Pusti je neka izraste.JackTheStripper je napisao/la:Obrijati bradu, ili pustiti je da izraste? Pitanje je sad...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pusti je neka izraste.JackTheStripper je napisao/la:Obrijati bradu, ili pustiti je da izraste? Pitanje je sad...
Greivis je napisao/la:
[youtube][/youtube]Donnie Darko je napisao/la:Na aparatima sam bio do 20 i nekog februara.
Moze bit MVP sto se mene tice, samo nek je sto dalje od Sunsa.
miki_92 je napisao/la:let it growJackTheStripper je napisao/la:Obrijati bradu, ili pustiti je da izraste? Pitanje je sad...
Ne, nije to što hoću, prvo što taj ne pjeva, ne zna pjevati, a muzika je previše vještačka,Donnie Darko je napisao/la:Justin Timberlake - The 20/20 Experience je ono sto zelis
Donnie na aparatimaKlare je napisao/la:Ne, nije to što hoću, prvo što taj ne pjeva, ne zna pjevati, a muzika je previše vještačka,Donnie Darko je napisao/la:Justin Timberlake - The 20/20 Experience je ono sto zelis
i nema osjećaja.
I postavio sam u očekivanju ovakvog komentara.rio_Ferdy88 je napisao/la:Donnie na aparatimaKlare je napisao/la:Ne, nije to što hoću, prvo što taj ne pjeva, ne zna pjevati, a muzika je previše vještačka,Donnie Darko je napisao/la:Justin Timberlake - The 20/20 Experience je ono sto zelis
i nema osjećaja.
miki_92 je napisao/la: [youtube][/youtube]
moze mozeTribalian je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: ASD, Bosniacum Lilium, Giuseppe1, jasmin10, MaroonBjelave i 15 gostiju.