A kad sam čuo, popnem se na sprat(čuo je stari da dolazim, i ugasio on to sve), uletim u sobu.Poligon10 je napisao/la:A daj jbte![]()
![]()
![]()
![]()
Kaže on sta je bilo? Sav k'o začuđen. Reko znam sta radis, al' makar smanji, kaže sto kad ne cujem :S
Omg
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A kad sam čuo, popnem se na sprat(čuo je stari da dolazim, i ugasio on to sve), uletim u sobu.Poligon10 je napisao/la:A daj jbte![]()
![]()
![]()
![]()
Nije glasno covjekuChaosX je napisao/la:A kad sam čuo, popnem se na sprat(čuo je stari da dolazim, i ugasio on to sve), uletim u sobu.Poligon10 je napisao/la:A daj jbte![]()
![]()
![]()
![]()
Kaže on sta je bilo? Sav k'o začuđen. Reko znam sta radis, al' makar smanji, kaže sto kad ne cujem :S
Omg
Ajde da su to mali zvucnici, pojac'o kolko je njemu godilo, a sto je komsiji preglasno to nema veze cccPoligon10 je napisao/la: Nije glasno covjeku![]()
Ovo fakat nidje veze, izvini ali nidje veze, prvo mogo si prozor otvoriti, da se zraci, drugo njih sest doslo da vidi ko to prdi, i kao nece vise nikad da dodjuVelaHavle je napisao/la:Došli gosti u posjeti. Tog dana sam otprilike pojeo dva tanjira graha i dvije velike glavice luka. Naravno, grah je bio odličan i počeo je raditi "ono" svoje u mom stomaku. Poslije ručka pobjegao sam od gostiju i legao da se odmorim kao i svaki normalan insan, da se malo svari ručak je li. Stomak je radio, radio i ja sam drama prdio. Iz sobe izlazi meni prijatan a gostima naravno neprijatan miris. Čude se odakle dolazi i kao svaki radoznao čovjek će ići provjeriti odakle dolazi taj čudan miris. Njih jedno pet ili šest je ušlo u moju sobu, malo je reći da su im obrve počele gorit' od smrada. Trebam napomenuti da ti ljudi nikada više kod nas nisu došli. Stara mi je bala sve
Naravno da ukrašavaju priču, i to u potpunosti podržavam. Ako je lijepo upakovano i u granicama realnogpatriot je napisao/la:ma ne kazem ja da ti izmisljas, nego situacija koju si ispricao niđe veze, a vjerujem da mnogi ovdje malo i bombaju da ukrase pricu...
Da to sta valja pa hajlegenda reala je napisao/la:e čuj u kuću mu dolaze i on ih rastjeruje, e moj Nasrudinevaljda si do sad shvatio da ne dolaze one zbog sestre
![]()
rio ima zanimljiva tema na klixu, zbavio sam ti par brojeva![]()
Hahaha drug ti je ispao teški idiot bez uvredeHariTz je napisao/la:Prije par mjeseci, otišao ja sa jaranom u diskoteku, i sad hoće on da sebi zbari neku, nije im'o cure dugo vremena.
Par puta su ga te večeri ga ispalile i sad' oni meni kaže, jesil gledo film "Hitch".. Ja kažem zbunjeno da jesam..
Kaže e znaš onaj fazon kad daš curi pare da fol naručiš piće, samo da je izvdvojiš iz gužve. Reko znam jašta, ali đeš ba to ovdje, to je u filmu itd itd, ma ne sluša me lik nikako.
Ugledo je jednu i haj ode on do nje, dao joj 20 KM i dodje do našeg stola i kaže, gledaj i uči.
Cura se ba nije ni pojavila nit je mogo više nać u gužvija sam se evoluiro u pokemona od smijeha
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.