http://www.gofeed2all.eu/watch/337785/1 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;xbox je napisao/la:Dajte kakav link oci mi ispadose na ovom sto stopa.
Može li ovaj šta pomoći druže?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
http://www.gofeed2all.eu/watch/337785/1 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;xbox je napisao/la:Dajte kakav link oci mi ispadose na ovom sto stopa.
Kodro zna! Vidis da nam je jedan od najstandardnijih u ekipi.BernardBarnjak je napisao/la:Džemo nije vise za fudbala. Hvala mu ali dosta je vise...
Janez je napisao/la:http://www.gofeed2all.eu/watch/337785/1 ... ajevo.html" onclick="window.open(this.href);return false;xbox je napisao/la:Dajte kakav link oci mi ispadose na ovom sto stopa.
Može li ovaj šta pomoći druže?
Ljudi sve je ok i pusi i sve ali vi ili neznate ili ga zaista mrzite protiv drine je on jedini igrao odbranu a i danas je bez greskerevoX. je napisao/la:Kodro zna! Vidis da nam je jedan od najstandardnijih u ekipi.BernardBarnjak je napisao/la:Džemo nije vise za fudbala. Hvala mu ali dosta je vise...
SamoTravnik je napisao/la:Evo da vam kazem iz prve ruke, nasi igraci su novcano kaznjeni nakon poraza u Ugljeviku i receno im je ako ne izgube od Sarajeva da im se brisu kazne i da svaki igrac dobiva premiju u iznosu xxx (to je nebitno za forum). Prema tome, ako i dobijete to ce biti 100% posteno i jer ste nas nadigrali ali nadam se da nece do toga doci.
ne odgovara imHordeBL je napisao/la:SamoTravnik je napisao/la:Evo da vam kazem iz prve ruke, nasi igraci su novcano kaznjeni nakon poraza u Ugljeviku i receno im je ako ne izgube od Sarajeva da im se brisu kazne i da svaki igrac dobiva premiju u iznosu xxx (to je nebitno za forum). Prema tome, ako i dobijete to ce biti 100% posteno i jer ste nas nadigrali ali nadam se da nece do toga doci.
sto se kospe ne zalijepe na ovaj post iz Travnika tj ...navijaca Travnika
Danas je momak prekucao! Jest da ga je ruzno vidjeti sa onom idiotskom frizurom, ali je odigrao za 10..Sabinho je napisao/la:Bekic me odusevio zaista, svaka mu cast!
Ma yebes frizuru,nek momak igra dobro to je najvaznije.Danas izdominirao.joker90 je napisao/la:Danas je momak prekucao! Jest da ga je ruzno vidjeti sa onom idiotskom frizurom, ali je odigrao za 10..Sabinho je napisao/la:Bekic me odusevio zaista, svaka mu cast!
To sam i ja sada htio da spomenem. I mene je stvarno odusevio. Iako nije najbrzi igrac na terenu puno bolje je odigrao na krilu nego sve tekme koje je Okic odigrao u ovoj polusezoni.Sabinho je napisao/la:Bekic me odusevio zaista, svaka mu cast!
Ma ljudi uvijek nadju nekog igraca kojeg uzmu na zub i ne pustaju ga dok istog ne otjeraju.Kod vas su to naprimjer Ibrakovic i Dzemo.Kod Zelje je to bio Jamak sad je po svemu sudeci Sadikovic.kanarinac je napisao/la:Ljudi sve je ok i pusi i sve ali vi ili neznate ili ga zaista mrzite protiv drine je on jedini igrao odbranu a i danas je bez greskerevoX. je napisao/la:Kodro zna! Vidis da nam je jedan od najstandardnijih u ekipi.BernardBarnjak je napisao/la:Džemo nije vise za fudbala. Hvala mu ali dosta je vise...
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, PLFukare, rimljanin90 i 17 gostiju.