biti i ovaj put. Prognoza rezultata 4:2 ..
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
Uvijek su utakmice sa Čelikom na Koševu bile zanimljive i otvoreno se igralo, tako da pretpostavljam da će
F.K.SARAJEVO
Ma sta nas briga, ha bunker igrali, ha napadali - svakako smo kupili 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Baš takouNbx je napisao/la:Ma sta nas briga, ha bunker igrali, ha napadali - svakako smo kupili
Kad se sjetim promašenih zicera Todorovica u Zenici, pa precka, poništen cist gol. Nadam se da cemo u petak imati više srece, jer u vecini slucajeva stvarno nismo miljenici iste.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 15 apr 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
Samo da damo sto ranije go, jos nisam u svom zivotu vidio ekipu koja igra ovako bezglavo kao mi sad dok ne zabijemo prvi go 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nije to bezglava igra. vec jednostavno onaj pritisak odradi svoje na igracima, pa se izgbe totalno. Velez nam je iz toga 2 gola daouNbx je napisao/la:Samo da damo sto ranije go, jos nisam u svom zivotu vidio ekipu koja igra ovako bezglavo kao mi sad dok ne zabijemo prvi go
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!
Sto se mene tice nek Meho igra bez napadaca Samo nek 3 bobe ostanu na kosevu.
I vrlo vazno bi bilo Ako bi kao ekipa pokazali jos jedan veci nivo nego sto je bio u travniku. I nadam se da nece bit pirotehnike.
Cestitam omladincima na pobjedi. Samo me interesuje kako ni jedan junior nije brz kao Nekad BABAN GIDA, nekako mi izgledaju spori.
I vrlo vazno bi bilo Ako bi kao ekipa pokazali jos jedan veci nivo nego sto je bio u travniku. I nadam se da nece bit pirotehnike.
Cestitam omladincima na pobjedi. Samo me interesuje kako ni jedan junior nije brz kao Nekad BABAN GIDA, nekako mi izgledaju spori.
dzabe se nadasPitar6785 je napisao/la:Sto se mene tice nek Meho igra bez napadaca Samo nek 3 bobe ostanu na kosevu.
Pyro is not a crime !
Haj Ako se sad sta I kresne, Samo nek bodovovi ostanu na kosevu
Znal iko nacemu se zavrsila proca sa policijom. Jesmol **** morali platit 300 k km
Znal iko nacemu se zavrsila proca sa policijom. Jesmol **** morali platit 300 k km
- franklampard8
- Kontakt:
AkoBogda da dodjete bez bunkera, lijepo bi bilo.samocelik je napisao/la:likČe će doći igrati lopte. Nikakav bunker nemoj očekivati. Vjerovatno ćemo mi dobit par golova u mreži jer ste vi bolji od nas ali nama 1-0 ili 5-0 je isto. Tako da očekuj da ćemo i mi napasti. Vidimo seeepitic je napisao/la:Odlično...Valjda dobiju i ove hairlije u Petak. Valja opet bunker gledatiMirso1197 je napisao/la:djeca dobila Galatasaraya 3:1![]()
![]()
1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Truba na temi prava. Molio bih nekog iz Butmira ili okoline da nam ako nema slika bar kaze kako idu radovi dole. Danas sam prosao prema Hrasnici ali nisam imao vremena da svratim.
- BoskoAntic
- Kontakt:
obiteljskicovjek je napisao/la:Truba na temi prava. Molio bih nekog iz Butmira ili okoline da nam ako nema slika bar kaze kako idu radovi dole. Danas sam prosao prema Hrasnici ali nisam imao vremena da svratim.

Ovo su najnovije sa fksinfo foruma...Uglavnom uklanja se stara travnata površina...treba da se postavi nova.
U INAT SVIMA 1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Antara hvala ti ziv i zdrav bio, nisam otvorio fksinfo ne pamtim, hvala jos jednom.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
A ovo je sa foruma tek sad skontah 
Yebi ga drug da im je besplatno kao tad dovukle bi svoje guzice.uNbx je napisao/la:@Sabinho
Povedi kakvih kolegica da odemo na cevape i vopi na parking poslije tekme
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ma jah, neko slikao pa stavioobiteljskicovjek je napisao/la:A ovo je sa foruma tek sad skontah
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bit ce nas jedno 4 milje u petak ako bude srece 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudi koliko je moguce da na kraju sezone bude cistka viska igraca u timu?? znam da su iz kluba govorili kako im je drago sto je kostur tima sacuvan bla bla. ali zar stvarno zelimo da nam taj kostur cine igraci kvaliteta Puzigace, Berberovica,Bilbije i sl? uz duznoo postovanje 
BOLEST 1946
Jesu li nam sve hairlije na broju za Petak izuzev ovih suspendovanih

SRETAN BROJ - 1725
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Da smo pametni bilo bi 14, svaka naredna je najvaznija. Svi ce letit u Titovu na kraju yebem ti navijacaMortemHz je napisao/la:Bit ce nas jedno 4 milje u petak ako bude srece
Ako bude titule većina će biti zvijezde i neće biti potrebe za metlarenjem takvi smo miMirso1197 je napisao/la:Ljudi koliko je moguce da na kraju sezone bude cistka viska igraca u timu?? znam da su iz kluba govorili kako im je drago sto je kostur tima sacuvan bla bla. ali zar stvarno zelimo da nam taj kostur cine igraci kvaliteta Puzigace, Berberovica,Bilbije i sl? uz duznoo postovanje
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: bvsic, napoleon72 i 21 gost.