Benzema, Carlo, Klempo
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Varane
Benzema, Carlo, Klempo
Benzema, Carlo, Klempo
Benzemi i Bale treba napravit sudsku zabranu prilaska stadionima.
Steta sto nismo zabili.
Steta sto nismo zabili.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
dzaba nam sto smo bili bolji kada opet nismo uspjeli zabiti.Bgmi kada je Isco usao i kada smo se vratili u 4-4-2 formaciju,jedno veliko nista tih poslednjih 20 minuta.Jba ista meta isto odstojanja
vidi sad i Benzemu prozivate
vidi sad i Benzemu prozivate
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
E jes mi benzema drag igrac al ga je veceras bas usro
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
samosarajvo
- Kontakt:
U sredini i nazad Real dosta dobar.Naprijed je falilo Ideje i odlucnosti malo više.Puno se kruzilo a malo kroz sredinu išlo.Benz par puta lose reaguje, ili lose prima ili lose ostavlja loptu.Bale da je pogodio ono druga bi priča bila...
Atletico nevidljiv.
Veliki hendikep ce biti ne igranje Marcela u revanšu.
Atletico nevidljiv.
Veliki hendikep ce biti ne igranje Marcela u revanšu.
Ne znam zasto se danas proziva bejl, promasio je zicer al bar se trudio bilo ga je po cijelom terenu, stvaro je prilike, a sta su radili benzema upropastio dva zicera, ronaldo svaki slobodni upropastio i nista drugo nije uradio, ramos njima stvarao zicere, a kros dns katastrofalan,sudite igraca prema trenutnoj utakmici a ne prema onom sto je bilo

Jedan fantastičan potez Ramosa večeras, impresionirao me. To je naravno ono kada mu je lakat slučajno ostao a Mandžukić se namjerno nasadio na isti
Ovog Balea kao što neko sada reče treba kamenovati ako se ispadne, Benzema mi nikako ali nikako nije bio jasan u onoj situaciji. **** će revanš ovdje biti
Ovog Balea kao što neko sada reče treba kamenovati ako se ispadne, Benzema mi nikako ali nikako nije bio jasan u onoj situaciji. **** će revanš ovdje biti
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
ali kakav Mazic dade zuti Marcelu,ono hladno da ga covjek posalje u p.m 
- Motokultivator
- Kontakt:
Arda Turan 123 faula...zutog nije dobio.L-Train je napisao/la:ali kakav Mazic dade zuti Marcelu,ono hladno da ga covjek posalje u p.m
Onaj Raul napuca loptu
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
koje prilike lopta se od njega odbijala kao od drvo sto i jeSR4 je napisao/la:Ne znam zasto se danas proziva bejl, promasio je zicer al bar se trudio bilo ga je po cijelom terenu, stvaro je prilike, a sta su radili benzema upropastio dva zicera, ronaldo svaki slobodni upropastio i nista drugo nije uradio, ramos njima stvarao zicere, a kros dns katastrofalan,sudite igraca prema trenutnoj utakmici a ne prema onom sto je bilo![]()
- Motokultivator
- Kontakt:
Modric, Benzema i Bale su ostavili u zivotu Atletico kakav Oblak....
Ronaldo najbolji igrac Svijeta
vidio sam kad su bili slobodni udarci i ono rukom kad se pokusao probiti...
Koliko god pljuvali po Baletu njega ima i naprijed i nazad, Ronaldo se cuva za slobodne udarce
Ronaldo najbolji igrac Svijeta
Koliko god pljuvali po Baletu njega ima i naprijed i nazad, Ronaldo se cuva za slobodne udarce
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 14 apr 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
x
x
- schweinsteiger
- Kontakt:
Mozda Bale veceras i nije bio na nekom nivou koji drzi u ostalim utakmicama,ali opet svaka cast svima u Tottenhamu kako mu digose cijenu na 100 mil 
Prije ce biti da Modric vrijedi 100,nego on.
Prije ce biti da Modric vrijedi 100,nego on.
#miasanmia
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Odlicna igra u prvom poluvremenu,gdje smo ih raskantali ko djecu,nisu znali gdje se nalaze,dok u drugom poluvremenu su uspijeli napraviti tenziju na terenu gdje se oni najbolje snalaze,Ramos ponovo 2,3 kiksa sa dodavanjima kroz sredinu,istu gresku je uradio i u kupu protiv njih samo je tada Tores to iskoristio,jednostavno ne mogu stvorit prilike igrom,samo cekaju prekide,guzvu,greske nasih igraca.Sto se tice Mazica solidno obavljen poso,nije nasjedao na bacanja igraca Atletika i na pritiske sa klube Simeonea,jedine greske su zuti karton Marcela,i sto nije turcinu dao zuti karton.
Rafa kralj najjaci,kad Mandzukic dobi loptu u prostor ovaj bio iza njeg jedno 5 metara i lagano ga stize i uze loptu.
Rafa kralj najjaci,kad Mandzukic dobi loptu u prostor ovaj bio iza njeg jedno 5 metara i lagano ga stize i uze loptu.
Odavno ja dovim da se se ovaj klempavi idiot povrijedi, al Bog izgleda ne navija za Real
Unisti nam covjek sezonu hladno, zajedno sa idiotom na klupi koji ga drzi na terenu, bez obzira na sve.
Kao da je Di Stefano kolko ima kredita.
Unisti nam covjek sezonu hladno, zajedno sa idiotom na klupi koji ga drzi na terenu, bez obzira na sve.
Kao da je Di Stefano kolko ima kredita.
ljudi mi moramo da svatimo koliko je tesko zabiti ovim gladijatorima gol kada se zatvore,sve sto mozes da radis je da kruzis okolo i ubacujes ili neki dalekometni sut.Nema smisla da prozivamo igrace,dobro smo igrali steta sto nismo dobili ali jbga.
Inace Bale je gadjao kroz trojicu, pa je bilo tesko zabit, ili Benzema sam pred golom, umjesto da puca on izvodi nekakve pete
Pa gori je Benzema bio veceras od Balea
Dzaba ti Ronaldo kad na terenu imaš retardiranog Balea i hendikepiranog Benzemu. Pa najbolju šansu u drugom poluvreenu je stvorio Ronaldu svojim prodorom, al' dzaba kad je hendikepirani Benzema upropastio.Motokultivator je napisao/la:Modric, Benzema i Bale su ostavili u zivotu Atletico kakav Oblak....
Ronaldo najbolji igrac Svijeta![]()
vidio sam kad su bili slobodni udarci i ono rukom kad se pokusao probiti...
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
svakako da su i jedan i drugi morali bolje ragovati,posebno Bale,ali osim te dvije prilike nije vise bilo mrtvih sansi,ako se Benzemina moze tako nazvati.Jbga nekada promasis i vise zicera,samo sto protiv nekih ekipa mozes napraviti 10,a ovi ti dadnu dvije,tri ako ne iskoristis jbga.Mada i Modric je mogao bolje sutirati u one dvije situacije bile su prilicno dobre.Mozambik je napisao/la:Inace Bale je gadjao kroz trojicu, pa je bilo tesko zabit, ili Benzema sam pred golom, umjesto da puca on izvodi nekakve pete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.