FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

TammoHarder
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la TammoHarder » 13 apr 2015, 13:23

quadro je napisao/la:Bayern je osvajao duple krune, igrao polufinale Europa lige, a dvije godine kasnije i finale LP-a (Toni je tada još uvijek bio igrač Bayerna ali na posudbi), tako da su tu uključeni i raznorazni bonusi.

Tonijeva fixna plaća je bila 10M€ brutto. ;)
Bayern je u vrijeme Tonija osvojio tek 1 prvenstvo (Wukojebina je bila prvak 2009., a u prvoj sezoni Bayern čak nije ni igrao LP).
Die Gehälter bei Rekordmeister Bayern München sind laut Italiens Weltmeister Luca Toni angeblich in den letzten fünf Jahren gestiegen. "Ich denke, dass heute ein paar Bayern-Spieler mehr verdienen als ich zu meiner Zeit in München", sagte der 37 Jahre alte Torjäger, der von 2007 bis 2010 bei den Bayern unter Vertrag stand, der SportBild.

Vor dem Oberlandesgericht in München war in der vergangenen Woche festgestellt worden, dass Toni in seiner Zeit bei den Bayern 14,5 Millionen per annum kassiert habe. Toni hatte ein Nettogehalt von 500. 000 Euro pro Monat (also sechs Millionen netto pro Jahr) kassiert. Dazu kamen sieben Millionen Euro Handgeld für seinen Wechsel von Florenz nach München. Insgesamt wurden Tonis Einkünfte aus seinen drei Jahren bei Bayern vor Gericht auf 43,5 Millionen Euro taxiert.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2015, 13:24

Nazalost Ribery i Schweini nece biti spremni za Porto.
Ove procjene povreda su stvarno postale misterija, od nekoliko dana to se produzi na nekoliko sedmica.

Sva sreca pa je dvojac Lahm i Thiago usao u kakvu takvu formu sto ce nam biti od velike vaznosti.

Za revans bi trebali imati spreman dvojac koji u srijedu nece biti na raspolaganju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 apr 2015, 13:36

Omerbavarac je napisao/la:Nazalost Ribery i Schweini nece biti spremni za Porto.
Ove procjene povreda su stvarno postale misterija, od nekoliko dana to se produzi na nekoliko sedmica.

Sva sreca pa je dvojac Lahm i Thiago usao u kakvu takvu formu sto ce nam biti od velike vaznosti.

Za revans bi trebali imati spreman dvojac koji u srijedu nece biti na raspolaganju.
Sta ocekivati od starijih igraca. Normalno je da je tolerancija na procijenama veca nego kod mladjih igraca. Bitno je da se oporave tamo do druge utakmice ili polufinala ako prodjemo dalje.

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 13 apr 2015, 14:06

TammoHarder je napisao/la:
Bayern je u vrijeme Tonija osvojio tek 1 prvenstvo (Wukojebina je bila prvak 2009., a u prvoj sezoni Bayern čak nije ni igrao LP).
Ili se praviš glup ili ne čitaš.

Prva Tonijeva sezona, dupla kruna, polufinale Europa lige. Druga Tonijeva sezona Bayern drugi u ligi i četvrtfinale LP-a, treća Tonijeva sezona dupla kruna i finale LP-a (ioako je bio na posudbi i dalje je Bayernov igrač, dakle i dalje ima jednaku plaću (10M€ brutto) ;) )

Dakle na tu plaću dodaj bonuse za duplu krunu, polufinale Europa lige i četvrtfinale LP-a. Možda čak i za finale LP-a. ;)

Hajd živio!

edit: čak ti i u tom tekstu piše da je to zaradio u 3 (TRI) godine. Dakle, 43,5/3=14,5M€ po sezoni u prosjeku. (Bonusi uključeni.)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 apr 2015, 14:32

quadro je napisao/la:
TammoHarder je napisao/la:
Ili se praviš glup ili ne čitaš.

Prva Tonijeva sezona, dupla kruna, polufinale Europa lige. Druga Tonijeva sezona Bayern drugi u ligi i četvrtfinale LP-a, treća Tonijeva sezona dupla kruna i finale LP-a (ioako je bio na posudbi i dalje je Bayernov igrač, dakle i dalje ima jednaku plaću (10M€ brutto) ;) )

Dakle na tu plaću dodaj bonuse za duplu krunu, polufinale Europa lige i četvrtfinale LP-a. Možda čak i za finale LP-a. ;)

Hajd živio!

edit: čak ti i u tom tekstu piše da je to zaradio u 3 (TRI) godine. Dakle, 43,5/3=14,5M€ po sezoni u prosjeku. (Bonusi uključeni.)
Ne znam sto se uhvatio Tonia i plate. Da je imao 30 milki koga je briga. Ja sam spomenuo da je Lewa besplatno dosao a ne da jos besplatno i igra.

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 13 apr 2015, 14:39

:thumbup:

Možda se čovjek brine da nebi Bayern kao i BvB u stečaj. :mrgreen:

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 13 apr 2015, 15:05

Zna li se ko sve leti za Porto od igrača? Posebno me zanima od ovih mlađih...

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 apr 2015, 15:11

uglavnom sivnja i bibery nece igrati u prvome mecu sa portom ,kolko ja znam nece ici sa ostatkom momcadi.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 apr 2015, 15:13

Pep lafčino 'talijanski, to "svinja" više da ti nisam čuo. :nene:

:mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 apr 2015, 15:18

Centre forward je napisao/la:Pep lafčino 'talijanski, to "svinja" više da ti nisam čuo. :nene:

:mrgreen:

:lol: ,to od dragosti :D ok :thumbup: .zivio
Zadnja izmjena: PEP, dana/u 13 apr 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 13 apr 2015, 15:28

http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Hocemo Andersona :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 apr 2015, 15:40

Nerminovic je napisao/la:http://sportbild.bild.de/fussball/2015/ ... sport.html

Hocemo Andersona :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:hmmmmm: kaj ce onda biti sa lewom jedan je od na klupenzih dojce sigurno ako ovaj mali dodje , :hmmmmm: ,piza svakako ide in peznija ,cisto sumnjam da bi anderson prihvatio klupu .

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 apr 2015, 16:23

Anderson nije napadač već ofenzivni all arounder, mada mu je primarna pozicija lijevo krilo. Nešto kao Muller i desno krilo.
Dobar je ove sezone, pratio sam dosta Lazio u zadnje vrijeme, brz, dobra tehnika i dribling na malom prostoru, nešto kao Ribery samo malo moderniji.

[youtube][/youtube]
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 apr 2015, 16:28

Posto mi je poslije Bayerna drugi najdrazi klub Lazio kojeg inace dosta pratim, slazem se da je Anderson igracina, znaci moze na toj krilnoj poziciji ili iza spica .

Mlad igrac , brz, ako se Lazio uopste odluci da ga proda jer ce sljedece sezone vrlo vjerovatno igrati Ligu prvaka i zele da zadrze najbolje !

Eto Depay ili Anderson ja bi bio sretan bilo koji da dodje.

No mislim da ce biti borba oko njega nesto slicno kao sa Benatiom iz Rome kad je dolazio :cool:

Povoljan rezultat nadam se iz utakmice u srijedu, kad ne bi gol primili valjalo biii plahoo :kafa:
FC Bayern !!!!!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 apr 2015, 17:38

Ko je pratio Lazio, zna o kakvom igracu se radi.
Nema sanse da dodje ispod 35-40mil.
Mada ni onaj Candreva nijel os izbor. :hmmmmm:

slika

Bez Bastiana i Riberya u srijedu. :roll:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 apr 2015, 18:46

ceze je napisao/la:Anderson nije napadač već ofenzivni all arounder, mada mu je primarna pozicija lijevo krilo. Nešto kao Muller i desno krilo.
Dobar je ove sezone, pratio sam dosta Lazio u zadnje vrijeme, brz, dobra tehnika i dribling na malom prostoru, nešto kao Ribery samo malo moderniji.

:hmmmmm: moja greska ,Mafiju A vrlo rijetko pratim u zadnjih par godina ,ne znam bas nesto o ovom malcu za njega sam cuo da je jako kvalitetan igrac i da je trazena roba na ljetnom prelaznome roku .Ako je u pitanju krilo sigurno onda valja cim je trazen .Ipak moja zelje je olandez depay ali ni on nije na odmet mogu u paketu. :D

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 13 apr 2015, 20:04

Hoćel' se neko od ovih Švaba sjetit' i mene jednim crvenim ? :D Gostujući je izdominir'o. :cool:
slika

slika
slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 13 apr 2015, 20:58

Centre forward je napisao/la:Hoćel' se neko od ovih Švaba sjetit' i mene jednim crvenim ? :D Gostujući je izdominir'o. :cool:
slika

slika
slika
Jest dobar ovaj crveni. Odavno bolji nije bio.

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 13 apr 2015, 22:01

Carlos Velasco Carballo nam sudi .Ovaj djeli kartone ko bobe. :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 apr 2015, 13:08

Iako osakaćeni :lolno: Idemo sutra po gol na dragau što bi bilo odlično. Iako kao navijač Bayerna očekujem pobjedu 2:1 za nas (Lewa i Gece strijelci) Nadam se da pored Xabija i Philipa one glavne pokretačke snage Porta Yasine i Casemiro neće moci disati ;)

By the way
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/robben ... 06604.html

Dakle povratak našeg najboljeg igrača protiv njegove najveće mušturije u posljenje vrijeme :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []