OKK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

barca_87
Kontakt:

Re: OKK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 08 apr 2015, 12:37

i sta sad sa jednim playom igrat do kraja :facepalm:
pa sta rade oni na treninzima koji im je q ,preko 20 povreda za jednu sezonu pa ko da su od stakla
sad bez markovica boljkovca grosica ibracevica pilavdzica tanasilovica gajica ,imal jos ko povrijedjen :urnebes: :roll:

imal sanse kakve da se dovede kakav slobodan igrac i prijavi ,treba play podhitno
dje je jaha :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 08 apr 2015, 13:09

staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:vala sto se tice ovoga kluba,staragarda,brate,ides mi na mojmilo :mrgreen:
zajedno sa harijem poterom :urnebes:
brate ba pa niste samo vi zivili ditu bolan,ima nas jos,hiljade...ali dite nema,prnula u sisu,gotovo.
ja potpuno razumijem tvoje frustracije,ali nemozemo nista promjeniti...
i iskreno da ti kazem,pomalo to paglu izgleda bas iz razloga kojeg sam gore naveo...hiljade tuzlaka budale,samo vas dvojica,pametni :roll:
mora da su iluminati,zavjera sta li, :)
postujem te majke mi moje,ali ako nepodrzavas ovo,nemoj ba ni ofirati po temi,jbg,ima momaka koji hoce sta konstruktivno procitati i na temi pvojekta.
ja nevolim ovaj klub,nemam nikakav osjecaj,ali pratim,i svaki uspjeh mi je drag,mozda zbog nostalgije,zbog imena,sta li vec..ali ako nista,neka igraju ljudi,moras priznati da se trude,da momci igraju...
pa u kakvoj je ligi igrala dita nakon rata,i kakvi su uslovi bili.....klubovi,ma hajde bogati.. :roll:
**** ti ligu u kojoj onaj kovrdjavi mume zabije 40 poena :urnebes:
ali se igralo,danas nam nevalja heo,leotar,zrinjski,a valjali posusje,hercehovac,student il sta ja znam...malo realnosti braco..neka ovo prati ko hoce,a vi ako necete,ima tema brate.
nismo nas dvojica nego ima bruka svijeta sto ne podrzava ovog frankestajna...vjeruj mi....ja nemam nista protiv novoosnovanih klubova al da neko koristi ime Slobode koju je btw ugasio radi licnih interesa i svojih cejfova...e to nece proc....ja bih isao u mejdan jer gotivim kosarku pravo ali necu iz razloga sto su poturili to kukavicije jaje i ovaj klub zovu Sloboda a svako ko ima 2 ciste u glavi zna da ovo nema veze sa Slobodom...al ima ove djece ko ovaj sto za barcu navija da on meni objasni sta je Sloboda....ja sam vise Slobodini tekmi pogledao u mejdanu i na gostovanjima nego sto je on svoju barcelonu na tv gledao....i ovaj projekat im je prosao jer vecina raje danas su gloryhunteri....i sta ima ova klub od recimo 3.,4. mjesta...nista...ako dobace do polufinala silovat ce ih igokea i siroki kao i obicno zadnjih deceniju i vise....al nek gledaju,boli me tuki...ja svakog koga znam cu nagovarat da ne gleda ovo smece od kluba
:rol: :salut: Kad se već bavimo pravnim stvarima :mrgreen:

A po čemu je ovo smeće od kluba gore od prijašnjeg ne smeća od kluba. Izgleda da tebi u stvari smeta Bevba. Mene on uopšte ne zanima a kad smo kod njega kad si u prijašnjem ne smeću od kluba vidio predsjednika da boravi cijelo vrijeme na parketu i navija, jedino što su uradili je da su ga zavili u crno od dugova, dok ovaj na sve moguće načine nabavlja pare. itd. toliko od mene.

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 08 apr 2015, 21:16

Siroki demolirao Leotara u gostima. Sa ovim silnim povredama pobjeda u subotu ne bi trebala doci u pitanje. A onda se nadati cudu i da Markovic i Jurkovic budu spremni za gostovanje Zrinjskom jer je to odlucujuca utakmica ukoliko hocemo to 3. mjesto
Jedan grad, jedna ljubav!

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 08 apr 2015, 21:25

Baš me zanima ko će vam biti 4. onda.
Daj Bože da preživite Mostar, realno su oni u prednosti, 60%-40%

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 08 apr 2015, 23:43

staragarda je napisao/la:
nismo nas dvojica nego ima bruka svijeta sto ne podrzava ovog frankestajna...vjeruj mi....ja nemam nista protiv novoosnovanih klubova al da neko koristi ime Slobode koju je btw ugasio radi licnih interesa i svojih cejfova...e to nece proc....ja bih isao u mejdan jer gotivim kosarku pravo ali necu iz razloga sto su poturili to kukavicije jaje i ovaj klub zovu Sloboda a svako ko ima 2 ciste u glavi zna da ovo nema veze sa Slobodom...al ima ove djece ko ovaj sto za barcu navija da on meni objasni sta je Sloboda....ja sam vise Slobodini tekmi pogledao u mejdanu i na gostovanjima nego sto je on svoju barcelonu na tv gledao....i ovaj projekat im je prosao jer vecina raje danas su gloryhunteri....i sta ima ova klub od recimo 3.,4. mjesta...nista...ako dobace do polufinala silovat ce ih igokea i siroki kao i obicno zadnjih deceniju i vise....al nek gledaju,boli me tuki...ja svakog koga znam cu nagovarat da ne gleda ovo smece od kluba
kad vidim šeću, sulju, karelija, asima i druge istinske ljubitelje slobode i članove stare garde, koji bodre ovaj klub na svakoj utakmici istim onim žarom kao i prije 15- 20 godina. Ne mogu vjerovati da bi oni bili uz klub koji radi zbog interesa pojedinaca. zato ti je ova priča bezvezna, a koliko vidim, a što ti nećeš možda priznati je to što tebi care zu svemu ovome smeta osoba koja obnaša funkciju predsjednika.
dovoljno mi je kada vidim gore pobrojane da znam da ovo što ti govoriš nema veze s vezom, al eto...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 08 apr 2015, 23:51

kovacic je napisao/la:Baš me zanima ko će vam biti 4. onda.
Daj Bože da preživite Mostar, realno su oni u prednosti, 60%-40%
Bolje se vi brinite za vas jer bi u naredna dva kola vi vrlo lako mogli biti na 2-3, a mi smo protiv Zrinjskog i u ovakvom sastavu favoriti.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 08 apr 2015, 23:54

Žao mi je što vi Tuzlaci nikad ne uspijete vidjeti pravu sliku Sparsa, jednostavno Mejdan je Mejdan, igrači su mladi i nemaju fokus u takvoj utakmici. A što se tiče omjera, volio bih da bude 4-1, iako je najrealnije 3-2, ali polako !)

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 08 apr 2015, 23:57

kovacic je napisao/la:Žao mi je što vi Tuzlaci nikad ne uspijete vidjeti pravu sliku Sparsa, jednostavno Mejdan je Mejdan, igrači su mladi i nemaju fokus u takvoj utakmici. A što se tiče omjera, volio bih da bude 4-1, iako je najrealnije 3-2, ali polako !)
Nadam se je necemo nikada ni vidjeti, Sloboda jeste pokosena povredama, ali je u odlicnoj formi, a sa druge strane Zrinjski je na omjeru 0-3, a ne moze se reci ni da su se pojacali nesto posebno pred Ligu 6. Tako da mi omjer 60-40 ne stoji bas..
#MFFL
Som-Hi Barça

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 10 apr 2015, 01:30

kovacic je napisao/la:Žao mi je što vi Tuzlaci nikad ne uspijete vidjeti pravu sliku Sparsa, jednostavno Mejdan je Mejdan, igrači su mladi i nemaju fokus u takvoj utakmici. A što se tiče omjera, volio bih da bude 4-1, iako je najrealnije 3-2, ali polako !)
vala druze ti isti sparsi igraju u punom sastavu...i dobili su u mejdanu po ustima :thumbup:
dok sloboda cijelu **** sezonu igra sa prakticno miksanim timom,i uvjek joj fali 3-4 igraca iz udarne petorke,pokoseni smo povredama,mozes misliti kako bi se proveli da smo u punom sastavu :kafa: :shhh:
a zrinjski,lagana dvica, :yawn:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 10 apr 2015, 23:41

djulba je napisao/la:
A po čemu je ovo smeće od kluba gore od prijašnjeg ne smeća od kluba. Izgleda da tebi u stvari smeta Bevba. Mene on uopšte ne zanima a kad smo kod njega kad si u prijašnjem ne smeću od kluba vidio predsjednika da boravi cijelo vrijeme na parketu i navija, jedino što su uradili je da su ga zavili u crno od dugova, dok ovaj na sve moguće načine nabavlja pare. itd. toliko od mene.
Ali mene nervira njegova pojava na slobodinoj klupi..Nemoj ba furati tu pricu...Kosarku pusti treneru i kosarkasima a ti se bavi kesom...Al ne...
& $ ?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 11 apr 2015, 21:47

pobjedaaaaaaaa blizi se play of idemooooo mozemo sa sirokim igrat,daj da budemo treci i izbacimo siroki,mozemo mi to,do finalaaaa :clap:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 11 apr 2015, 23:04

[youtube][/youtube]
:lol:

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 13 apr 2015, 08:06

Imal gdje na tvu prijenosa lige 6

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 13 apr 2015, 09:22

marseille_unique je napisao/la:Imal gdje na tvu prijenosa lige 6

Nema, a kad ce ne zna se.
Jedan grad, jedna ljubav!

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 13 apr 2015, 09:30

marseille_unique je napisao/la:Imal gdje na tvu prijenosa lige 6

Bit ce stream za utakmice protiv Sirokog i Sparsa sigurno, za Zrinjski ne vjerujem..
#MFFL
Som-Hi Barça

Pura
Kontakt:

Post Postao/la Pura » 13 apr 2015, 14:58

bit ce sutra stream na ****.com

Pura
Kontakt:

Post Postao/la Pura » 13 apr 2015, 15:01

hercegovina live

ChaosX
Kontakt:

Post Postao/la ChaosX » 13 apr 2015, 22:10

solinas je napisao/la:pobjedaaaaaaaa blizi se play of idemooooo mozemo sa sirokim igrat,daj da budemo treci i izbacimo siroki,mozemo mi to,do finalaaaa :clap:
Druze, kako mozemo sa Širokim igrat?Ako misliš da ih mozemo nadigrat, čisto sumnjam(a optimista sam), zašto?
Zato sto smo jedva pobijedili Leotar, i to kući, a Široki ih trehno da valja, a jos fala Bogu pa nam svi igraci zdravi.

Jel' zna neko sta je sa Deje?Posto je bio na zagrijavanju, i kako vidjo fino trci.
Jel' ima kakvih naznaka kad bi mog'o da zaigra?

Malo da prokomentarisem onu "fukaru" sto je nešto psov'o Muli, kad smo gubili, on k'o neki stručnjak, do'so pjan vidio gubimo i odma po treneru, svašta.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 13 apr 2015, 22:12

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 13 apr 2015, 22:15

ChaosX je napisao/la:
solinas je napisao/la:pobjedaaaaaaaa blizi se play of idemooooo mozemo sa sirokim igrat,daj da budemo treci i izbacimo siroki,mozemo mi to,do finalaaaa :clap:
Druze, kako mozemo sa Širokim igrat?Ako misliš da ih mozemo nadigrat, čisto sumnjam(a optimista sam), zašto?
Zato sto smo jedva pobijedili Leotar, i to kući, a Široki ih trehno da valja, a jos fala Bogu pa nam svi igraci zdravi.

Jel' zna neko sta je sa Deje?Posto je bio na zagrijavanju, i kako vidjo fino trci.
Jel' ima kakvih naznaka kad bi mog'o da zaigra?

Malo da prokomentarisem onu "fukaru" sto je nešto psov'o Muli, kad smo gubili, on k'o neki stručnjak, do'so pjan vidio gubimo i odma po treneru, svašta.
Isao je u Sarajevo da mu naprave ulozak za patiku, ali ne vjerujem da ce igrati, vise je bio tu da popuni roster od 12 igraca.

Boljkovac se vraca u drugom dijelu zato..
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Kaunas, lol89, TripleThreat i 21 gost.