FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 14 apr 2015, 20:15

katakomba je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Manijacima kapa dole, tako se voli klub momci :salut:
Ako mora goriti neka gori sve, neka plane toliko da slika obiđe čitav svijet ako treba ali zbog čega paliti 3-4 baklje u toku utakmice samo da bi bio viđen na nekom od poznatijih portala koji prate utakmice kako mog Želje tako i ostalih. Platiš 2000 KM za svaku utakmicu + 5000KM za derbi. Bolje daj 6000 KM za derbi pa nek gori hala, ali ako ništa na ovim "manjim" utakmicama pomozi klubu tako što ćeš se bar suzdržati paljenja taj dan i uštediti klubu davanje novca za ionako drakonske kazne. Drago mi je što su momci sa tribine to prepoznali i nadam se da će nastaviti bodriti klubu ovom smjeru, ionako se već i u tom jezgru primjeti bolja atmosfera nego prije :salut:
Pohvala naravno i za ideju security-a kojeg predstavljaju navijači s obzirom da i na taj način Željo uštedi određenu sumu novca. Mnogima je taj security predmet šprdnje ali očigledno nisu upoznati da na velikom broju stadiona i u Europi postoji nešto takvo, a + klub uštedi novac što mi je važnije od bilo kakve provokacije koja je vezana za navedenu stvar.
Ma bolje skupljat pare pa napravit neku bas yebenu koreo... baklje su vise prevazidjene..
Pa kuda bi ovaj svijet otišao kada ne bi bar malo kase kluba otvorili :lol:
Svejedno je, ili skupi pare za neku bakljadu koja će se dugo pamtiti ili neki koreo koji će se dugo pamtiti ali pohvalno je što se, ako ništa na manjim utakmicama, zabranilo paljenje pirotehničkih sredstava. Neka klub štedi novac jer će mu trebati, neka navijači štede novac pa neka onda naprave nešto na šta će ostali izdrkavati i svi zadovoljni :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 14 apr 2015, 20:20

Ajzea je napisao/la:
katakomba je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Manijacima kapa dole, tako se voli klub momci :salut:
Ako mora goriti neka gori sve, neka plane toliko da slika obiđe čitav svijet ako treba ali zbog čega paliti 3-4 baklje u toku utakmice samo da bi bio viđen na nekom od poznatijih portala koji prate utakmice kako mog Želje tako i ostalih. Platiš 2000 KM za svaku utakmicu + 5000KM za derbi. Bolje daj 6000 KM za derbi pa nek gori hala, ali ako ništa na ovim "manjim" utakmicama pomozi klubu tako što ćeš se bar suzdržati paljenja taj dan i uštediti klubu davanje novca za ionako drakonske kazne. Drago mi je što su momci sa tribine to prepoznali i nadam se da će nastaviti bodriti klubu ovom smjeru, ionako se već i u tom jezgru primjeti bolja atmosfera nego prije :salut:
Pohvala naravno i za ideju security-a kojeg predstavljaju navijači s obzirom da i na taj način Željo uštedi određenu sumu novca. Mnogima je taj security predmet šprdnje ali očigledno nisu upoznati da na velikom broju stadiona i u Europi postoji nešto takvo, a + klub uštedi novac što mi je važnije od bilo kakve provokacije koja je vezana za navedenu stvar.
Ma bolje skupljat pare pa napravit neku bas yebenu koreo... baklje su vise prevazidjene..
Pa kuda bi ovaj svijet otišao kada ne bi bar malo kase kluba otvorili :lol:
Svejedno je, ili skupi pare za neku bakljadu koja će se dugo pamtiti ili neki koreo koji će se dugo pamtiti ali pohvalno je što se, ako ništa na manjim utakmicama, zabranilo paljenje pirotehničkih sredstava. Neka klub štedi novac jer će mu trebati, neka navijači štede novac pa neka onda naprave nešto na šta će ostali izdrkavati i svi zadovoljni :)
Apsolutno se slažem :D
Željezničar živimo !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 14 apr 2015, 22:11

Blizi se utakmica sa Vitezom. Vrlo zahtjevna utakmica za obje ekipe. Oni su se doveli u situaciju da vise o koncu kad je opstanak u pitanju. Trener je ponudio ostavku,to jos nije rijeseno. Jedna situacija za koju ne znas kako moze uticati na ekipu.
Zeljo je takodje u situaciji da mu visi o koncu ostvarenje primarnog cilja.Cetvrti smo,dva boda vise od petog,dva kluba koja nisu medju cetiri igraju polufinale kupa,stu matematicki znaci da su sanse da neko od njih uzme kup 50%. Ostaje sve manje bodova u igri,sto znaci da ce se sve teze nadoknadjivati eventualno prosuti bodovi. Nama je posebno frka jer su neplanirano prosuta dva boda kuci protiv Radnika. Dakle,ne bi se smjelo ovdje nista prosipati. Nije nebitna i cinjenica da su ih dobili svi nasi konkutenti sa kojima su igrali(Olimpik,Siroki i Zrinjski).
Oni u sustini nisu losa ekipa. U jesenjem dijelu sam ih gledao nekoliko puta. I igrali su solidno. I sad ih u principu niko nije bas razbio(ono sa SB ne pikajte)...
Kako uci u ovu utakmicu?
Mi u sustini trebamo probati od ovog gostovanja napraviti domacu utakmicu. U svim segmentima,i na terenu i na tribinama. Za tribine se ne plasim. Vjerujem da ce biti pet,sest stotina navijaca,sto iz Sarajeva sto iz ostalih mjesta u Srednjoj Bosni. Podrska ce biti na nivou.
Sto se tice terena,tesko je dokuciti sta je u glavi nasem treneru. Znam da na kraju nasi treneri najcesce odluce igrati opreznije na gostovanju. U ovoj situaciji kad ti samo pobjeda igra,po meni treba uci u utakmicu kao da se igra na Grbavici. Znaci napasti.
Bod vise odgovara njima nego nama. Bod protiv Zelje ce ih dici psihicki,posebno nakon pet uzastopnih poraza. Vjerujem da bi ono to potpisali prije utakmice. Zato ih treba napasti. Bez kalkulacija...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 15 apr 2015, 08:35

FKZ1921 je napisao/la:Blizi se utakmica sa Vitezom. Vrlo zahtjevna utakmica za obje ekipe. Oni su se doveli u situaciju da vise o koncu kad je opstanak u pitanju. Trener je ponudio ostavku,to jos nije rijeseno. Jedna situacija za koju ne znas kako moze uticati na ekipu.
Zeljo je takodje u situaciji da mu visi o koncu ostvarenje primarnog cilja.Cetvrti smo,dva boda vise od petog,dva kluba koja nisu medju cetiri igraju polufinale kupa,stu matematicki znaci da su sanse da neko od njih uzme kup 50%. Ostaje sve manje bodova u igri,sto znaci da ce se sve teze nadoknadjivati eventualno prosuti bodovi. Nama je posebno frka jer su neplanirano prosuta dva boda kuci protiv Radnika. Dakle,ne bi se smjelo ovdje nista prosipati. Nije nebitna i cinjenica da su ih dobili svi nasi konkutenti sa kojima su igrali(Olimpik,Siroki i Zrinjski).
Oni u sustini nisu losa ekipa. U jesenjem dijelu sam ih gledao nekoliko puta. I igrali su solidno. I sad ih u principu niko nije bas razbio(ono sa SB ne pikajte)...
Kako uci u ovu utakmicu?
Mi u sustini trebamo probati od ovog gostovanja napraviti domacu utakmicu. U svim segmentima,i na terenu i na tribinama. Za tribine se ne plasim. Vjerujem da ce biti pet,sest stotina navijaca,sto iz Sarajeva sto iz ostalih mjesta u Srednjoj Bosni. Podrska ce biti na nivou.
Sto se tice terena,tesko je dokuciti sta je u glavi nasem treneru. Znam da na kraju nasi treneri najcesce odluce igrati opreznije na gostovanju. U ovoj situaciji kad ti samo pobjeda igra,po meni treba uci u utakmicu kao da se igra na Grbavici. Znaci napasti.
Bod vise odgovara njima nego nama. Bod protiv Zelje ce ih dici psihicki,posebno nakon pet uzastopnih poraza. Vjerujem da bi ono to potpisali prije utakmice. Zato ih treba napasti. Bez kalkulacija...
Apsolutno se slažem, treba ih napasti, bit će nezgodno ali mi smo Željo i trebamo na svakom terenu tražiti bodove, sigurno je, da ako dođe do promjene trenera u Vitezu da će im to biti motiv više, mada mislm da neće, i da će trener odraditi još ovu utakmicu protiv našeg kluba, i da će ga akobogda Željo koštati posla.
SVI U VITEZ!
ŽELJO TE TREBA!!! :salut:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 apr 2015, 08:48

gledajući na tabelu, njih bod realno ništa ne vadi. mislim da neće igrati bunker.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 apr 2015, 10:46

Evo prilike Upravi da se zahvale navijacima za podrsku i za utakmice bez baklji. Otidjite u Vitez i organizujte s domacinom da dobijemo pola tribine da ne budemo razbacani, jer bi svasta moglo biti..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 apr 2015, 10:54

Već su nam dali samo onaj kavez. Ali nema veze, svi koji ne stignu da uplate u Udruženju, neka krenu za Vitez i uzmu običnu kartu, samo nek se približe dijelu gdje su naši navijači. Idemo praviti lom! Forza Željo!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 15 apr 2015, 13:01

Uplate srijeda i cetvrtak od 18.00 do 20.00.Cjena puta 14km + 5km ulaznica..
Željezničar u gostima,uvjek dobra prica!
SVI U VITEZ!!!
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 15 apr 2015, 13:59

ma uzima se vitez lagano... oni i jos par klubova nama postaju kao olimpik... vjecna musterija... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 apr 2015, 14:23

Nesto me strah i sudija u ovom mecu jer je njima ovo pravo bitna utakmica a koliko dusmana jos imamo :wtf: :wtf:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 apr 2015, 15:40

bila je svaka dosad pa su sve izgubili. a realno nemamo se šta žaliti na suđenje u ovoj sezoni.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 15 apr 2015, 17:07

Danas kup,odgovaralo bi nam da Zrinjski i Siroki zabiljeze dobre rezultate i plasiraju se u finale. Onda bi definitivno i cetvrta pozicija garantovala Evropu. Borac je u ligi vec zaostao a Olimpic do kraja ima dosta tezak raspored, igraju protiv Zrinjskog, Sirokog i Sarajeva a mi smo vec 2 od ta 3 protivnika zavrsili tako da ne sumnjam da cemo biti u prve četiri ekipe.
SLOBODA NAVIJAČIMA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 apr 2015, 17:18

Na tribini stadiona Grbavica pronađena bomba WTF ??? :?:

http://sportsport.ba/blabla/na-tribini- ... mba/159281" onclick="window.open(this.href);return false;

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 15 apr 2015, 17:22

J**+ mu majku tek ce sada posjeta biti mizerna

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 15 apr 2015, 17:52

lazar je napisao/la:**** mu majku tek ce sada posjeta biti mizerna
ma ne moze me vala nista sprijeciti da idem gledati svog ZELJU !!!
Željezničar živimo !

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 15 apr 2015, 20:10

"dobili smo odredjen broj ulaznica koje ce biti na rasplaganju samo onima koji budu putovali u organizovanom prevozu"
Treba levatima objasnit neke stvari ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 apr 2015, 22:59

Na današnji dan, 15. aprila 1965. godine, naš Željezničar je u okviru prijateljske utakmice odmjerio snage sa turskim velikanom, Bešiktašom. U Istanbulu su Plavi pokazali snagu i slavili sa 1:0.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 16 apr 2015, 12:31

Jel moguce da nam i u Vitezu, sudi Burekovic ? :o :shock:
Pa taj sudija nam bukvalno sudi svaku tekmu koju igramo :lol: :rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 16 apr 2015, 18:27

ljudi šta je sa stanom jel počeo trenirat

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 16 apr 2015, 19:35

U Vitezu nam sudi Jakupovic
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Grk1234, Levin, Paromlinac, Ramirez, Taree, Vanja8 i 67 gostiju.