FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 13 apr 2015, 18:51

Mislim da je Benko bio u nedozvoljenoj pozici.

Ovo nije dokaz da mi mozemo osvoit titulu, ali se vidi mali napredak sto je vazno, I nadam se sad protiv celika da ce se vidjet jos jedan malo veci napredak I tako Iz utakmice do utakmice I da nam se forma digne na najveci nivo do SB I skretnice

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 apr 2015, 18:53

HordeBL je napisao/la:
THEC je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:ja rekoh juce....POBJEDA
u junu idu iz kluba 4 igraca , jednom od one 5-ce suspendovanih bice halal i ostace kod nas
nadam se da suspendovani nisu jedini koji ce napustiti klub jer mnogo veci problemi igraju trenutno i iskreno se nadam dobroj rekonstrukciji tima na ljeto

kada dogovorimo bocnog , stopera i jedno krilo ...kunem ti se ti ces prvi znati
a vec imamo kontakte upravo sa tim pozicijama...ne znam ko su ali znam da su kontakti vec uspostavljeni

nema razloga da ti ne vjerujem :thumbup:
Pyro is not a crime !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 apr 2015, 19:02

cestitke Sarajevu na pobjedi,igrali su dobro i zalsuzeno uzeli 3 gostujuca boda. mislim da su suspenzije urodile plodom,destruktivci su otjerani iz ekipe i vidi se tu puno homogenija atmosfera a na kraju i igra na terenu. Bekic je po meni igrac utakmica,odlican izbor na desnom krlilu,neuporedivo bolji igrac od Okica! Cimirot i Radovac su takodje bili dobri kao i Benko,Delac.. Sad treba jos vise raditi kako bi naredne utakmice docekali sto spremniji. Treba ici od utakmice do utakmice,i uz Boziju pomoc pokusati ostvariti sto bolji bodovni saldo,pa sta bude..

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 apr 2015, 19:07

bosnas_ je napisao/la:cestitke Sarajevu na pobjedi,igrali su dobro i zalsuzeno uzeli 3 gostujuca boda. mislim da su suspenzije urodile plodom,destruktivci su otjerani iz ekipe i vidi se tu puno homogenija atmosfera a na kraju i igra na terenu. Bekic je po meni igrac utakmica,odlican izbor na desnom krlilu,neuporedivo bolji igrac od Okica! Cimirot i Radovac su takodje bili dobri kao i Benko,Delac.. Sad treba jos vise raditi kako bi naredne utakmice docekali sto spremniji. Treba ici od utakmice do utakmice,i uz Boziju pomoc pokusati ostvariti sto bolji bodovni saldo,pa sta bude..

Daleko je jos sve u vezi neke price o tituli. Jos uvijek zaostajemo 3 bobe. Pored toga , moramo dobiti sve tekme a poseban akcenat je na domacim tekmama a tu su nam najtezi protivnici. Svi oni vide svoju sansu ...jednu nek kiksamo...cao cao vozdrica

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 13 apr 2015, 19:16

Igraci su bili u grcu, zbog silnog pritiska (za koji su btw, samo krivi). Nakon gola, oslobodili su se, i realno, prilicno su se borili.
Bekic udara sudije, upravu, nas, njih, lik izdominir'o danas :D Svaka cast Amere.
Delac, šrofic 1000 %. Nakon Rustemove greske, lik trci ka njemu, bodri ga, daje mu moral. Vecina bi mu hebala od do...
Puza gine svaku tekmu, to moramo priznati.
Radovac se probudio, strasno inteligentan igrac.
Ostali, dobri, solidni, samo neka se ovako bore.

SVAKA KAO DA JE ZADNJA !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

shtaje
Kontakt:

Post Postao/la shtaje » 13 apr 2015, 19:20

Bekić mora u prvih 11

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 apr 2015, 19:20

aj ba prestanite pricati o TITULI !!!

pa vi koji pricate o istoj, prvi cete yebavati sve igracima...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 13 apr 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 apr 2015, 19:27

Gdje nestadose oni sto se danas ibretise Mehi sto je stavio Bekica u prvih 11 a Krstu na klupu?

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 13 apr 2015, 19:33

Evo braco sa utakmice, ovo sto Arapovic prica cista laz, za penal cist ko suza vjerujte mi meni ispred nosa se sve to desavalo. Sve u svemu 3 boda, idemo dalje.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 13 apr 2015, 19:34

Kažem vam ja raja jučer da imam strašnu šuhvu da ćemo proigrati zbog silnih motiva i pobijediti, a što se tiće ovih glupih insinuacija oko namještanja utakmice, to je ravno onome da sam ja je.. Anu Nikolić, pa ljudi moji ovi ginuli borili se, uklizavali ko da im je zadnja, ma šmanadu možete nam :guz: polizati :salut: :salut: :salut:
Mosa RajvoSa

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 apr 2015, 19:35

Evander je napisao/la:Gdje nestadose oni sto se danas ibretise Mehi sto je stavio Bekica u prvih 11 a Krstu na klupu?

ma hebo ba ekipu :lol: , koga boli za ekipu i igru kad je kupljeno ovo danas :roll:
jbg od 2006 samo kupujemo ....nemamo gdje trofeje staviti :clap: :clap:

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 13 apr 2015, 19:36

ima li snimak utakmiceee ????
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 apr 2015, 19:37

Volio bih da dobijemo sve do kraja, ali to je malo vjerovatno. Jos manje je vjerovatno da neko od konkurenata to uradi.Nase domace utakmice odlucuju krajnji ishod, stoga je uloga nas navijaca ogromna u ovoj zavrsnici prvenstva. U ove domace utakmice ubrajam i onu sa Olimpikom pa i onu u lukavici. A ovo danas i nije bilo lose, moram se sloziti sa komentarima prije da se vidi veca zelja igraca. Mi stvarno imamo kvalitetnih momaka samo to trebaju pokazivati u kontinuitetu. Delac, Gojko, Samir, Amer, Benko pa i Berberovic i naravno Tatomirovic danas odlicni. Ostali nisu bili losi naprotiv puno bolji nego protiv Drine. Ja se nadam da ce sad svi imati vise kontinuiteta uz par rotacija, cekamo najbolje od Alispahica, Krste i ostalih. Ne ukivam ih u zvijezde nakon pobjede, ali se ne mogu oteti utisku da imamo jos puno prostora za unapredjenje igre u svim segmentima, svakog igraca i tima u cjelini. Neko je nedavno napisao da svaka ekipa mora imati svoju krizu pa tako i konkurenti, to je stvarno istina a ja se nadam da je nasa iza nas.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 apr 2015, 19:38

Molim @acu da ne pise po temi koja je predvidjena za navijace Sarajeva...
Dobrodosao si kao moderator, da banujes padobrance, al kao navijac imas temu predvidjenu za diskusije..
Sam si pravila odredio i opet ih sam krsis.. Jako los primjer si svojim pulenima, koji ce se nakotiti misleci kad ti mozes, mogu i oni..

HVALA

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 13 apr 2015, 19:44

aleksandar_veliki je napisao/la:I ja bih cestitao svemogucem Abdulahu. Niko ne spominje svemoguceg izuzev nas neutralnih. A, da se remiziralo, vristalo bi se sada, pogotovo oni sa par postove :).

Salu na stranu, zasluzena pobjeda, po meni je najvece razocarenje drugog dijela sezone Cimirot. Decko umjesto da je mnogo bolji neego jesenas on mnogo losiji. Na veliku zalost...

Duljevic je isto tako razocarenje , samo takvo. Valjda ne moze da preboli sto vam ne zabi jos 2 ...a mogo je

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 13 apr 2015, 19:45

aleksandar_veliki je napisao/la:
Zip je napisao/la:Molim @acu da ne pise po temi koja je predvidjena za navijace Sarajeva...
Dobrodosao si kao moderator, da banujes padobrance, al kao navijac imas temu predvidjenu za diskusije..
Sam si pravila odredio i opet ih sam krsis.. Jako los primjer si svojim pulenima, koji ce se nakotiti misleci kad ti mozes, mogu i oni..

HVALA
Pravila za domacina ne vrijede.

Pravi primjer :thumbup:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 apr 2015, 19:47

aleksandar_veliki je napisao/la:
Zip je napisao/la:Molim @acu da ne pise po temi koja je predvidjena za navijace Sarajeva...

HVALA
Pravila za domacina ne vrijede.
Aco Aco vraze li jedan. Ma nije Gojko bio los uopste, a nije mala stvar ponoviti igru iz prosle godine moras priznati.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 13 apr 2015, 19:58

U to sivilo pada forme su se utopili jos neki igraci, ali su se na vrijeme trznuli. Posebno dobre partije danas su pruzili Radovac, Bekic i Benko. Ne moze se pobjedjivati bez to fajterskog stava.
#divovi

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 apr 2015, 19:59

Ja nmg da vjerujem da svaki **** golman brani utakmicu zivota protiv nas... Sta je ovaj danas branio to je za Bogu plakat pa i onaj penal kako skide :tokralju: Sljedeci put platit golmana :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 apr 2015, 20:19

April, maj, bolji i kvaliteniji tereni.
To bi nama itekako trebalo odgovarati.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 29 gostiju.