FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da je Benko bio u nedozvoljenoj pozici.
Ovo nije dokaz da mi mozemo osvoit titulu, ali se vidi mali napredak sto je vazno, I nadam se sad protiv celika da ce se vidjet jos jedan malo veci napredak I tako Iz utakmice do utakmice I da nam se forma digne na najveci nivo do SB I skretnice
Ovo nije dokaz da mi mozemo osvoit titulu, ali se vidi mali napredak sto je vazno, I nadam se sad protiv celika da ce se vidjet jos jedan malo veci napredak I tako Iz utakmice do utakmice I da nam se forma digne na najveci nivo do SB I skretnice
HordeBL je napisao/la:THEC je napisao/la:nadam se da suspendovani nisu jedini koji ce napustiti klub jer mnogo veci problemi igraju trenutno i iskreno se nadam dobroj rekonstrukciji tima na ljetoHordeBL je napisao/la:ja rekoh juce....POBJEDA
u junu idu iz kluba 4 igraca , jednom od one 5-ce suspendovanih bice halal i ostace kod nas
kada dogovorimo bocnog , stopera i jedno krilo ...kunem ti se ti ces prvi znati
a vec imamo kontakte upravo sa tim pozicijama...ne znam ko su ali znam da su kontakti vec uspostavljeni
nema razloga da ti ne vjerujem

Pyro is not a crime !
cestitke Sarajevu na pobjedi,igrali su dobro i zalsuzeno uzeli 3 gostujuca boda. mislim da su suspenzije urodile plodom,destruktivci su otjerani iz ekipe i vidi se tu puno homogenija atmosfera a na kraju i igra na terenu. Bekic je po meni igrac utakmica,odlican izbor na desnom krlilu,neuporedivo bolji igrac od Okica! Cimirot i Radovac su takodje bili dobri kao i Benko,Delac.. Sad treba jos vise raditi kako bi naredne utakmice docekali sto spremniji. Treba ici od utakmice do utakmice,i uz Boziju pomoc pokusati ostvariti sto bolji bodovni saldo,pa sta bude..
bosnas_ je napisao/la:cestitke Sarajevu na pobjedi,igrali su dobro i zalsuzeno uzeli 3 gostujuca boda. mislim da su suspenzije urodile plodom,destruktivci su otjerani iz ekipe i vidi se tu puno homogenija atmosfera a na kraju i igra na terenu. Bekic je po meni igrac utakmica,odlican izbor na desnom krlilu,neuporedivo bolji igrac od Okica! Cimirot i Radovac su takodje bili dobri kao i Benko,Delac.. Sad treba jos vise raditi kako bi naredne utakmice docekali sto spremniji. Treba ici od utakmice do utakmice,i uz Boziju pomoc pokusati ostvariti sto bolji bodovni saldo,pa sta bude..
Daleko je jos sve u vezi neke price o tituli. Jos uvijek zaostajemo 3 bobe. Pored toga , moramo dobiti sve tekme a poseban akcenat je na domacim tekmama a tu su nam najtezi protivnici. Svi oni vide svoju sansu ...jednu nek kiksamo...cao cao vozdrica
-
- Kontakt:
Igraci su bili u grcu, zbog silnog pritiska (za koji su btw, samo krivi). Nakon gola, oslobodili su se, i realno, prilicno su se borili.
Bekic udara sudije, upravu, nas, njih, lik izdominir'o danas
Svaka cast Amere.
Delac, šrofic 1000 %. Nakon Rustemove greske, lik trci ka njemu, bodri ga, daje mu moral. Vecina bi mu hebala od do...
Puza gine svaku tekmu, to moramo priznati.
Radovac se probudio, strasno inteligentan igrac.
Ostali, dobri, solidni, samo neka se ovako bore.
SVAKA KAO DA JE ZADNJA !
Bekic udara sudije, upravu, nas, njih, lik izdominir'o danas

Delac, šrofic 1000 %. Nakon Rustemove greske, lik trci ka njemu, bodri ga, daje mu moral. Vecina bi mu hebala od do...
Puza gine svaku tekmu, to moramo priznati.
Radovac se probudio, strasno inteligentan igrac.
Ostali, dobri, solidni, samo neka se ovako bore.
SVAKA KAO DA JE ZADNJA !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bekić mora u prvih 11
aj ba prestanite pricati o TITULI !!!
pa vi koji pricate o istoj, prvi cete yebavati sve igracima...
pa vi koji pricate o istoj, prvi cete yebavati sve igracima...
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 13 apr 2015, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Gdje nestadose oni sto se danas ibretise Mehi sto je stavio Bekica u prvih 11 a Krstu na klupu?
Evo braco sa utakmice, ovo sto Arapovic prica cista laz, za penal cist ko suza vjerujte mi meni ispred nosa se sve to desavalo. Sve u svemu 3 boda, idemo dalje.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Kažem vam ja raja jučer da imam strašnu šuhvu da ćemo proigrati zbog silnih motiva i pobijediti, a što se tiće ovih glupih insinuacija oko namještanja utakmice, to je ravno onome da sam ja je.. Anu Nikolić, pa ljudi moji ovi ginuli borili se, uklizavali ko da im je zadnja, ma šmanadu možete nam
polizati

Mosa RajvoSa
Evander je napisao/la:Gdje nestadose oni sto se danas ibretise Mehi sto je stavio Bekica u prvih 11 a Krstu na klupu?
ma hebo ba ekipu

jbg od 2006 samo kupujemo ....nemamo gdje trofeje staviti

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Volio bih da dobijemo sve do kraja, ali to je malo vjerovatno. Jos manje je vjerovatno da neko od konkurenata to uradi.Nase domace utakmice odlucuju krajnji ishod, stoga je uloga nas navijaca ogromna u ovoj zavrsnici prvenstva. U ove domace utakmice ubrajam i onu sa Olimpikom pa i onu u lukavici. A ovo danas i nije bilo lose, moram se sloziti sa komentarima prije da se vidi veca zelja igraca. Mi stvarno imamo kvalitetnih momaka samo to trebaju pokazivati u kontinuitetu. Delac, Gojko, Samir, Amer, Benko pa i Berberovic i naravno Tatomirovic danas odlicni. Ostali nisu bili losi naprotiv puno bolji nego protiv Drine. Ja se nadam da ce sad svi imati vise kontinuiteta uz par rotacija, cekamo najbolje od Alispahica, Krste i ostalih. Ne ukivam ih u zvijezde nakon pobjede, ali se ne mogu oteti utisku da imamo jos puno prostora za unapredjenje igre u svim segmentima, svakog igraca i tima u cjelini. Neko je nedavno napisao da svaka ekipa mora imati svoju krizu pa tako i konkurenti, to je stvarno istina a ja se nadam da je nasa iza nas.
Molim @acu da ne pise po temi koja je predvidjena za navijace Sarajeva...
Dobrodosao si kao moderator, da banujes padobrance, al kao navijac imas temu predvidjenu za diskusije..
Sam si pravila odredio i opet ih sam krsis.. Jako los primjer si svojim pulenima, koji ce se nakotiti misleci kad ti mozes, mogu i oni..
HVALA
Dobrodosao si kao moderator, da banujes padobrance, al kao navijac imas temu predvidjenu za diskusije..
Sam si pravila odredio i opet ih sam krsis.. Jako los primjer si svojim pulenima, koji ce se nakotiti misleci kad ti mozes, mogu i oni..
HVALA
aleksandar_veliki je napisao/la:I ja bih cestitao svemogucem Abdulahu. Niko ne spominje svemoguceg izuzev nas neutralnih. A, da se remiziralo, vristalo bi se sada, pogotovo oni sa par postove.
Salu na stranu, zasluzena pobjeda, po meni je najvece razocarenje drugog dijela sezone Cimirot. Decko umjesto da je mnogo bolji neego jesenas on mnogo losiji. Na veliku zalost...
Duljevic je isto tako razocarenje , samo takvo. Valjda ne moze da preboli sto vam ne zabi jos 2 ...a mogo je
aleksandar_veliki je napisao/la:Pravila za domacina ne vrijede.Zip je napisao/la:Molim @acu da ne pise po temi koja je predvidjena za navijace Sarajeva...
HVALA
Pravi primjer

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Aco Aco vraze li jedan. Ma nije Gojko bio los uopste, a nije mala stvar ponoviti igru iz prosle godine moras priznati.aleksandar_veliki je napisao/la:Pravila za domacina ne vrijede.Zip je napisao/la:Molim @acu da ne pise po temi koja je predvidjena za navijace Sarajeva...
HVALA
- moustapha
- Kontakt:
U to sivilo pada forme su se utopili jos neki igraci, ali su se na vrijeme trznuli. Posebno dobre partije danas su pruzili Radovac, Bekic i Benko. Ne moze se pobjedjivati bez to fajterskog stava.
#divovi
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ja nmg da vjerujem da svaki **** golman brani utakmicu zivota protiv nas... Sta je ovaj danas branio to je za Bogu plakat pa i onaj penal kako skide
Sljedeci put platit golmana 

April, maj, bolji i kvaliteniji tereni.
To bi nama itekako trebalo odgovarati.
To bi nama itekako trebalo odgovarati.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.