Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Ako Bullsi zadrže ovo vodstvo i zvanično smo u playoffu 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vec ste u POIlCapitano je napisao/la:Ako Bullsi zadrže ovo vodstvo i zvanično smo u playoffu
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- IlCapitano
- Kontakt:
I upali smo
Stevens mora biti u top 5 kandidata za trenera godine. Po meni i u top 3.
- IlCapitano
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uz PO, Thomas je i igrač sedmice na Istoku
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stevens je Tito , Šah , Doktor , Car.....IlCapitano je napisao/la:I upali smo![]()
- adriano_leite
- Kontakt:
Cestitam na ulasku u playoff. Nevjerovatno je kako je ekipa procvjetala odlaskom Ronda, a kako je Dallas struh'o dolaskom istog. Sada se taj potez Aingea itekako pokazuje ispravan.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Svaka čast na uspjehu, definitivno u Stevensu imate potencijalnog HoF trenera
Jedna stvar mi nije jasna, nadam se da ima neko ovdje da mi to pojasni...
Zar neće ovaj plasman dugoročno oštetiti ekipu? (u smislu pick-a, jer ste mogli do igrača kakav je Stanley Johnson, ovako, realnost vam je npr Oubre, koji je po meni opet ogroman potencijal, ali isto tako i projekat od 4-5 godina)
Ne vidim ovdje nekog budućeg go-to guy, koji će biti lider ekipe. Smart ima potencijal da bude lockdown defanzivac, Olynyk i Sullinger mi izgledaju kao dobri igrači, ali ne mogu oni nositi ovu ekipu u budućnosti nikako
Thomas je na kriminalno dobrom ugovoru, za dvije sezone Gerald Wallace odlazi (a sa njim i onaj odvratni ugovor), i imate para, ali ne vidim na tržištu igrače koje možete dovesti da bi to sve funkcionisalo.
Spominje se Tobias Harris iz mog Orlanda, 22 godina, neki hibrid 3/4, tweener, i on ide 99.999% iz Orlanda, jer traži 30-40% više nego što vrijedi. Za njega vam treba nekih 13-15 miliona, plus da dovedete rim protectora, i odoše pare, a opet nemate prvu opciju u napadu, jer u najboljem slučaju Harris je druga opcija :/
Spominjao se Love, ali nez koliko je to realno, ni da li je to igrač koji vam treba...
Tako da je moje pitanje sad, koji je plan Ainge-a za narednih 5 godina, kako izgleda taj blueprint (kojeg svaka ekipa ima), kojeg bi trebala ova ekipa pratiti u budućnosti?
Hvala unaprijed
Jedna stvar mi nije jasna, nadam se da ima neko ovdje da mi to pojasni...
Zar neće ovaj plasman dugoročno oštetiti ekipu? (u smislu pick-a, jer ste mogli do igrača kakav je Stanley Johnson, ovako, realnost vam je npr Oubre, koji je po meni opet ogroman potencijal, ali isto tako i projekat od 4-5 godina)
Ne vidim ovdje nekog budućeg go-to guy, koji će biti lider ekipe. Smart ima potencijal da bude lockdown defanzivac, Olynyk i Sullinger mi izgledaju kao dobri igrači, ali ne mogu oni nositi ovu ekipu u budućnosti nikako
Thomas je na kriminalno dobrom ugovoru, za dvije sezone Gerald Wallace odlazi (a sa njim i onaj odvratni ugovor), i imate para, ali ne vidim na tržištu igrače koje možete dovesti da bi to sve funkcionisalo.
Spominje se Tobias Harris iz mog Orlanda, 22 godina, neki hibrid 3/4, tweener, i on ide 99.999% iz Orlanda, jer traži 30-40% više nego što vrijedi. Za njega vam treba nekih 13-15 miliona, plus da dovedete rim protectora, i odoše pare, a opet nemate prvu opciju u napadu, jer u najboljem slučaju Harris je druga opcija :/
Spominjao se Love, ali nez koliko je to realno, ni da li je to igrač koji vam treba...
Tako da je moje pitanje sad, koji je plan Ainge-a za narednih 5 godina, kako izgleda taj blueprint (kojeg svaka ekipa ima), kojeg bi trebala ova ekipa pratiti u budućnosti?
Hvala unaprijed
- IlCapitano
- Kontakt:
Trejd za nekog superstara koji postane dostupan je i dalje prva opcija. Npr. Cousinsa bi mogli ganjati na ljeto kao prošle godine Lovea. Ainge će sigurno ponuditi ugovore i Kawhiju, Butleru i sl. ali to će sve biti matchirano, tako da mislim da je njemu primarni cilj trade, a na ljeto 2016. punom snagom na Duranta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Thomas je bolji fit za ovaj sadašnji tim i sistem bez dileme jer je bolji scorer i slasher, o slobodnim da ne govorimo, dok je Rondo to bio za onaj Docov gdje nije bio prva opcija i gdje je imao Trutha, KG-a i Allena koje je mogao razigravati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma on je idealan za 6. čovjeka, samo se nadam da neće praviti probleme jer svako malo spominje kako bi volio biti starter. Volume scorer, igrač za podizanje ekipe sa klupe itd... Da smo njega imali sa onm ekipom ranije, to bi bilo idealno.
Inače, mogao si nam naći kakav avatar sa Stevensom za Playoff, još se ne mogu nadiviti čovjeku.
Inače, mogao si nam naći kakav avatar sa Stevensom za Playoff, još se ne mogu nadiviti čovjeku.
Mene ne bi cudilo da krenete za Lawsonom npr...Imate 2 pika prve runde, Wallaceov ugovor, s tim da bi i vi vjerovatno morali uzeti sta nazad losije(Hickson npr.) i poslati nekog mladog igraca(Olinyk npr.)
Iskreno, ne vidim sta ce Lawson u Bostonu. Smart je buducnost tima i vjerovatno projektovan za startera u narednim godinama, a Thomas je pravi vodja druge petorke.
Jeste da je Boston izgubio moguceg dobrog igraca na draftu, ali ovo je veliki plus za mladu ekipu, to PO iskustvo.. A i vjerujem da ce Ainge pokusati izgraditi ekipu putem draftova i free agency.
Da pitam vas sto vise pratite Celticse i sto ste upuceniji.. Sta mislite, hoce li se krenuti ovog ljeta u napad na nekog slobodnog centra, tipa Monroe ili Gasol? Ili cak mozda krilnog centra, tipa Draymond Green? Oko toga stvarno nemam misljenje, ali poprilicno sam siguran da ce naredne godine neko od krilnih centara biti trejdovan.. Pitanje je samo da li ce to biti Olynik ili Sullinger.
Jeste da je Boston izgubio moguceg dobrog igraca na draftu, ali ovo je veliki plus za mladu ekipu, to PO iskustvo.. A i vjerujem da ce Ainge pokusati izgraditi ekipu putem draftova i free agency.
Da pitam vas sto vise pratite Celticse i sto ste upuceniji.. Sta mislite, hoce li se krenuti ovog ljeta u napad na nekog slobodnog centra, tipa Monroe ili Gasol? Ili cak mozda krilnog centra, tipa Draymond Green? Oko toga stvarno nemam misljenje, ali poprilicno sam siguran da ce naredne godine neko od krilnih centara biti trejdovan.. Pitanje je samo da li ce to biti Olynik ili Sullinger.
- IlCapitano
- Kontakt:
Rekao je Ainge da ima par slobodnih igrača u vidu, Lowe i Simmons su nagađali da je riječ o Leonardu, Loveu i Jordanu i braći Lopez.dscile je napisao/la:Iskreno, ne vidim sta ce Lawson u Bostonu. Smart je buducnost tima i vjerovatno projektovan za startera u narednim godinama, a Thomas je pravi vodja druge petorke.
Spursi će matchirati svaku ponudu za Leonarda tako da od toga nema ništa. Jordan ne bi htio ovamo dolaziti osim ako već npr. ne bi imali Lovea, njih dvojica bi bili idealan par. Gasol neće nikud iz Memphisa, govorilo se prije da su on, Gay i Rondo dobri prijatelji i da je Ainge bio voljan upariti ih, ali sad je i to otpalo. Monroe će u Knickse, to je javna tajna. Braća Lopez me ne zanimaju, osim Robina ako bi Lovea uspjeli uzeti.
E sad, ono što mene najviše ovog ljeta interesuje je situacija sa Cousinsom. Carl je već više puta rekao da kod njih niko nije nedostupan, Cousins je totalno frustriran i nezadovoljan kod njih, a već se uveliko govori da će on biti ono što je Love bio prošlog ljeta - glavna premija na trade marketu. Kad bi njega mogli uzeti, poslati u Kingse i Sullya i Olynyka i pickova koliko zatraže. Onda bi Green legao k'o kec na desetku sa njim u paru. Ainge je veliki ljubitelj Cousinsa, pokušavao ga je dovesti još dok su KG, PP i Rondo bili tu.
Isto tako, praktički je javna tajna otkad smo krenuli u rebuilding da Ainge baca sve karte na ljeto 2016. i Duranta ako bude odlazio iz Oklahome. Mokri san naravno, jer će pola lige imati dovoljno prostora i previše želje da ga dovede.
Ovde se navija da zavrsimo na osmoj poziciji. Nazovite me ludim ali sanse protiv Atlante bi bile 60-40 u korist Atlante dok potiv Clevelanda mozda 90-10. Sta god da se desi mlad su i zanimljiv tim dobar zavrsetak sezone...sve poslije Ronda i dolaska Thomasa. Evans je isto igrao dobro kao i ostali...
Lets go C's
Lets go C's
- IlCapitano
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Imate sanse protiv Atlante koliko i protiv Klivlenda, tj. veoma male, a ni blizu 40%.KenoRob je napisao/la:Ovde se navija da zavrsimo na osmoj poziciji. Nazovite me ludim ali sanse protiv Atlante bi bile 60-40 u korist Atlante dok potiv Clevelanda mozda 90-10. Sta god da se desi mlad su i zanimljiv tim dobar zavrsetak sezone...sve poslije Ronda i dolaska Thomasa. Evans je isto igrao dobro kao i ostali...
Lets go C's
Postovanje treba zaraditi.
- IlCapitano
- Kontakt:
Svega mi, mi bi lagano izbacili ove Raptorse. Stevens još jednom majstorski odreagovao kod svakog timeouta, Smart fenomenalnu odbranu na Lowryu i Williamsu odigrao. 
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala vam zelena braco, mi juce vama uslugu vi danas nama. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- IlCapitano
- Kontakt: