Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zip
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Zip » 15 apr 2015, 12:59

Donnie Darko je napisao/la:
Zip je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Tako je, cijeni ti osobe koji izbijaju zube neduznim ljudima. Bas cemo daleko dogurati sa tim razmisljanjem.
Nemoj slucajno osuditi takav postupak, ipak je nas.
Ne gotivim Spahu ama bas nikako, i ovo sto sam napisao se ne odnosi konkretno na njega, nego opcenito..
Npr. Meni je Zidan najveci svih vremena, najdrazi igrac, i kad je Materacija udario kao da sam ga i ja udario majke mi.. Bas mi je bilo drag sto ga je mlatno..
Al realno, kakva je razlika izmedju Spahe i Zidana?
Porediš dva potpuno drugačija slučaja, ali svejedno obojica su ispali naivne seljačine i obojica su kažnjeni propisno.
Ne poredim ja incident, vec odnos ljudi prema Zidanu i prema Spahi... i jedan i drugi su pogresno postupili... Jedan je heroj, a drugi debil...
Yebe se meni za Spahu, to sto je uradio svakako da nije za pohvalu.. Vec treba osuditi

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 15 apr 2015, 13:00

Donnie Darko je napisao/la: Porediš dva potpuno drugačija slučaja, ali svejedno obojica su ispali naivne seljačine i obojica su kažnjeni propisno.
Naravno da su razliciti slucajevi. Jedan je nanio stetu sebi i svojoj zemlji, drugi samo sebi.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 apr 2015, 13:10

Zip je napisao/la:Ne poredim ja incident, vec odnos ljudi prema Zidanu i prema Spahi... i jedan i drugi su pogresno postupili... Jedan je heroj, a drugi debil...
Yebe se meni za Spahu, to sto je uradio svakako da nije za pohvalu.. Vec treba osuditi
Kažeš da ne porediš incidente, a odmah u nastavku rečenice porediš posljedice tih incidenata. Ista stvar. Ono što je Zidane uradio nije ni blizu ovoga što je Spaha uradio. NI BLIZU.

Uostalom, da se razumijemo, ja Spahu ne smatram debilom. Smatram da je učinio glupost i da treba da trpi posljedice. Nemam namjeru da branim nasilje samo zato što je glavni akter iz BiH kao neki ovdje. Njegovog brata sa druge strane, smatram debilčinom.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2015, 13:17

Zidane je nasjeo na provokaciju koja je najvjerovatnije i bila isplanirana u Talijanskom reprezentativnom stozeru. Nije mu trebala onakva reakcija ali je jako tesko na onakve rijeci ostati miran. Pa sta mislite da bi bilo tesko isprovocirati nekog Izraelca da reagira na takav nacin. Mislim da mi to kao nacija nikad ne bi odobrili da nas igrac provocira nekog na nacin na koji su to odobrili Talijani kao napredna nacija. Po meni je njihov igrac napravio puno goru stvar od Zidanea u to vrijeme. Ali zna se tko je kaznjen. Kod Emira je situacija skroz drugacija jer je iako isprovociran reagirao na grub nacin. Ipak njegov brat sa prijateljem je pokrenuo svu nevolju. Nas mentalitet je takav i nema pomoci. Dovoljno je pogledati Besica, cak ni odrastanje u Njemackoj nije pomoglo. Unatoc tome meni je izuzetno drag igrac. Valjda je to do mene pojma nemam.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 15 apr 2015, 13:21

Zidane je napravio glupost na terenu i kao posljedica toga je crveni karton. Da je nastavio karijeru vjerovatno
bi dobio suspenziju 2,3 utakmice i to je to.. dok je Spaha glupost napravio van terena, što se tumači kao
krivično djelo i za posljedicu je otjeren iz kluba a vjerovatno i iz Njemačke.
Da je Spaha udario nekoga na terenu ne bi mu "a" rekao, jer shvatam kakav je tip i da je borac na terenu...
Ovo nema veze sa njegovim igrama pogotovo za reprezentaciju. Tu mu fakat skidam kapu.
I još nešto, primjetio sam da neki krive Spahu da je u nekim važnim utakmicama kiksao i kao da je on krivac što
nismo izborili direktan plasman na EP, jer je skrivio penal u Francuskoj itd. Pa evo, pitam ja vas da li bi uopšte
došli u situaciju da se borimo za direktan plasman, da recimo prethodno Spaha nije toliko puta spasio našu mrežu?
F.K.SARAJEVO

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 15 apr 2015, 13:33

Mislim da je ovdje jako malo ljudi koji smatraju da je Spaha postupio ispravno, batalite te prepotentne osude "primitivnog i krvolocnog " Bosanca :roll:
90% ljudi ga osudjuje, poneko stvar pokusava omeksati time sto je branio brata, ali to ne ide.
S druge strane, nece proci ni pokusaji da se Spaha, uz pomoc politicki korektnih floskula i stereotipa o Balkancu, proglasi zlocincem i da se na osnovu ovoga s njim obracunavaju za neke druge "aferime".
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 15 apr 2015, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2015, 13:36

molotovljev je napisao/la:Zidane je napravio glupost na terenu i kao posljedica toga je crveni karton. Da je nastavio karijeru vjerovatno
bi dobio suspenziju 2,3 utakmice i to je to.. dok je Spaha glupost napravio van terena, što se tumači kao
Da je Spaha udario nekoga na terenu ne bi mu "a" rekao, jer shvatam kakav je tip i da je borac na terenu...
Ovo nema veze sa njegovim igrama pogotovo za reprezentaciju. Tu mu fakat skidam kapu.
I još nešto, primjetio sam da neki krive Spahu da je u nekim važnim utakmicama kiksao i kao da je on krivac što
nismo izborili direktan plasman na EP, jer je skrivio penal u Francuskoj itd. Pa evo, pitam ja vas da li bi uopšte
došli u situaciju da se borimo za direktan plasman, da recimo prethodno Spaha nije toliko puta spasio našu mrežu?
Ma care opleo bi njega Zidane i vanka da mu je onaj smecar spomenuo teroristicku mater i sestru van terena. Ali posto su Talijani u pitanju oni vrijedjaju sa ciljem. Ne rade to bez veze. Balkanci su drugaciji ponasaju se neracionalno. Emira sam pokusao opisati vise puta jer ga jako dobro poznajem. Cak sam pukusao otici korak dalje i objasniti koliko je momak privrzen obitelji. Ali ne ide to. Ovdje vladaju stereoripi. Odmah nakon slucaja mnogi su govorili da mu se brat zove Amir cini mi se. Da je to onaj momak sa crvenom kapom koji se tuce sa zastitarima. Naprosto je sve bilo prepuno onog uzasnog uzivanju u problemima naseg igraca koji je nekima tako svojstven. Kada se vidi da mu nikakav Amir nije brat a da to nije niti onaj sa kapom isti likovi koji su to tvrdili nastavljaju dalje. Tema se siri stize se do Salihamidzica. Grozota. Emira ovaj dio BiH navijaca nije niti zasluzio. On je izuzetno inteligentan momak a ovo sto je napravio je dio njegovog karaktera. Isto tako u karakteru je pljuvaca da pljuju. Nekad Edina, nekad Miralema, nekad Emira...... Igraci se mjenjaju ali ovi koji uzivaju u njihovim problemima ostaju sa svojim ruznim kvalifikacijama. Ja nisam takav i nikad necu biti. To je razlika izmedju ljudi i sretan sam sto ne mrzim nikog. Mrznja je velik teret koji steti najvise onom u kojem se i nalazi. Tako i nakon ove pogreske ja sam jos na Emirovoj strani jer znam da to nije moglo drugacije. Oni koji ga mrze su ga mrzili i kad bi prisao ozljedjenom igracu Atletica da mu da podrsku. Tako da se ne zaboravi.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 15 apr 2015, 13:41

dubrovnik je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Zidane je napravio glupost na terenu i kao posljedica toga je crveni karton. Da je nastavio karijeru vjerovatno
Ma care opleo bi njega Zidane i vanka da mu je onaj smecar spomenuo teroristicku mater i sestru van terena. Ali posto su Talijani u pitanju oni vrijedjaju sa ciljem. Ne rade to bez veze. Balkanci su drugaciji ponasaju se neracionalno. Emira sam pokusao opisati vise puta jer ga jako dobro poznajem. Cak sam pukusao otici korak dalje i objasniti koliko je momak privrzen obitelji. Ali ne ide to. Ovdje vladaju stereoripi. Odmah nakon slucaja mnogi su govorili da mu se brat zove Amir cini mi se. Da je to onaj momak sa crvenom kapom koji se tuce sa zastitarima. Naprosto je sve bilo prepuno onog uzasnog uzivanju u problemima naseg igraca koji je nekima tako svojstven. Kada se vidi da mu nikakav Amir nije brat a da to nije niti onaj sa kapom isti likovi koji su to tvrdili nastavljaju dalje. Tema se siri stize se do Salihamidzica. Grozota. Emira ovaj dio BiH navijaca nije niti zasluzio. On je izuzetno inteligentan momak a ovo sto je napravio je dio njegovog karaktera. Isto tako u karakteru je pljuvaca da pljuju. Nekad Edina, nekad Miralema, nekad Emira...... Igraci se mjenjaju ali ovi koji uzivaju u njihovim problemima ostaju sa svojim ruznim kvalifikacijama. Ja nisam takav i nikad necu biti. To je razlika izmedju ljudi i sretan sam sto ne mrzim nikog. Mrznja je velik teret koji steti najvise onom u kojem se i nalazi. Tako i nakon ove pogreske ja sam jos na Emirovoj strani jer znam da to nije moglo drugacije. Oni koji ga mrze su ga mrzili i kad bi prisao ozljedjenom igracu Atletica da mu da podrsku. Tako da se ne zaboravi.
Inteligentan ko klasura. Izbija inteligencija iz njeg. Eto ga sad je free agent zbog svoje tolike inteligencije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2015, 13:42

dubrovnik je napisao/la:Isto tako u karakteru je pljuvaca da pljuju. Nekad Edina, nekad Miralema, nekad Emira...... Igraci se mjenjaju ali ovi koji uzivaju u njihovim problemima ostaju sa svojim ruznim kvalifikacijama.
Kad se kritikuju, uglavnom se kritikuju zbog terena, a dubrovački trubadur je sve to lijepo izbalansirao, prvo ide kobna pogreška na terenu, a onda skandal van njega, i tako u krug.

On da je inteligentan, danas bi bio legenda nekog velikog kluba, jer je imao predispozicije da to ostvari na terenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2015, 13:47

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Isto tako u karakteru je pljuvaca da pljuju. Nekad Edina, nekad Miralema, nekad Emira...... Igraci se mjenjaju ali ovi koji uzivaju u njihovim problemima ostaju sa svojim ruznim kvalifikacijama.
Kad se kritikuju, uglavnom se kritikuju zbog terena, a dubrovački trubadur je sve to lijepo izbalansirao, prvo ide kobna pogreška na terenu, a onda skandal van njega, i tako u krug.

On da je inteligentan, danas bi bio legenda nekog velikog kluba, jer je imao predispozicije da to ostvari na terenu.
Ne znam jesi li se prepoznao ovdje a ako jesi ja ti ne mogu pomoci. Edin je vrijedjan i radi sukoba sa navijacima i radi sukoba njegova oca sa Safetom. Neki idu toliko daleko da ga vrijedjaju i radi cure. Ti ipak svoju finocu vise pokazujes na temi Spahic i Pjanic, cini mi se. Izuzetno si fin na temi Hadzica npr. Mislum da korijen toga znam ali on je za teme bivsi selektori BiH.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2015, 13:50

Spahić i Pjanić su dva totalno odvojena slučaja i ne postoji nikakva veza između njih. Miralem Pjanić je momčina na kvadrat, bez mrlje u karijeri i kritike upućene prema njemu se tiču isključivo terena, a dubrovački trubadur je ukakio sve što se moglo ukakiti...
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 15 apr 2015, 14:01

Virtu4l je napisao/la:Spahić i Pjanić su dva totalno odvojena slučaja i ne postoji nikakva veza između njih. Miralem Pjanić je momčina na kvadrat, bez mrlje u karijeri i kritike upućene prema njemu se tiču isključivo terena, a dubrovački trubadur je ukakio sve što se moglo ukakiti...
Mislim da sam napisao sve sto je bilo potrebno. Pjanic se pljuje jer je kao prefin. Po nekima nema m.da. Ne sjecam se bas sto tebi smeta kod njega. Ajde da razumijem sto ti smeta kod Emira jer je po tebi divljak. Ali nikad nisam mogao razumjeti kako si olako prolazio pored svih nelogicnih i neracionalnih stvari koje je Safet Susic radio. Djelujes kao inteligentan momak pa sam to mogao objasniti samo kao lose namjere sa tvoje strane. Isto objasnjavam i tvoj odnos prema nasem najboljem stoperu. Bez njega cemo sigurno biti losiji a ti tako ocajnicki vec dugo vrijeme zelis njegov odlazak. Tako si jako samo zelio Safetov ostanak. Te dvije stvari govore jako puno o tebi kao navijacu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 apr 2015, 14:16

dubrovnik je napisao/la:Ali nikad nisam mogao razumjeti kako si olako prolazio pored svih nelogicnih i neracionalnih stvari
koje je Safet Susic radio.
Prolazio sam olako i pored Emirovih sranja, do jednog momenta. Naravno, sve se to veoma lako može provjeriti na ovoj temi.
Voli te tvoje Sarajevo.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 apr 2015, 14:27

Zip je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Tako je, cijeni ti osobe koji izbijaju zube neduznim ljudima. Bas cemo daleko dogurati sa tim razmisljanjem.
Nemoj slucajno osuditi takav postupak, ipak je nas.
Ne gotivim Spahu ama bas nikako, i ovo sto sam napisao se ne odnosi konkretno na njega, nego opcenito..
Npr. Meni je Zidan najveci svih vremena, najdrazi igrac, i kad je Materacija udario kao da sam ga i ja udario majke mi.. Bas mi je bilo drag sto ga je mlatno..
Al realno, kakva je razlika izmedju Spahe i Zidana?
Ljudi moji moramo shvatiti da se "nase" lose djelo ne pravda sa losim djelom od druge osobe. Ako nesto nije uredu, onda nije uredu ma ko to ucinio. Trebamo se pustiti gledanja drugih sta rade, to uopste nije bitno. Nije uredi ni Kantona, Zidanu i koga ste sve spominjali zadnjih dana. Samo pristrasni ljudi mogu likkovati tim postupcima.
Znaju se pravila, zna se granica do koje se moze ici, pravdanja tipa "ma uradio je to Kantona, Zidan, ovaj, onaj " nece pomoci.
Uostalom, dobio je kaznu od kluba, sad neka ceka od drzave. Hajde da je to bilo kod nas, ali gdje ces bolan Svabi prosipat silu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 15 apr 2015, 14:51

dubrovnik je napisao/la:Zidane je nasjeo na provokaciju koja je najvjerovatnije i bila isplanirana u Talijanskom reprezentativnom stozeru. Nije mu trebala onakva reakcija ali je jako tesko na onakve rijeci ostati miran. Pa sta mislite da bi bilo tesko isprovocirati nekog Izraelca da reagira na takav nacin. Mislim da mi to kao nacija nikad ne bi odobrili da nas igrac provocira nekog na nacin na koji su to odobrili Talijani kao napredna nacija. Po meni je njihov igrac napravio puno goru stvar od Zidanea u to vrijeme. Ali zna se tko je kaznjen. Kod Emira je situacija skroz drugacija jer je iako isprovociran reagirao na grub nacin. Ipak njegov brat sa prijateljem je pokrenuo svu nevolju. Nas mentalitet je takav i nema pomoci. Dovoljno je pogledati Besica, cak ni odrastanje u Njemackoj nije pomoglo. Unatoc tome meni je izuzetno drag igrac. Valjda je to do mene pojma nemam.

upravo to :) nije lako odreagovat kao da nije nista a neko te vredja, samo da navedem jednu situaciju dragovic psuje besicu mater, dzeko ga ufati za vrat i svi se smiju i pisu kako je dzeko kralj "nek si ga" " ovo ono prave neke trollove memove sta ja znam sve a kad spaha stane branit svog brata to je kao seljacina kabadahija itd.

stani te ljudi 1. nit ko zna sta je stvarno bilo i koje su rijeci pale 2. nit smo mi neki bitan faktor da osudjujemo njegov cin , on je kaznjen (zasluzeno) i mora da se pomiri sa tim.

sta imamo mi od tog da pisemo spaha vakav spaha onakav spustite loptu na zemlju budimo zadovoljni i zahvalni sto spaha igra za BiH i njoj pomaze na fudbalskom travnjaku i izvan njega.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 15 apr 2015, 15:08

DVA GIGANTA :cool: :cool: :cool:
slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 apr 2015, 15:24

slika

Ali Bomaye. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Motokultivator
Kontakt:

Post Postao/la Motokultivator » 15 apr 2015, 15:31

Saurman je napisao/la:
Motokultivator je napisao/la:Bas je tvoje mišljenje bitno :kafa: mozda u tvojoj kuci ali jadna je ta kuca..

Emir Spahic :bih:
Nebitno je tvoje mišljenje troleru.
To mi kaze kanta godine pa trolas ovu temi i jos xy tema i mene prozivas "troleru" :kafa:
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:

x

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 15 apr 2015, 15:40

Cartman je napisao/la:slika

Ali Bomaye. :bih:
Ima li gdje u Sarajevu kupiti ovu majicu Muhamed Ali :D
1946

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 15 apr 2015, 17:04

Bolji Papetov suskavac nego ova vinterica :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, xinxee i 41 gost.