Ja sam morao da se registrujem na ovom forumu da napisem par rijeci...
Ja dugo godina zivim u Italiji,i tamo sam vec evo 8 godina.Trenutno sam u BiH na odmoru pa pratim ovaj portal i forum...
Ja stvarno ne mogu da vjerujem kako smo mi BOSANCI glupi,pa na ovom forumu ljudi pisu tolike gluposti da je to strasno,pogotovu ovi navijaci juventusa koji nisu odgledali ni jednu utakmicu LIVE svog kluba a nemaju pojma sta se desava u Italiji a ovdje pametuju,pa bi covjek rekao da su Italijani???
Ja navijam za INTER dugo dugo godina i imam odgledanih LIVE utakmica vise nego svi ovdje na forumu,ali ne mogu da shvatim sta ljudi mogu da izmisle i napisu,STRASNO...
Ja cu vam rec kakva je trenutna situacija u Italiji oko svih klubova,a prvo cu krenuti od juventusa...
JUVENTUS
Prvo,na njihovoj tribini je HAOS,taj klub je izgubio najvise navijaca u Italiji,a svi oni pravi navijaci juventusa su se povukli najvise radi Mogija i slabo idu na utakmice.Drugo,navijaci juventusa(oni pravi) su izgubili vjeru u svoj klub u narednih 5-6 godina,jer ima treba najmanje toliko godina da se probaju vratitu u vrh Italijanskog fudbala.Trece,ovo sto pokusava Mogi je zalosno,i pravi najijaci juventusa su ogorceni na njega jer njega smatraju najvecim krivcem sto je juve spao na niske grane.Tako da je to nesto ukratko,a ja sam zadnjih godina gledo juventusa LIVE protiv Bayerna i Intera i nije me odusevio...
MILAN
Kod njih je najveci krivac nas premier Berlusconi,jer covjek ne odvaja pare kao prije i zato je milan tu gdje jeste.Pokusavaju oni nesto,ali su zadovoljni ove sezone jer je Inter prejak tako da su svi navijaci milana zadovoljni ove sezone...
ROMA
Super klub,sa dobrim navijacima i trenerom.ove godine su u vrhu i prijete Interu za titulu,ali u nedjelju im je odlucujuca utakmica sa Laziom,gdje moraju pobjediti ako misle nesto vise.Ali Lazio nece izgubiti kao domacin od gradskog rivala jer su napaljeni na romu to je strasno(nisam nikada vidio vecu mrznju na svijetu)...tako da ce roma zavrsiti na kraju na 3 mjestu,to nije moje misljenje nego citave nacije u Italiji,ali vidjet cemo...
INTER
Sta reci za voljeni klub??GRANDE INTER! ! !Trenutno smo najpopularniji klub u Italiji ali nam zadnjih dana pokusavaju da napakuju neke stvari koje nisu realne.Ovdje u BiH se gleda to drugacije,ali u Italiji je to sasvim druga prica.Pravi navijaci juventusa znaju da je Mogi kriv za sve i oni su svjesni da su napravili gresku sa njim ali sada ispastaju.Ali ove price da Morati prodaje klub i da ce Inter izbaciti u 2 ligu su smjesne.Ljudi dragi vi da ste u Italiji drugacije bi gledali na sve to...
Ako neko ima nekih pitanja za Inter ili nesto vezano za nas neka slobodno pita...Ove godine sam gledao sve najbolje utakmice a najdraze su mi bile one kada smo ponizili milan u 2 utakmice i propustio sam samo 3 utakmice ove sozone ukljucujuci i chelsea i sada barsu,jer karte su STRASNO STRASNO SKUPE...
Sorry na dugom izlaganju...
Pozz
INTER SIAMO NOI ! ! !