Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

L-Train
Kontakt:

Re: Real Madrid CF

Post Postao/la L-Train » 14 apr 2015, 22:55

ljudi mi moramo da svatimo koliko je tesko zabiti ovim gladijatorima gol kada se zatvore,sve sto mozes da radis je da kruzis okolo i ubacujes ili neki dalekometni sut.Nema smisla da prozivamo igrace,dobro smo igrali steta sto nismo dobili ali jbga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 apr 2015, 22:59

Inace Bale je gadjao kroz trojicu, pa je bilo tesko zabit, ili Benzema sam pred golom, umjesto da puca on izvodi nekakve pete

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 apr 2015, 22:59

Pa gori je Benzema bio veceras od Balea

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 14 apr 2015, 23:00

Motokultivator je napisao/la:Modric, Benzema i Bale su ostavili u zivotu Atletico kakav Oblak....
Ronaldo najbolji igrac Svijeta :hmmmmm: :facepalm: vidio sam kad su bili slobodni udarci i ono rukom kad se pokusao probiti...
Koliko god pljuvali po Baletu njega ima i naprijed i nazad, Ronaldo se cuva za slobodne udarce :kafa:
Dzaba ti Ronaldo kad na terenu imaš retardiranog Balea i hendikepiranog Benzemu. Pa najbolju šansu u drugom poluvreenu je stvorio Ronaldu svojim prodorom, al' dzaba kad je hendikepirani Benzema upropastio.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 apr 2015, 23:02

Mozambik je napisao/la:Inace Bale je gadjao kroz trojicu, pa je bilo tesko zabit, ili Benzema sam pred golom, umjesto da puca on izvodi nekakve pete
svakako da su i jedan i drugi morali bolje ragovati,posebno Bale,ali osim te dvije prilike nije vise bilo mrtvih sansi,ako se Benzemina moze tako nazvati.Jbga nekada promasis i vise zicera,samo sto protiv nekih ekipa mozes napraviti 10,a ovi ti dadnu dvije,tri ako ne iskoristis jbga.Mada i Modric je mogao bolje sutirati u one dvije situacije bile su prilicno dobre.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 14 apr 2015, 23:03

S obzirom kako igramo protiv njih u zadnjih 5-6 utakmica ovo veceras je bila premija.
Benzema ubjedljivo najlosiji,a o Bejlu ne serite sasvim solidno izdanje veceras.
Varane odigro maestralno,ona kontra koju je povuko... :clap:
Sve u svemu solidan rezultat,bili smo puno bolji protivnik i sa ovakom igrom ocekujem da se na Bernabeu uvalja taj gol za prolaz u polufinale.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 apr 2015, 23:09

Ja sam ovakvom igrom ocekujem da nam uvaljaju neki krompir na Bernabeu u 82-oj minut, tipujem na Raula Garciu.

I veceras zamalo nisu uvalili krompir na kraju. Real treba da stvori 10 dobrih sansi da zabije 1 gol, a oni citave ove sezone kolko stvore sansi, toliko i zabiju. Mi se zajebavamo nekakvim petama u 16, masenjem cistih zicera.

Carlo je najveca pickurina koja je trenirala Real Madrid, vise dostojanstva je imao Juan Ramon Lopez Caro

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 apr 2015, 23:10

Motokultivator je napisao/la:Modric, Benzema i Bale su ostavili u zivotu Atletico kakav Oblak....
Ronaldo najbolji igrac Svijeta :hmmmmm: :facepalm: vidio sam kad su bili slobodni udarci i ono rukom kad se pokusao probiti...
Koliko god pljuvali po Baletu njega ima i naprijed i nazad, Ronaldo se cuva za slobodne udarce :kafa:
Ovo je najgluplje rezonovanje ikad. Covjek beskoristan citavu utakmicu uz to promasi zicer koji te vrlo lako moze kostati polufinala a covjek pise ima ga naprijed - nazad. Gdje ga ima, sta je to uradio?

Cak i dobra taktika Ancelottija ali dzaba kad kloc promasi mrtvi zicer, jos Benzema uradi ono, majke mi ondje samo glup covjek moze ici na petu.
Igra odlicna u prvom, u drugom se i palo fizicki. Vidjecemo.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 apr 2015, 23:16

Bale, yebo te oblak!

:mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 14 apr 2015, 23:17

geoxx je napisao/la:
Ovo je najgluplje rezonovanje ikad. Covjek beskoristan citavu utakmicu uz to promasi zicer koji te vrlo lako moze kostati polufinala a covjek pise ima ga naprijed - nazad. Gdje ga ima, sta je to uradio?

Cak i dobra taktika Ancelottija ali dzaba kad kloc promasi mrtvi zicer, jos Benzema uradi ono, majke mi ondje samo glup covjek moze ici na petu.
Igra odlicna u prvom, u drugom se i palo fizicki. Vidjecemo.
Dobio je loptu greskom Godina ista situacija Grizmanova sansa 1:1.
Stavise Grizman je daleko losije sutao iz dobre situacije...
To sto Ramos radi u odbrani nije UREDU...
Baleu jeste golman odbranio , na golu je da brani :clap: da ga pokusao proci ili prebaciti :hmmmmm: To jeste taktika Ancelotija za Bale bilo ga nazad itekako je pokrivao bok kraj Danija..samo sto neki vide ono naprijed tracanje, Bale je cak pokusao i sam da probije, ubaci za Benzemu koji kao sveta Marija, Ronaldo ceka samo slobodne ono jeste imao jedan solo prodor u 2p. ali ako se on nesto vise vidio od Bale tj. da se vracao na polovicu ili presing radio nije, dok Bale radi presing, pokriva stranu u odbrani. Igra je pala zato sto se leglo pod provokacije Atletica ali stas....previse su jaki pod tom tackom, vidjeli su da se nemogu nositi onako kao u 1p. i onda su okrenuli na ono sto najbolje znaju sjecaknje, provokacije. Eno govr. Mandzukic dobio lakat trebao biti penal a samo par sekundi prije toga cist faul je bio cini mi se na Baleu ali sudija nije svirao nista. :hmmmmm:
Casillas korneri i prekidi samo gledas da ne... ukaki.. Imao je onaj jedan izlet rukama kad je :damn: sreca nisu zabili... :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 apr 2015, 23:20

Veze ti nemas sta pricas. Sta je uradio, kakvu je on to kvazidefanzivu igrao kad nije ciste lopte uzeo?
Pokusao je kljucna rijec, pokusava on citavu sezonu probiti ali ne umije, golman Navas je sposobniji od njega na malom prostoru jer isti ima vise smeka i tehnike u nogoma od velskog paripa.
Da ti kazem, bolje je 90 minuta stojati kraj aut linije i drkat karu nego raditi ono sto je Bejl radio veceras a da ne ponavljam sta je vec radio.

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 14 apr 2015, 23:23

Skim se ja raspravljam pratim Real od 98 i ti ces mi nesto o vezi...svasta sam prosao pratice ih tako da je ovo mala maca..
Dobro eto upravu si, Bale najlosiji... :wave: :kafa:
Zadnja izmjena: Motokultivator, dana/u 14 apr 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 14 apr 2015, 23:24

Mislim da je vakat da Bale preseli na klupu... I formaciju 4-4-2 forsirat sa Iskom u toj liniji sa trojkom James Kros Modric
Željezničar živimo !

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 14 apr 2015, 23:24

Ovdje se samo kritikuje Bale a lik je bio jedan od najboljih na terenu,uz Jamesa najvise pretrcao,pokrivao svoju odlicno,Juanfran je samo jednom uspio probit tu stranu i to kada je James osto na njemu,cuj Ronaldo sam stvorio jedinu priliku u drugom poluvremenu,a Bale nije sa odlicnim presingom stvorio sam sebi priliku.Ronaldo kao i Benzema koji je protiv Atletika bezkoristan su bili najgori veceras,ovaj prvi kao sto je vec receno samo vidjen kod slobodnih udaraca,kod onog na 40 metara,stoperi dosli na skok,ceka se centarsut a on stao kraj lopte da sutira i upropasti priliku. :roll:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 apr 2015, 23:26

čuj bejl solidan. Čovjek koji 2 od 15 100% gol šansi pretvori u gol je kloc, i treba slat pod tuš. isto važi i za benzemu. bokteyebo radi njih dvojce se vrlo lako može zijaniti prolazak. yebo ti oni mater karlo debelu
naprijed rejal

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 apr 2015, 23:26

Daj ba covjece pretjerujes sto se Balea tice veceras. Jest fulo onaj zicer al se ako nista trudio i nije smeto ko kloc Benzema, bolno je gledat kolko lik sporo reaguje.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 apr 2015, 23:30

Jok kritikovat cemo Medrana iz Castille a ne covjeka koji je svojim finiserskim sposobnostima mozda i rijesio pitanje polufinaliste. Kakvu defanzivu je on igrao? Nisam vidio da je ukrao jednu loptu, da ne govorim da je Atletico dva puta odlucio preci polovicu. Yebote ko da smo protiv Bayerna igrali :rol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 14 apr 2015, 23:30

Imali ste ih u prvom, ali niste znali zabiti i to je to....zapravo, Oblak je odlican golman i branio sve (btw. nije mi jasno kako Moya brani ispred njega :shock: )
Sa ovim neriješenim rezultatom je Cholo sigurno više zadovoljniji, ovo je za njih najbolji moguci remi za revanš.
Po ukupno viđenom - morali ste izvuci bolji rezultat veceras, jednostavno morali....pa makar 1-1 ili 2-2, što bi njih natjeralo u revanšu na otvoreniju igru.

Varane je bio perfektan veceras :thumbup: strašan igrac, sad je jasno zašto ga Jozun toliko želi dovesti u Čelzi.
Modrić dok može trcati, pravi razliku, cim on ispuše - pada i Real na sredini. James da je zabio onaj šut vanjskom- bio bi evrogol za špice....od slabijih prednjace Ramos i Benzema (ne zbog nezalaganja, vec zbog neodlucnosti kad je u šansi- kod njega je izgleda prva opcija dodavanje za Ronu i Baletana, pa tek onda šut).
Kao da imate problema sa kondicijom za zadnjih 20 minuta. Isco prekasno ušao u igru.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 14 apr 2015, 23:34

Kako necemo imat problem kad je jahao glavne igrace u prvom dijelu sezone i protiv Ludogoretsa

Idiot koji je izmorio igrace, Bale cuva kad mu je zet, Isco i Real naravno ispastaju, on dobije 5 miliona, Bale 10, a ja cir za zelucu.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 14 apr 2015, 23:36

Bale je noćas bio sasvim solidan. Uredno je pokrio defanzivu, te u napadu bio dosta aktivan. Formu je podigao na zadovljavajući nivo, i kako se sezona bude bližila kraju biće sve bolji i bolji, što se uostalom već dešava i vidljivo je svima osim ovoj balavurdiji kojoj je postala fora osipati po Bale-u i kad treba i kad ne treba.
Promašio je odličnu priliku, ali je i Oblak sjajno odbranio. Jedna od boljih intervencija ove sezone definitivno.
Više su podbacili James, Ronaldo, i flop Benzema. :facepalm:

Što se tiče utakmice, prvo poluvrijeme je bilo besprijekorno. Onakva igra, uz bolju realizaciju dakako, je dostatna odbrani titule u CL. Carlo je napokon igru prilagodio Atleticu i to se odmah odrazilo i na stanje na terenu, gdje smo bili potpuno nadmoćni. Prilagodili smo se i na atmosferu i ciganluk (iako smo im tu i dalje nedorasli. Bukvalno svaku sučevu odluku u našu korist su koristili za vršenje pritiska i protestvovanje. :puke: Nevezano za rivalitet s njima, užasno su iritantan tim, vjerovatno iritantniji i od Guardiolinih Oskarovaca od prije par sezona).
Pad u drugom poluvremenu je bio očekivan, ali tu se i nema šta puno za analizirati jer se puno više obratila pažnja na odbranu i čuvanje vlastite mreže, u čemu se i uspjelo. Jako je bitno da se nije primio gol, jer nas bilo kakva pobjeda na Bernabeu vodi dalje, što je ipak zadovoljavajuća situacija, iako svi znamo da se moglo izvući i puno više.

lakat Ramosa :tokralju:
sprint Rafe :tokralju: :tokralju:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.