Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Dali imamo fobiju ili je nesto drugo?
U istoriji Kupa BIH nije se desilo da dvije utakmice za redom gostujucoj ekipi sudi isti sudija.
U proslom kolu utakmicu Velez-Zrinjski sudio je SKAKIC iz Gradiske,sutra Olimpic-Zrinjski sudi SKAKIC.
Malo morgen da je slucajno.
U istoriji Kupa BIH nije se desilo da dvije utakmice za redom gostujucoj ekipi sudi isti sudija.
U proslom kolu utakmicu Velez-Zrinjski sudio je SKAKIC iz Gradiske,sutra Olimpic-Zrinjski sudi SKAKIC.
Ivan Beus...lupus je napisao/la:Dali imamo fobiju ili je nesto drugo?
1946
Kada se doda da je Beus kao clan IO NS BIH glasao za Odluku da nam se oduzmu dva boda i da je glavni za odabir sudija MARKOTIC BERISLAV iz Zrinjskog,veoma lako je fobiju pretvoriti u opravdanu sumnju.
Neznam zasto taj odabir sudije ali je pošteno sudio drugu utakmicu u kupu kad smo igralilupus je napisao/la:Dali imamo fobiju ili je nesto drugo?
From father to son
Njemu moze biti donja granica pošteno sudjenje ako se sta i omakne nece sigurno ici voda na nas mlin ali slucajnost odabira sudija nikako nije upitna.
Kuci moramo biti pobjednici, da bi ih u gostima samo mucili. Uzimamo ovo iz inata aBd inshallah. 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hoce li biti prenos na nekoj TV?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Mislim da Muharemović ima tri žuta kartona a Osmanagić nema pravo nastupa zato što je jesenas igrao za Čelik u Kupu BiH. Juniori i kadeti Olimpica pobijedili juniore i kadete Veleža.

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 14 apr 2015, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Haj' eto Lede nek' se odmori
Prezivimo li April, bicemo prvi Kenijci u BiH PL. Odnosno kadar ce nam biti fizicki spreman da gazi sve redom.

Prezivimo li April, bicemo prvi Kenijci u BiH PL. Odnosno kadar ce nam biti fizicki spreman da gazi sve redom.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Joj tekma u 16:30, hocu li kuci stici.
Moraju me pustiti ranije jbt ja cu podivljati samo sto sudija otvori tekmu.
Transformacija k'o vukodlak, ali kad prilazi vrijeme tekme umjesto ponoc, i ne pretvaram u vuka nego u portugalskog komentatora.
A tamo sve mir i tisina, svi su fini pa tako i ja, nikad problema nisam napravio. A ovako da urlam po hodnicima na stranom jeziku mislice ljudi teroristicki napad u pitanju.
Bas sam uzbudjen pred mec
Osjecaj k'o da snowboardom cekas na Everestu da krenes.

Moraju me pustiti ranije jbt ja cu podivljati samo sto sudija otvori tekmu.

Transformacija k'o vukodlak, ali kad prilazi vrijeme tekme umjesto ponoc, i ne pretvaram u vuka nego u portugalskog komentatora.

A tamo sve mir i tisina, svi su fini pa tako i ja, nikad problema nisam napravio. A ovako da urlam po hodnicima na stranom jeziku mislice ljudi teroristicki napad u pitanju.
Bas sam uzbudjen pred mec

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sretno komsije.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Dobrodosliwestherc je napisao/la:Eto nas

Hajmo Vukovi 

Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
Hoce li biti prenosa?
- BoskoAntic
- Kontakt:
Oko hiljadu gledalaca na Otoci.
Pored ovog dvojca na tribinama je i selektor naše fudbalske reprezentacije Mehmed Baždarević
Na utakmici su prisutni i fudbaleri Sarajeva, Dario Purić i Nemanja Bilbija.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
4 minuta nadoknade 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nismo primili gol kod kuce, to je bilo vazno. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Javna tajna da olimpik ovde prolazi,jer valja naplatit proslogodisnju lakrdiju al otom potom
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.