FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasluzen penal zasluzeno vodstvo. Ovaj golman dobar glumac.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Al˙ pazi ti ovih golmana protiv Sarajeva, pa svaki ima svoj dan i brani u elementu 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- BernardBarnjak
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Husnija
Sere ko foka. Sada ih treba otresti do kraja...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !
Čuj Arapovića
, pa ovo ako nije penal šta je onda 

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
joj Husnije seljaka, cuj nije isti kriteri, pa sta treba da nekom nogu otkines i da ne svira faul. Pretvrdo igraju i u kost, seljacki stil i sad se ljuti radi crvenog penala i slobodnih. Svasta seljacine
Al to ti je

Al to ti je

Glabaj ga Arapoviču

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Najbolje poluvrijeme u ovoj polusezoni.Dosta napada i pokusaja ,jak pritisak doveli su do penala.Penal ne treba komentarisati cist kao suza kao i penal.Realno trebali smo ovo voditi 2 ili vise golova.Sad mirno privesti utakmicu kraju,zabiti u prvih 20 minuta ,pa sa hajrom da ovo pobjedimo.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sad ih nagaziti sa igracem vise, moramo uvaljutati jos jedan pa makar na silu nekako!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Rodman je napisao/la:Glabaj ga Arapoviču![]()
![]()
Kakav debil!

Penal je mogao pucati neko od ofanzivnih igraca. Znao sam da ce golman odbraniti...
Zadnja izmjena: BernardBarnjak, dana/u 13 apr 2015, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Kako to nisi znao BernardeBernardBarnjak je napisao/la:Carlo je napisao/la:Toooooooooooooooo
I ti pitar![]()
Dobro je, lakse se dise, penal ko suza.Posjed lopte 60%...

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Penal cist ko suza.
Nije neki vanzemaljski fudbal al trude se igraci Sarajeva.Borbenost je na djelu.
Jedino mi upada u oci da rijetko kad uspijevaju da naprave neku uigranu akciju,sve se nesto svodi na nabacak u 16.
Nema neke izigrane akcije,koji dribling,podvaljene lopte,izlazaka igraca 1-1.I prilike koje su stvorene,stvorene su iz prekida ili nabacaja.Sve u svemu dobar rezultat,travnik nije apsulutno nista pokazao.
Nije neki vanzemaljski fudbal al trude se igraci Sarajeva.Borbenost je na djelu.
Jedino mi upada u oci da rijetko kad uspijevaju da naprave neku uigranu akciju,sve se nesto svodi na nabacak u 16.
Nema neke izigrane akcije,koji dribling,podvaljene lopte,izlazaka igraca 1-1.I prilike koje su stvorene,stvorene su iz prekida ili nabacaja.Sve u svemu dobar rezultat,travnik nije apsulutno nista pokazao.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
-
- Kontakt:
Bez euforije. Miljama je daleko titula, red je da jednu i dobro odigrauju i pobjede, niko ne garantuje da se nece ponoviti Drina, Velez ili Borac. Samo polako, bez uzdizanja i samo zemljom utakmicu po utakmicu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Husnija 

Buraz kod nas ti je to tako. Odmah stela, a treba to gledati sa neutralne strane. Sudije cista 10-tka sto se tice sudjenja.macahz je napisao/la:joj Husnije seljaka, cuj nije isti kriteri, pa sta treba da nekom nogu otkines i da ne svira faul. Pretvrdo igraju i u kost, seljacki stil i sad se ljuti radi crvenog penala i slobodnih. Svasta seljacine![]()
![]()
Al to ti je
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 13 apr 2015, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Tako nesto je tesko sprovesti naspram protivnika koji se sabio u svoje i ne razmislja u pravcu nekakve igrivosti vec upravo suprotno. Odbrani, izbij i pokusaj nesto na kontru...arhimed89 je napisao/la:Jedino mi upada u oci da rijetko kad uspijevaju da naprave neku uigranu akciju,sve se nesto svodi na nabacak u 16.
silver & black
silver & black
Bravo, bravo.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- BernardBarnjak
- Kontakt:
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 

E momenta kad ce dici trans, u pm
Trebali su to malo odmjerenije, a zasluzili su...

Trebali su to malo odmjerenije, a zasluzili su...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, bvsic, Fouzi1, Google Adsense [Bot], UltraNorth i 55 gostiju.