NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Re: Svaštara
Kawhi je napisao/la: Ma dobro Dirk je top 2, top 3 PF bez ikakve sumnje.
Uvijek si znao.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Tu mi je negdje s Chuckom. Od Malonea sigurno bolji.filip13 je napisao/la:
bolji od barklija?
MVP, MVP finala, titula, 2 finala, ekipa valjda samo jednom fulala playoff, top 3 šuter ikad, igrao u vrijeme najjače konkurencije na PFu...
90ih trava možda jeste bila zelenija, ali se nije igrao bolji basket.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nit je Dirk veci od Garnetta nit od Barkleya nit od Malonea. Top 5 PF ikad top 3 il top 2 ni u ludilu
konacno i epi da napise nesta pametno, kratko i jasno, bez ikakvih razbacivanja strucnim izrazima...Epidaurus je napisao/la:Nit je Dirk veci od Garnetta nit od Barkleya nit od Malonea. Top 5 PF ikad top 3 il top 2 ni u ludilu
pored garnetta, barkleya, malonea, dirk nije bolji ni od duncana, ni od drugog malonea, ni od mchalea, ni od hayesa (mada sumnjam da je kawhi ikad cuo za hayesa)..
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Nea sanse da je bolji od Malonea.
Karl je tri puta bio bolji u odbrani od njeg, mada je bio i prgav s laktovima, ali dobro, 1 na 1 odbrana sjajna.
Karl je tri puta bio bolji u odbrani od njeg, mada je bio i prgav s laktovima, ali dobro, 1 na 1 odbrana sjajna.
I pazi komentara 'Od Malone-a sigurno bolji'.
Pa ovo ni Dirk ne bi za sebe imao obraza reći
A.F.C. Bournemouth!
rambo16 je napisao/la:I pazi komentara 'Od Malone-a sigurno bolji'.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vjerujem da Dirka kada bi pitali koji je na listi najboljih PF svih vremena da bi stavio najmanje desetoricu ispred sebe.
Donnie Darko je napisao/la:Vjerujem da Dirka kada bi pitali koji je na listi najboljih PF svih vremena da bi stavio najmanje desetoricu ispred sebe.
kada bi mene pitali ja mislim da bi dirk bio u top 10 PF ikad
top 10 svakako, ja sam nabrojao 7 boljih od njega... tu je on negdje sa rodmanom na 8-9 mjestu sigurno...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Epi uvijek piše pametne postove. Ponekad se ne slažemo, ali jedan od forumaša koji dobro poznaje basket.KK_Bosna je napisao/la:konacno i epi da napise nesta pametno, kratko i jasno, bez ikakvih razbacivanja strucnim izrazima...Epidaurus je napisao/la:Nit je Dirk veci od Garnetta nit od Barkleya nit od Malonea. Top 5 PF ikad top 3 il top 2 ni u ludilu
pored garnetta, barkleya, malonea, dirk nije bolji ni od duncana, ni od drugog malonea, ni od mchalea, ni od hayesa (mada sumnjam da je kawhi ikad cuo za hayesa)..
Ti napisa ti drugu rečenicu ko da mene ne znaš.
Inače Dirk uvijek prije Garnetta i Malonea. Prije Garnetta mi je i McHale.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Blamiranje = fetish.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dirkove akcije ce da porastu kada zavrsi karijeru kao slike slikarima. Ne bih ga stavio nikako iza ovih nekih sto nabrajate, sve je to u pet deka i rame uz rame..
Ja bi prije Garnetta samo Duncana uzeo. Jesam vjerovatno subjektivan al do Anthony Davisa nijedan igrac nije imao tu moc u odbrani da bez problema cuva i niske i visoke igrace. Uz to sve je bio strasan napadac i vrhunski asistent. Igracina.
S tim se slažem. Stvarno je bio zvijer dok je mogao fizički. Plus nevjerovatna košarkaška inteligencija. Ja ga ne cijenim jer nije mogao kao prva opcija držati ekipu par godina u vrhu lige. Znam sve priče o lošoj ekipi, ali ni Dirk nije uvijek imao top ekipu. Pogledajte s čime je Duncan 2003. uzeo prsten ili Barkley igrao finale 93.
Jesi gledao ijednu utakmicu u kojoj je Malone igrao protiv Garnetta?
Ali u 40-oj godini života vs Garnett koji je jeo malu djecu
Ali u 40-oj godini života vs Garnett koji je jeo malu djecu
A.F.C. Bournemouth!
A zato je jbg Duncan top 10 igrac svih vremena. Dirkova titula s Dallasom je jedan od najspecificnijih u historiji kosarke po meni; ekipa je bila sastavljena u bobu kako njemu odgovara (suteri i odbrambeni igraci na perimetru i dominantni odbrambeni centar) i u takvoj situaciji je mogao radit ono u cemu je najbolji a to je igra na visokom postu i pick and pop. Garnetta si mogo stavit u bilo koju ekipu i lik bi od svake ekipe napravio najmanje playoff contendera (odlika pravih fransiznih igraca koji su u zadnjih 15 godina bili samo Kobe, Duncan, Shaq, Garnett, LeBron i mozda Wade mada je to diskutabilno dok Durant i Westbrook to jos itekako trebaju dokazat mada sumnjam da su bas all round klase ranga ovih igraca) jer je bio tolko mocan i tolko dobar. Steta je sto je zaglavio u propaloj Minesotti koja mu nije znala normalnog suigraca dovest.
- tuzlak1987
- Kontakt:
KG je bio jaci od Davisa, Minesottu kad odvedes u PO kao da si uzeo prsten. Nije bitno u kojem sportu, kada je rijec o uzasu Cleveland vs Minesotta su strava
Davis ce bit nesto posebno, lik u trecoj godini karijere ima statisticki jednu od najboljih sezona ikad. Mislim da u njemu gledamo potencijalno jednog od najvecih ikad, sad je sve na upravi Pelicansa da mu sloze normalan tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.