Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
zadnji igrac cist crveni.pinki je napisao/la:ZAŠTO NIJE DAO CRVENI?
JBM TI UEFU I FIFU I SUDIJE!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Juventus FC
Eto im sada lopta neka kombinuju i neka se brane sa 10 igraca.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Prvo da zabijemo drugi gol.Pogba je napisao/la:Zatvaraj Max molim te.
Ali je fakat Licht nekada igrac manje, mada ga bas gotivim zbog svog odnosa prema dresu.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma hajd bitno je da smo pobijedili bez primljenog gola. Mada su ovi jaki ko crna zemlja, bice jbno u revansu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Nisam zadovoljan ni igrom ni rezultatom.
Pogotovo kod kornera, skoce i sutaju glavom kad im se prohtije.
Ovo vracanje pred kraj Bonuccia Buffonu ... kakav je Leonardo kralj, kako bih ga prodo sutra.
Lichsteiner je smijurija od igraca, ogranicen ko balkon al et moze trcat.
Pogotovo kod kornera, skoce i sutaju glavom kad im se prohtije.
Ovo vracanje pred kraj Bonuccia Buffonu ... kakav je Leonardo kralj, kako bih ga prodo sutra.
Lichsteiner je smijurija od igraca, ogranicen ko balkon al et moze trcat.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Dobrodosao nazad Arturo Vidal, dugo te cekamo...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- IlFantasista
- Kontakt:
Grande nafaka, grande Juve!
Ma i mi smo igrali u grču i strahu, svi su kontali da ćemo pobijediti glat i sigurno, svi nas već vide u polufinalu, a ovakve utakmice su najgore...
Realno ovo je najbolji mogući rezultat...3-5-2 majka i u revanšu odmah tako početi...
Ma i mi smo igrali u grču i strahu, svi su kontali da ćemo pobijediti glat i sigurno, svi nas već vide u polufinalu, a ovakve utakmice su najgore...
Realno ovo je najbolji mogući rezultat...3-5-2 majka i u revanšu odmah tako početi...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Pobjeda je najbitnija, ostalo se zaboravlja. U revanšu izaći sa 3-5-2, ne mogu nam ništa organizirati, i to lagano završiti.
Arturo bar na jednu utakmicu podsjetio na starog sebe. Kako ga volim
Arturo bar na jednu utakmicu podsjetio na starog sebe. Kako ga volim
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Velika pobjeda, protiv odličnog Monaca. Očekivano teška tekma, na kraju zaslužena pobjeda, mada ne bi bilo nezasluženo i da je neki drugi rezultat bio.
Jbg, bez Pogbe, sa rovitim Pirlom, pa i Tevezom koji večeras nije bio na nivou, ovo je odličan rezultat i to tako realno treba i gledati.
Jbg, bez Pogbe, sa rovitim Pirlom, pa i Tevezom koji večeras nije bio na nivou, ovo je odličan rezultat i to tako realno treba i gledati.
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- Burberry46
- Kontakt:
Dobro je, pobjeda bez primljenog gola sto je veoma bitno. I prije se znalo da ce se sve odluciti u revansu. Dosta tvrda utakmica
Vidal konacno stari
pohvalio bi i Evru,
Bravo momci idemo dalje
Forza Juve
Vidal konacno stari
Bravo momci idemo dalje
Forza Juve
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prozvao ga.Pogba je napisao/la:Vrijeme je da nas Arturo obraduje dobrom partijom i da uzme tim pod svoje uz Carosa.
Iako sam lanuo koju nakon onog zicera, zapucao ga kao penal protiv Olympiacosa.
Kao što Sissoko reče, puno mana večeras vidljivo, ali rezultat nas je pomilkio. Revanš odigrati bolje, protivnik je opasan i to smo vidjeli, upoznali smo ih malo i trebalo bi to bolje izgledati. Nismo dobili kartona što je odlično.
Pereyra odličan, bilo je grešaka, ali je najviše radio u ofanzivi, Morata poginuo za ekipu doslovno, ostali podosta pročitani, pogotovo Tevez, a Licht da ne govorim, istina, tako ograničenog igrača i nije teško limitirati u svakom elementu nogometa. Moramo i naravno možemo bolje od ovoga i to mnogo više.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imali smo problema sa sitnim greskama ko sto je Marchisio napravio jednom i odmah opasna kontra gdje bi nam druga jaca ekipa dala gol.
Al eto u uzvratnoj oni ce morat vise da vezu a mi da cekamo pa da mi takve stvari pokusamo iskoristit.
Sve je ovo lijepo al nama uvijek treba raspolozen Tevez, bez njega mi tesko dajemo golove.
Al eto u uzvratnoj oni ce morat vise da vezu a mi da cekamo pa da mi takve stvari pokusamo iskoristit.
Sve je ovo lijepo al nama uvijek treba raspolozen Tevez, bez njega mi tesko dajemo golove.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Igru brisi, pobjedu pisi....
Ovim smo rezultatom zaradili prolaz dalje.... u Monacu ce se morati otvoriti i to ce im biti kraj... mada su veceras odlicni bili....
Ovim smo rezultatom zaradili prolaz dalje.... u Monacu ce se morati otvoriti i to ce im biti kraj... mada su veceras odlicni bili....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- IlCapitano
- Kontakt:
Gigiju spomenik sagraditi ispred stadiona, to je sad jasno. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
rezultatom sam prezadovoljan..igrom bas i ne..sa ovim nacinom igre bice skoro nemoguce napraviti nesto u polufinalu..
Monako je opasna ekipa, odbrana jaka, Kondogbia cudo, krila prebrza - pravo je cudo kako nismo primili gol obzirom kako nam je spora odbrana.
Uglavnom dalo bi se kupovati tamo: Abdenaur obavezno, Kurzava je odlican, Kondogbia must buy ako prodamo Pogbu, Karasko pa i onaj Bernardo- strasni igraci..
sto se tice Juventusa Pereira po meni najbolji na terenu, u posljednje vrijeme poceo je da pravda transfer i ulozena sredstva..Evra dobra utakmica, Markizio siguran, kao i Vidal..Morata se borio, od Teveza sam ocekivao vise u nekim situacijama..Listajner iznenadjujuce tih, Pirlo jako los, stoperi opet jako cesto u problemimam ( Bonuci puno vise nego Kijelini)
revans ce biti tezak, ali smatram da im mozemo dati gol tamo..a ako damo go, 90% posla je zavrseno jer 3 tesko da cemo primiti...ali onda u polufinalu se mora puno bolje
i da, dobro je da niko nije dobio karton
Monako je opasna ekipa, odbrana jaka, Kondogbia cudo, krila prebrza - pravo je cudo kako nismo primili gol obzirom kako nam je spora odbrana.
Uglavnom dalo bi se kupovati tamo: Abdenaur obavezno, Kurzava je odlican, Kondogbia must buy ako prodamo Pogbu, Karasko pa i onaj Bernardo- strasni igraci..
sto se tice Juventusa Pereira po meni najbolji na terenu, u posljednje vrijeme poceo je da pravda transfer i ulozena sredstva..Evra dobra utakmica, Markizio siguran, kao i Vidal..Morata se borio, od Teveza sam ocekivao vise u nekim situacijama..Listajner iznenadjujuce tih, Pirlo jako los, stoperi opet jako cesto u problemimam ( Bonuci puno vise nego Kijelini)
revans ce biti tezak, ali smatram da im mozemo dati gol tamo..a ako damo go, 90% posla je zavrseno jer 3 tesko da cemo primiti...ali onda u polufinalu se mora puno bolje
i da, dobro je da niko nije dobio karton
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pobjeda bez primljenog gola je najbitnija, igra i nije nešto, ali realno sa rovitim Tevezom, i Pirlom koji se tek vratio nakon povrede ovo je bilo odlično.
Vidal (mislio sam da maši penal kontam ovo je sudbina da promaši svaki bitan penal ove sezone
) i Morata odlični kako je samo izvukao penal 
Pereyra da popravi zadnji pas bio bi vrhunski igrač.
Vidal (mislio sam da maši penal kontam ovo je sudbina da promaši svaki bitan penal ove sezone
Pereyra da popravi zadnji pas bio bi vrhunski igrač.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.