NK Zvijezda Gradačac

combe
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la combe » 12 apr 2015, 14:48

Ovdje izgleda nikom nije jasno da je za sve ovo kriva sadašnja uprava, iz razloga jer su nesposobni.
Igrački kadar nam je takav kakav jest jer nisu znali a ni imali sredstava da dovedu nešto bolje. Šegrta nam nisu oni doveli nego Alija Škahić a i njemu su pustili da se za sve pita jer Čovjek daje svoje pare ali njima to štima jer oni nisu sposobni da donesu dinar u klub. Takođe Alija pošto daje pare hoće tu da ima i svojih igrača(sada ih trenutno ima između 6-7) među kojima su neki čisti odron da nebi mogli igrati ni kantonalnu ligu. Mi se moramo pomiriti da trenutno nemamo u klubu nikog sposobnog i da smo sve bliže ispadanju iz lige ako se nešto drastično ne promijeni. Pa možete misliti dokle se dole došlo ako je Pisko mogao dole doći i komentarisati neke stvari unutar kluba. Da me neko pogrešno ne shvati Pisko je u pravu kada je u pitanju Savić i pomenuti igrači, jer ja sam siguran da je Savić igraćina za više od polovine koji su trenutno dole. Ali takođe je istina da je sa Savićem bilo sve dogovoreno ali ga Šegrt nije htio, i to poštujem sam je sebi birao ekipu (u suradnji sa Alijom Š.) i sada mora odgovarati za rezultate. Još jednom da me neko pogrešno ne protumači meni je Šegrt izuzetno drag ali rezultati su mjerilo svega a mi ih nemamo.

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 12 apr 2015, 15:05

combe je napisao/la:Ovdje izgleda nikom nije jasno da je za sve ovo kriva sadašnja uprava, iz razloga jer su nesposobni.
Igrački kadar nam je takav kakav jest jer nisu znali a ni imali sredstava da dovedu nešto bolje. Šegrta nam nisu oni doveli nego Alija Škahić a i njemu su pustili da se za sve pita jer Čovjek daje svoje pare ali njima to štima jer oni nisu sposobni da donesu dinar u klub. Takođe Alija pošto daje pare hoće tu da ima i svojih igrača(sada ih trenutno ima između 6-7) među kojima su neki čisti odron da nebi mogli igrati ni kantonalnu ligu. Mi se moramo pomiriti da trenutno nemamo u klubu nikog sposobnog i da smo sve bliže ispadanju iz lige ako se nešto drastično ne promijeni. Pa možete misliti dokle se dole došlo ako je Pisko mogao dole doći i komentarisati neke stvari unutar kluba. Da me neko pogrešno ne shvati Pisko je u pravu kada je u pitanju Savić i pomenuti igrači, jer ja sam siguran da je Savić igraćina za više od polovine koji su trenutno dole. Ali takođe je istina da je sa Savićem bilo sve dogovoreno ali ga Šegrt nije htio, i to poštujem sam je sebi birao ekipu (u suradnji sa Alijom Š.) i sada mora odgovarati za rezultate. Još jednom da me neko pogrešno ne protumači meni je Šegrt izuzetno drag ali rezultati su mjerilo svega a mi ih nemamo.
Ljudi u upravi su i te kako sposobni plate ne kasne, imali su premije za bod protiv širokog imali su velike premijer ako pobjede slaviju trener brani 1:1 ne daje uprava golove combe gospodin nije Htjeo savica iz razloga što je neko pametan doso i reko Šta će tj savic to ti je prava istina kad je bilo para za skupe pripreme bilo je i za igrače ovaj je imao odriješene ruke da dovede koga hoće on je doveo ove igre, ne ljudi iz uprave i kluba. Znaci ljudi obezbjedili sve uslove ne mogu oni davati golove niti ekipu krojiti. Ima stvari koje nisu za foruma

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 apr 2015, 15:13

Talenat je napisao/la:
combe je napisao/la:Ovdje izgleda nikom nije jasno da je za sve ovo kriva sadašnja uprava, iz razloga jer su nesposobni.
Ljudi u upravi su i te kako sposobni plate ne kasne, imali su premije za bod protiv širokog imali su velike premijer ako pobjede slaviju trener brani 1:1 ne daje uprava golove combe gospodin nije Htjeo savica iz razloga što je neko pametan doso i reko Šta će tj savic to ti je prava istina kad je bilo para za skupe pripreme bilo je i za igrače ovaj je imao odriješene ruke da dovede koga hoće on je doveo ove igre, ne ljudi iz uprave i kluba. Znaci ljudi obezbjedili sve uslove ne mogu oni davati golove niti ekipu krojiti. Ima stvari koje nisu za foruma
pa daj reci te vec jednom stvari koje non stop spominjes... nek izadje sve crno na bijelo ...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 apr 2015, 16:13

zvijezda mora opstati i vjerujem da nas samo fadil moze spasiti.mora se na sve nacine doci do bodova u sledecim utakmicama...zrinjski nije jak moze se pobijediti .vjerujem da smo kompletni.trebali bi biti jaci za facu colu i bubu u odnosu na siroki.
ako segrt ostane a izvjesno je da hoce opet moramo na tribine i bodriti momke.jedna pobjeda bi sve promijenila. dosta je vise i pehova.

ekipu su morala pojacati dva tri premijerligaska igraca srednje kvalitete koji bi uz ove mlade igrace lakse dolazili do bodova...bodova je jos u igri.vitez ako danas ne pobjedi u tezoj je situaciji nego mi .isto tako i mladost je daleko od opstanka.krenuce nas akobogda od subote :eh:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 apr 2015, 16:51

Nas jedna pobjeda vraca u realne okvire za opstanak,ja sam ubjedjen da opstajemo.Moramo se slozit da igrom mi nezasluzujemo ovo mjesto na tabeli.Svjesni smo da je ova ekipa skup prosjecnih igraca gdje mozda samo mali Ordagic oskace,ali mi smo uglavnom gubili bodove zbog neiskustva,zbog gresaka u odbrani i sudijski lakrdija.Pokusava se malo oslonut i na domace igrace iz omladinskog pogona i sada vidimo da ih nikad vise nije ni bilo u ekipi,da i ta djeca vide malo da ima smisla trenirat u Zvijezdi ,da se malo oslobode jer buducnost malih klubova je u razvoju vlastitog omladinskog pogona i Segrt je tu puno napravio.Lako je prije bilo uz lovu dovodit igraca koji su sjedili i po tribinama i opet smo se borili za opstanak.Ja opet tvrdim sanse su nam opet realne za opstanak uz manji budzet i veci broj domacih igraca.Mi moramo iskoristit dvije domace utakmice za redom i obje pobijedit,a do tada drzat malu bodovnu razliku za konkurentima.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 12 apr 2015, 16:58

Evo Radnik odma poveo protiv Viteza a vjerujem da ce im do kraja utrpat jos nekoliko komada, tako da i tabela trebala izgledati ovako :

13. Drina Zvornik 19 Dolaze nama
14. NK Vitez 17 Idemo njima
15. Mladost Velika Obarska 16 Idemo njima
16. Zvijezda Gradacac 14

Jos mi imamo debele sanse za ostanak s obzirom da nam je drugi dio polusezone dosta laski, imamo kuci dvije zaredom tako da nema razloga za toliki pesimizam koji pojedini ispoljavaju, treba se borit do zadnjeg kola...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

BiberBiber
Kontakt:

Post Postao/la BiberBiber » 12 apr 2015, 20:30

Čitam onog našeg Šerbedžiju :lol: njega zvali ljudi iz Francuske i Austrije :lol: i kažu kako bi oni povukli ekipu sa terena, ja demagogije majko draga, pročitana knjiga, uspio se prodat al ovi mu štosovi više ne prolaze izgleda :nene:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 apr 2015, 11:35

crvenobijeli je napisao/la:
:facepalm:
evo sada sam uspio da pregledam snimak,pa ljudi moji kakav je ovaj drugi gol,šta rade ovi naši stoperi :damn: .Što reče čini mi se @devils advocate pa ne može Šegrt ljudi ući i igrati umjesto ovih levata,a jbg nemamo ni sreće,vazda nas nešto hoće ove stative...Bogami teško dalje,što koje kolo odmiče u sve goroj smo poziciji,a kako čujem izgleda da i Cimos pokreće tužbu...

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 13 apr 2015, 15:40

kakvu tuzbu cimos moze imati protiv kluba. Nije mi jasno...

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 13 apr 2015, 18:52

pogledajte raspored travnika ,strasan

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 13 apr 2015, 20:00

desetkamarakane je napisao/la:pogledajte raspored travnika ,strasan
uh,dobro si,onako realno ako sve bude fer odigrano oni u 5-6 narednih utakmica ako uzmu bod sretni su..@pokerman,ovo za Cimos sam jučer čuo,što ne znači i da je tačna informacija ali mislim da je ovaj čovjek dosta dobro upućen..a pitaj boga kakve su to relacije bile Cimos-Zvijezda i da li je u pitanju pranje para ili nešto drugo..

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 13 apr 2015, 20:38

i ja cuo to za cimos.izgleda bilo velkog pranjaa para na relaciji zvijezda-cimos. :think: :shh: al to su zasad samo price.
sve za nasu zvijezdu !!!!!

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 apr 2015, 00:05

Sta su se para naprali dok je CIMOS bio sponzor ne bi me cudilo da im SIPA uleti a ne da ih ovi samo tuze xD Mada i ja mislim da su to samo price :kafa:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 14 apr 2015, 15:09

http://sportsport.ba/bh_fudbal/zvijezda ... jom/159183" onclick="window.open(this.href);return false;

Ako ćemo opet izgubit nek ništa ne ponavljaju :stop:
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 15 apr 2015, 02:26

vijestifriske je napisao/la:i ja cuo to za cimos.izgleda bilo velkog pranjaa para na relaciji zvijezda-cimos. :think: :shh: al to su zasad samo price.
Šta ba pranje para a Fadil bio direktor cimosa haahahhahahah dje bi on toooooo ahahhahaaa
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

Talenat
Kontakt:

Post Postao/la Talenat » 15 apr 2015, 09:06

Koja ste vi **** na forumu... To je ne vidjeno, pa 90% grada jede fadilov hljeb da njega nije bilo nebi bilo ni komplet industrijske zone. Nebi vam bilo ni Nurde, Hanica, Zotta, Dukata nikog. Mozel se malo raspravljati o zrinjskom ključna utakmica???? Planirali trener ostavku dati

GradacacC
Kontakt:

Post Postao/la GradacacC » 15 apr 2015, 10:24

Kako mozete pisat protiv Fadila tako, dok je bilo njega aktivnog u klubu i tih para, bilo je i Zvijezde...

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 apr 2015, 16:06

Talenat je napisao/la:Planirali trener ostavku dati
Pa mi smo kontali da ti imas te informacije :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 apr 2015, 16:14

theboss_RD07 je napisao/la:
Nema šonse da da ostavku.Čovjek je obaćao opstanak,borbu i neizvjesnost do zadnjeg kola :urnebes: :urnebes: :urnebes:

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 15 apr 2015, 18:41

theboss_RD07 je napisao/la:
Pisku kako vise niko ne yebe ni 1% i kako ga je Segrt **** odma poceo 'govorit o ''prljavom vesu'' i tjerat trenera i kritikovat odluke haha :zviz: . Dok si se osjeco bitnim sve ti je bilo dobro, he moj Piskiću nikad od tebe insana :) :facepalm: :clap:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.