Calciopoli/Farsopoli

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

gogo_s
Kontakt:

Re: Calciopoli/Farsopoli

Post Postao/la gogo_s » 14 apr 2010, 16:53

Pa shvataš li da u ovu diskusiju nisi unio ni jedan valjan argument, osim onog "ja živim u Italiji". Nisi jedini, kao što sam već spomenuo, znam neke ljude tamo, i niko mi dosada nije rekao da je Inter najpopularniji klub, a da pravi navijači Juventusa napuštaju svoj klub
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 apr 2010, 16:54

pa ti si ovdje došao kao da imaš 7 godina, kao ti nešto znaš o fudbalu pa ćeš nam sad napisati kakva je koja ekipa i sl.
umjesto da si rekao ćao momci vidim volite seriju a, pošto živim u italiji ako vam šta treba pojasniti ili pomoći da vam nešto prevedem ili sl. na raspolaganju sam vam, e tako bi to uradila normalna zrela osoba.
a sad kad si već krenuo sa glupostima što nam sad fino ne odgovoriš kakav je to sloj ljudi i omladine koji navija za juventus, a kakav recimo za inter?
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2010, 16:54

@grande ,eto imam priliku da cujem tebe kao dobro obavjesten izvor iz Italije,pa mi ne rece kakav sloj navija za Juve ,hajd molim te objasni dok si jos malo ovdje,posto ti zivis u Italiji,hajde svega ti ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 14 apr 2010, 16:56

hehe, i ja sam postao radoznao po tom pitanju, al ne vjerujem da će išta pametno reći. valjda je čovjek htio reći da samo gamad navija za Juve, a pravi ljudi za Inter
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2010, 17:03

evo nazad na temu,Bergamo je izjavio da ime Collina,u tom jednom od najznacanijih razgovora koji su predoceni,govori Faketi,a ne on,sto mjenja percepciju stecenu oko tog razgovora,znaci Bergamo ne predlaze Collinu nego Faketi trazi Colinu,sto je skroz druga stvar,ako sam ja shvatio ove izjave dobro ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 apr 2010, 17:04

JuveSissoko je napisao/la:evo nazad na temu,Bergamo je izjavio da ime Collina,u tom jednom od najznacanijih razgovora koji su predoceni,govori Faketi,a ne on,sto mjenja percepciju stecenu oko tog razgovora,znaci Bergamo ne predlaze Collinu nego Faketi trazi Colinu,sto je skroz druga stvar,ako sam ja shvatio ove izjave dobro ;)
pa et sad imamo na forumu čovjeka koji živi u italiji pa ćen nam on sve objašnjavati šta i kako, jer on se u tu materiju razumije

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2010, 17:06

tony-mortale je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:evo nazad na temu,Bergamo je izjavio da ime Collina,u tom jednom od najznacanijih razgovora koji su predoceni,govori Faketi,a ne on,sto mjenja percepciju stecenu oko tog razgovora,znaci Bergamo ne predlaze Collinu nego Faketi trazi Colinu,sto je skroz druga stvar,ako sam ja shvatio ove izjave dobro ;)
pa et sad imamo na forumu čovjeka koji živi u italiji pa ćen nam on sve objašnjavati šta i kako, jer on se u tu materiju razumije
pa tih nam ekspert :) ,cekam analizu

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 14 apr 2010, 17:07

Vidiš da se čovjek izgubio, očigledo je shvatio da nije upravu. Izgleda da ovi navijači Intera imaju kompleks manje vrijednosti, pa su se sad uzjebali. Kako i neće, kad su ih juve i Milan gazili kroz historiju kao kukce.
A što se tiče suđenja, valja nam opet čekat 20. april, jer dotada će se preslušati sve snimke
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2010, 17:11

E zanimljivo :lol: :lol: ....

kakve veze ima sto zivis u italiji...dobro,jesi na licu mjesta i sve to...al brate,nismo ni mi sa druge planete :lol: :lol:

pa dovoljno je pogledat samo gostovanja navijaca juventusa pa da ti bude jasno koliki je to broj navijaca...

i cuj nakon izbacivanja mnogi navijaci napustili juve :lol: ..ja nezz nikog takvog ovdje a ne tamo,to su ljudi koji zive sa juventusom i za juventus....familija(pogledaj moj potpis ;) )

istina...ulaskom catanie,palerma i ostalih klubova sa sicilije u serie A,ti navijaci koji su inace naklonjeni juventusu su se okrenuli vise lokalnim klubovima....tako da dojucerasnji navijaci juventusa :D sad imaju te svoje neke lokalne klubove :lol: al u principu su juventini.....sigurno im je juve drazi nego braca milanezi i rimljani ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 14 apr 2010, 17:15

Momci ne znam sta da vam kazem...

Nebi da se neko uvredi ovdje,ali ja sam bio na puno stadiona sirom Italije,ali kada dodjes u Milan da gledas Intera ili milana sve ti bude jasno,od ponasanja domacih navijaca,do gostoprimstva nas kao domacina ili milana i atmosfere na tribinima itd itd.Na tribini nema stvari kao u Torinu,pa ljudi tamo se konzumira sve i svasta,cak se koriste i najteze droge koje postoje trenutno...

Rasptajte se malo kakva je situacija kada navijaci juventusa krenu na neko gostovanje i kada krenu navijaci Intera ili milana??

Raspitajte se malo na tim forumima koliko obrazovanih ljudi i djevojaka navija za juventus??

Raspitajte se jel juventus ima najvise navijaca KONOBARA u Italiji?? :mrgreen:

Raspitajte se jel juventus ima najvise navijaca kod ljudi koji su zavrsili samo osnovnu skolu i rade po raznim fabrikama,mesnicama,prodavnicama itd itd.

Ja vama opet kazem da juventus ima vise navijaca u Italiji(ali je to 70% nizi sloj ljudi)i imate puno narkomana u svim grupama iz cijele Italije,ali zadnje 4 godine to sve opada i klub nije kao sto je bio...

Niste vise popularni kao nekada a to se vidi po vasim rezultatima a i ljudima koji su u vasem klubu a i oko kluba...

Pozz
INTER SIAMO NOI ! ! !

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 14 apr 2010, 17:27

Druže, ti si promašio temu. ovdje je tema calciopoli. A ako si mislio uvjeriti nas da je Juventus namještao utakmice govoreći da samo konobari navijaju za Juventus, onda si smiješan. Jel misliš da su konobari glupi ili šta već??? a ako sebe smatraš boljim od juventina (tj. konobara), dokaži to, tj. iznesi neki vrijedan argument
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 apr 2010, 17:28

sad vam je veliki spustio juventusovci, pa kako vas nije sramota da navijate za klub za koji navija najviše konobara, ljudi koji su završili samo osnovnu školu, ili rade u fabrikama, mesnicama ili prodavnicama, stvarno sramota.
recimo za jedan inter navijaju samo nuklearni fizičari i neuro-hirurzi, najslabije obrazovani navijač intera je jedan magistar farmacije, ali i on je obećao da će doktorirati za 2 godine.
pa moj grande samo se sramotiš da tako vrednuješ ljude, prema tome gdje i šta rade, koliko zarađuju i sl. ma svaka ti čast

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 apr 2010, 18:55

Grande je napisao/la:Momci ne znam sta da vam kazem...

Nebi da se neko uvredi ovdje,ali ja sam bio na puno stadiona sirom Italije,ali kada dodjes u Milan da gledas Intera ili milana sve ti bude jasno,od ponasanja domacih navijaca,do gostoprimstva nas kao domacina ili milana i atmosfere na tribinima itd itd.Na tribini nema stvari kao u Torinu,pa ljudi tamo se konzumira sve i svasta,cak se koriste i najteze droge koje postoje trenutno...

Rasptajte se malo kakva je situacija kada navijaci juventusa krenu na neko gostovanje i kada krenu navijaci Intera ili milana??

Raspitajte se malo na tim forumima koliko obrazovanih ljudi i djevojaka navija za juventus??

Raspitajte se jel juventus ima najvise navijaca KONOBARA u Italiji?? :mrgreen:

Raspitajte se jel juventus ima najvise navijaca kod ljudi koji su zavrsili samo osnovnu skolu i rade po raznim fabrikama,mesnicama,prodavnicama itd itd.

Ja vama opet kazem da juventus ima vise navijaca u Italiji(ali je to 70% nizi sloj ljudi)i imate puno narkomana u svim grupama iz cijele Italije,ali zadnje 4 godine to sve opada i klub nije kao sto je bio...

Niste vise popularni kao nekada a to se vidi po vasim rezultatima a i ljudima koji su u vasem klubu a i oko kluba...

Pozz
pa druze dipl.dr.prof.mr ,bas mi je drago sto ste se spustili na nivo Juventusovih navijaca pa razgovarate sa nama na ovom forumu velika mi je cast :)
evo moj jaran na 4-toj godini prava a ja na 4-toj godini ekonomije navijamo za Juventus,svim silama se trudimo da zavrsimo fax,cisto da bi sprali obraz raznoraznih konobara,komunalaca i slicnih,jarane ,ovaj gore post ,mene bi bilo sram napisat,samo jos da si dodao boju koze ne bi se razlikovao od rasisita sirom italije pa i onih sto se nalaze na Juventusovim tribinama

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 apr 2010, 19:39

grande mi je dao podsticaj.. sad sam odlucan u tome da zavrsim gimnaziju i da popravim prosjek.. :lol:

hajd zaboravite ovog italijana, neka se lijepo prica o Farsopoliju.. cek, ja sam vjeran svom klubu i ne smijem navijati za njega.. :? moram reci da je Moggi kriv za sve ovo :? .
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 apr 2010, 19:43

ispade da navijac mora biti primarijus,doktor,profesor ili nesto slicno ? :?
dolaze ljudi da navijaju a ne da odgovaraju teoriju.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2010, 19:46

ma pusti ga ba :D :D i ja sam zavrsio gimnaziju,i studiram pravo :lol: :lol: izgleda juve ovdje u bosni ima obrazovane navijace za razliku od cizme :lol: :lol:

daffy koju ti gim ides??? :D ja u prvu iso 8-) :lol:

Izvinjavam se na off al kad smo se vec dotakli ove demografske strukture :lol: ...

FORZA JUVE....

OVO JE DISKRIMINACIJA :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 apr 2010, 19:48

sarajlija89 je napisao/la:ma pusti ga ba :D :D i ja sam zavrsio gimnaziju,i studiram pravo :lol: :lol: izgleda juve ovdje u bosni ima obrazovane navijace za razliku od cizme :lol: :lol:

daffy koju ti gim ides??? :D ja u prvu iso 8-) :lol:

Izvinjavam se na off al kad smo se vec dotakli ove demografske strukture :lol: ...

FORZA JUVE....

OVO JE DISKRIMINACIJA :D
ja bi vama oduzeo sve titule sto imate samo zato sto su vam navijaci nepismeni. nemozemo tako u Europu. :D :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 apr 2010, 19:54

odosmo mi daleko od teme...al da i to malo razjasnimo....sicilija,radnicka klasa navija za juve..jer pola njih radi za fiat i slicne kompanije povezane sa juventusom i sirom italije isto tako...to su radnici obicni.....i zato taj velik broj "obicnih" navijaca

al nidje veze...da se dijele tako...na gospodu i radnike,seljake..po tom bi onda svi za selju navijali :lol: :lol: onaj zelju :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 14 apr 2010, 19:57

u petu gimnaziju 8-)

nemoj da pomislis da sam sa periferijem zato sto idem tamo u skolu :D

ontopic:
sljedece sudjenje je zakazano za 20. april.. cisto da ne bude spam post :lol: :D
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 14 apr 2010, 20:07

Pa znas kako, uvjek su mi bili drazi ovi klubovi za koje navija radnicka klasa, nego neka GOSPODA :mrgreen:

E moj grande, ja fkt mislio ti ces nesto pametno reci, haj reko eto ti si dole ON THE FACE OF THE PLACE, sto bi rekli kolege s BBCija :lol:....sorry za offtopiranje ali morao sam. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.