FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Budu li klošari i ovaj put zasjeli na ovu temu nakačit ću im se na temu poslije sljedećeg kiksa toliko da me ni motikom neće moći otjerati, a nikada to nisam radio. Zaboli nas **** za vaše rezultate, gledamo sebe i svoj klub za koji mi živimo a ne tamo neke plaćenike i uhljupe.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
E dugo vas nije bilo... Jedna pobjeda i eto ih. Pazite da vas Celik ne omlati na kosevu
Željezničar živimo !
- IlFantasista
- Kontakt:
Mi kao stariji, uspješniji, trofejniji i šta sve ne ih trebamo razumijeti, ipak su prodali klub da i dalje ne kaskaju previše za nama. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jel istina da je promocija novog albuma Ljube Aličića na Grbavici ?
P.S Hit pjesma je zeljina djeca igraju a 10 od 11 igraca je sa strane hehehehehehe

P.S Hit pjesma je zeljina djeca igraju a 10 od 11 igraca je sa strane hehehehehehe
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- bistrikboy
- Kontakt:
Jeste istina,Al Dino je predgrupa da pjesmom "7 godina,osma dolazi"tello je napisao/la:Jel istina da je promocija novog albuma Ljube Aličića na Grbavici ?![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)
bistrikboy je napisao/la:Jeste istina,Al Dino je predgrupa da pjesmom "7 godina,osma dolazi"tello je napisao/la:Jel istina da je promocija novog albuma Ljube Aličića na Grbavici ?![]()
![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
Na koševu Češći Papa nego titula 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Blu ovo je bas surovo hahahaha
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Pa nemojte ih, oni su tek sad ušli u niz

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Aldino i papa su za anale

tello je napisao/la:Jel istina da je promocija novog albuma Ljube Aličića na Grbavici ?![]()
![]()
Jel' istina da na kraju sezone umjesto proslave duple, organizujete koridu?
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
brunclik zorica, horde zla gorica 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
BLU SKY je napisao/la:Na koševu Češći Papa nego titula

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Cuj bomba 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
cekamo vas iduci vikendDoeTz je napisao/la:Cuj bomba

Željezničar živimo !
Da nije srijeda???Neko mi danas rece!katakomba je napisao/la:cekamo vas iduci vikendDoeTz je napisao/la:Cuj bomba
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Nije bitno koji je dan, samo dodjite.. Pozelili smo igrat sa vama.. Niste vala odavno na Grbavici biliemirzlaTu je napisao/la:Da nije srijeda???Neko mi danas rece!katakomba je napisao/la:cekamo vas iduci vikendDoeTz je napisao/la:Cuj bomba
Željezničar živimo !
Ako je suditi po ovom portalu, nije srijeda, ali jeste četvrtak

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Fukare da dođu?katakomba je napisao/la:Nije bitno koji je dan, samo dodjite.. Pozelili smo igrat sa vama.. Niste vala odavno na Grbavici biliemirzlaTu je napisao/la: Da nije srijeda???Neko mi danas rece!

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
J.ebo Zelju , oni tekmu sa Radnickim ocekuju

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, denimen99, jurisicduska, NeSamSafetee, ristagrad, TylerBurey i 24 gosta.