FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mirso1197
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mirso1197 » 15 apr 2015, 09:23

Dobro jutro bordo nacijooo :wave:
Hoce li bit tog linka sto nam kadeti igraju sa Galatasarayom?
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 apr 2015, 09:37

Široki Brijeg:
Velež (G), Mladost, Sarajevo (G), Travnik, Čelik (G), Olimpic, Drina (G), Slavija (G), Zrinjski.

Sarajevo:
Čelik, Olimpic (G), Široki Brijeg, Slavija (G), Zrinjski, Radnik (G), Željezničar, Vitez (G), Sloboda.

Zrinjski:
Zvijezda (G), Borac, Velež (G), Mladost, Sarajevo (G), Travnik, Čelik (G), Olimpic, Široki Brijeg (G).

Željezničar:
Vitez (G), Sloboda, Zvijezda (G), Borac, Velež (G), Mladost, Sarajevo (G), Travnik, Čelik (G).
Najbitniji faktori ce biti:
Kodro, mora dobro pripremiti igrace, smiriti igrace, motivisati ih, osmisliti taktiku koja ce biti dobitna
Navijaci, pokazati strpljenje, dati podrsku, STRPLJEN SPASEN

Ovi sa golubarnika su odigrali sve derbi utakmice, mislim na top 5 PLBIH, ostalo im je jos samo sa nama da odigraju..
Dok svi ostali igraju izmedju sebe u ovih zavrsim kolima..
Ako neko zna, neka napise da li u slucaju istog broja bodova, imamo prednost ispred Sirokog?

Sve je do nas, Kodro budi pametan, sve je u tvojim rukama..

P.s Treba reci da je Sloboda trenutno medju top timovima, jako dobro igraju i protiv njih nece biti lahko..

NEKA LUDILO POCNE

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 15 apr 2015, 10:18

Zavisi kako odigramo sa SB na Kosevu.
Ako ih uzmemo 1-0 i budemo imali isto broj bodova onda se gleda go razlika.Ako ih uzmemo sa dva gola razlike i budemo imali istobodova onda smo ispred njih.Ako odigramo x ili izgubimo utakmicu a budemo imali isti broj bodova na kraju onda su oni ispred nas

wwwfcsarajevoba
Kontakt:

Post Postao/la wwwfcsarajevoba » 15 apr 2015, 10:21

22. kolo BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine donosi duel Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Čelik Zenica. Naš klub, domaćin je utakmice koja će biti odigrana u petak, 17. aprila, na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", sa početkom u 18 sati.

Ulaznice za pomenuti susret moći će se kupiti u pretprodaji od četvrtka, 16. aprila, na prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te online na portalu kupikartu.ba po sljedećim cijenama:

- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 4 KM, Tribina "Istok" - 7 KM, Tribina "Zapad" - 9 KM.

Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji na uobičajenim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, te dva sata pred početak utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po cijenama:

- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 8 KM, Tribina "Zapad" - 10 KM, Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva svoje navijače i simpatizere da blagovremeno kupe svoju ulaznicu, te da ranije dođu na najveći bosanskohercegovački stadion, kako bi izbjegli gužvu prilikom ulaska na tribine. Vlasnici bijelih članskih kartica mogu besplatno ući na utakmicu.

Ovim putem, apelujemo na sve navijače i simpatizere našeg Kluba, da ne koriste pirotehnička sredstva, te da grlima i dlanovima podrže izabranike Mehe Kodre do nove ligaške pobjede.

SVI PUTEVI VODE NA KOŠEVO!
http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/u-p ... ijace/2239

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 apr 2015, 10:49

Zip je napisao/la:
Široki Brijeg:
Velež (G), Mladost, Sarajevo (G), Travnik, Čelik (G), Olimpic, Drina (G), Slavija (G), Zrinjski.

Sarajevo:
Čelik, Olimpic (G), Široki Brijeg, Slavija (G), Zrinjski, Radnik (G), Željezničar, Vitez (G), Sloboda.

Zrinjski:
Zvijezda (G), Borac, Velež (G), Mladost, Sarajevo (G), Travnik, Čelik (G), Olimpic, Široki Brijeg (G).

Željezničar:
Vitez (G), Sloboda, Zvijezda (G), Borac, Velež (G), Mladost, Sarajevo (G), Travnik, Čelik (G).
Najbitniji faktori ce biti:
Kodro, mora dobro pripremiti igrace, smiriti igrace, motivisati ih, osmisliti taktiku koja ce biti dobitna
Navijaci, pokazati strpljenje, dati podrsku, STRPLJEN SPASEN

Ovi sa golubarnika su odigrali sve derbi utakmice, mislim na top 5 PLBIH, ostalo im je jos samo sa nama da odigraju..
Dok svi ostali igraju izmedju sebe u ovih zavrsim kolima..
Ako neko zna, neka napise da li u slucaju istog broja bodova, imamo prednost ispred Sirokog?

Sve je do nas, Kodro budi pametan, sve je u tvojim rukama..

P.s Treba reci da je Sloboda trenutno medju top timovima, jako dobro igraju i protiv njih nece biti lahko..

NEKA LUDILO POCNE

Da,ali mi od 9 utakmica imamo 7 u Sarajevu.Sad u nizu 5, ne idemo iz Sarajeva.
Ja mislim da je to prednost u odnosu na konkurente.Ako smo na Kosevu mogli igrati ravnopravno sa Borusijom,vala mozemo i sa ŠB,Zrinjskim i Zeljom.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 15 apr 2015, 11:29

Galata u17-FK Sarajevo u17

[youtube][/youtube]
BOLEST 1946

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 apr 2015, 12:25

pohvale od mene za bekica rekao sam vam da ce on biti solidno pojacanje
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 15 apr 2015, 12:25

djeca dobila Galatasaraya 3:1 :P :clap: :bih:
BOLEST 1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 apr 2015, 14:01

Mirso1197 je napisao/la:djeca dobila Galatasaraya 3:1 :P :clap: :bih:
Odlično...Valjda dobiju i ove hairlije u Petak. Valja opet bunker gledati :facepalm:
SRETAN BROJ - 1725

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 apr 2015, 14:02

fera je napisao/la:pohvale od mene za bekica rekao sam vam da ce on biti solidno pojacanje
Nije Getafe tek onako vidio nesto u njemu, a ne u Mešanoviću ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 15 apr 2015, 14:18

Zadnji put dobrog desnog beka imali u vidu Branislava Arsenijavica :roll:[/quote]
daleko bolji Ninoslav Milenković[/quote]

Ma on je više na stoperu igrao kod nas, bar koliko se ja sjećam.[/quote]

Koliko se ja sjećam igro je lijevog beka, kad sam prvi put ga gledo na koševu oduševila me ljevica oštra lopta u šesnesterac, e da mi je opet takvog beka vidjeti.
Kod nas sve neki bekovi sa loptom "polutka" visoka da pada, kad je igrač jako centrira e tad ćemo i dobro igrati protiv bunkera.
Svaka čest djeca su lijepo ovo odigrali, nije malo galatu dobiti a sigurno uslovi za djecu su im daleko bolji...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 apr 2015, 14:22

Desnog, desnog :D a tek gol Čeliku u zadnjim sekundama :opaopa:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 15 apr 2015, 14:33

Bosniacum Lilium je napisao/la:Desnog, desnog :D a tek gol Čeliku u zadnjim sekundama :opaopa:

Lijevog lijevog,,,, otišo si na Arsenijevića...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 apr 2015, 14:46

Bosniacum Lilium je napisao/la:
fera je napisao/la:pohvale od mene za bekica rekao sam vam da ce on biti solidno pojacanje

momak je dosao u klub na mala vrata a kad god dobije sansu odigra dobro, gine covjek bukvalno po meni on i benko funkcionisu odlicno zajedno na terenu volio bi vidjeti njih dvojicu u napadu zajedno u nekoj od narednih utakmica, mada je bekic i na krilu protiv travnika bio jedan od boljih na terenu.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 apr 2015, 14:53

bekic se pokazao kao super prinova jos se ne koristi nikako na svojoj poziciji igra poziciju koja mu uopste ne odgovara na njegovu brzinu..prvi put je usao u sredinu u travniku i sjajno primio loptu tesko jos da ce neko u premijer ligi onako primiti loptu i sjuriti se prema golmanu i u zvorniku za ono sto je odigrao blize golu nasao se 2 puta u gol sansi tako da ja bi ga volio vidjeti sa benkom u vrhu pa kud puklo da puklo da iskoristimo svo njegovo golgetersko znanje a treba uzeti u obzir da je momku tek 22 godine a benki 31 velkoskom 27 :D
Samo Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2015, 14:56

kanarinac je napisao/la:bekic se pokazao kao super prinova jos se ne koristi nikako na svojoj poziciji igra poziciju koja mu uopste ne odgovara na njegovu brzinu..prvi put je usao u sredinu u travniku i sjajno primio loptu tesko jos da ce neko u premijer ligi onako primiti loptu i sjuriti se prema golmanu i u zvorniku za ono sto je odigrao blize golu nasao se 2 puta u gol sansi tako da ja bi ga volio vidjeti sa benkom u vrhu pa kud puklo da puklo da iskoristimo svo njegovo golgetersko znanje a treba uzeti u obzir da je momku tek 22 godine a benki 31 velkoskom 27 :D
I ja sve ocekujem kad cemo konacno poceti utakmicu za 2 prava napadaca. Benko i Bekic(Krste). Valjda protiv Celika u petak krene Meho tako da probijamo bunker, odmah jako.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 apr 2015, 14:57

Sarajevo22 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Desnog, desnog :D a tek gol Čeliku u zadnjim sekundama :opaopa:

Lijevog lijevog,,,, otišo si na Arsenijevića...
A s moba sam citao, nisam vidio da je Milenkovic u pitanju :facepalm:

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 15 apr 2015, 15:06

fera je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:

momak je dosao u klub na mala vrata a kad god dobije sansu odigra dobro, gine covjek bukvalno po meni on i benko funkcionisu odlicno zajedno na terenu volio bi vidjeti njih dvojicu u napadu zajedno u nekoj od narednih utakmica, mada je bekic i na krilu protiv travnika bio jedan od boljih na terenu.
Tri puta se bolje snalazi u napadu, svi oni koji su ga pratili znaju o cemu govorim, iako i na krilu nije loš.
Das Ist Walter

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 15 apr 2015, 15:15

pitic je napisao/la:
Odlično...Valjda dobiju i ove hairlije u Petak. Valja opet bunker gledati :facepalm:
likČe će doći igrati lopte. Nikakav bunker nemoj očekivati. Vjerovatno ćemo mi dobit par golova u mreži jer ste vi bolji od nas ali nama 1-0 ili 5-0 je isto. Tako da očekuj da ćemo i mi napasti. Vidimo seee
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 15 apr 2015, 15:28

samocelik je napisao/la:
pitic je napisao/la:
likČe će doći igrati lopte. Nikakav bunker nemoj očekivati. Vjerovatno ćemo mi dobit par golova u mreži jer ste vi bolji od nas ali nama 1-0 ili 5-0 je isto. Tako da očekuj da ćemo i mi napasti. Vidimo seee
Haha tako su svi govorili, napast cemo Sarajevo bla bla i branili se s 10 igraca, tako da cisto sumnjam da ce likce nesto pokusat, osim mrtve defanzive.. Mnogima je bod s nama kao pobjeda...
orde del male

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Venom i 35 gostiju.