FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Večeras će biti teško protiv raspoloženog Porta, i sa remijem bi bio zadovoljan s obzirom da nam pratično fali pola ekipe.Od Pepa očekujem da taktički nadmudri kolegu sa suprotne strane. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Znači 6 startera izvan stroja i njemu čudno što kažem da bi bio zadovoljan sa remijem. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa nije Saurman toliko u krivu, na stranu taj procenat, ali su se stvari drastično promijenile u odnosu na period prije mjesec dana. Šest prvotimaca je povrijeđeno, a dvojica koja su se oporavila nisu još odigrala cijelu utakmicu od povratka, tako da Bayern ima velikih problema uoči večerašnje utakmice.
Nešto kao Juventus koji je u međuvremenu ostao bez Pogbe i sa još par rovitih igrača. Nije to isto.
Nešto kao Juventus koji je u međuvremenu ostao bez Pogbe i sa još par rovitih igrača. Nije to isto.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
Nerminovic
- Kontakt:
cuj onog porto je favorit
, pa ne igramo bez muda ako vec ne igramo bez 5 prvotimaca...
OnlyUnited, taj Saurmanov procenat i jeste realan.
A ako je mislio neriješeno večears, onda nije mislio na ikakvu bojazan da se Porto neće proći, valjda se igraju 2 utakmice.
Koliko god taj Porto bio svima simpatičan u ovom dvomeču sve je na strani Bayerna, ono što je glavno jeste iskustvo, pa čak i ovako mnogo oslabljen naš Bajo je opet na 9 od 11 pozicija jači, bez ikakve bahatosti i toga slično.
Ako ne vjeruješ, sam uzmi papir i olovku pa sračunaj.
Eto da je Bayern u onoj lošoj formi i igri sa kraja zime, skroz bi razumio faktor iznenađenja, ali u ovako čvrstoj postavci Porto nema šta tražiti ni večeras, ni u uzvratu.
A Saurman je još kulturan bio, ostavio je ipak tih 3%, znači ipak Portu daje neke šanse.
Ovih 3% je na račun Gvardiole, ako zaj.ebe taktiku, i to je to, mi se nadamo da neće, a znaćemo to i prije početka utakmice.
A ako je mislio neriješeno večears, onda nije mislio na ikakvu bojazan da se Porto neće proći, valjda se igraju 2 utakmice.
Koliko god taj Porto bio svima simpatičan u ovom dvomeču sve je na strani Bayerna, ono što je glavno jeste iskustvo, pa čak i ovako mnogo oslabljen naš Bajo je opet na 9 od 11 pozicija jači, bez ikakve bahatosti i toga slično.
Ako ne vjeruješ, sam uzmi papir i olovku pa sračunaj.
Eto da je Bayern u onoj lošoj formi i igri sa kraja zime, skroz bi razumio faktor iznenađenja, ali u ovako čvrstoj postavci Porto nema šta tražiti ni večeras, ni u uzvratu.
A Saurman je još kulturan bio, ostavio je ipak tih 3%, znači ipak Portu daje neke šanse.
Ovih 3% je na račun Gvardiole, ako zaj.ebe taktiku, i to je to, mi se nadamo da neće, a znaćemo to i prije početka utakmice.
- anelbavarac
- Kontakt:
Neuer - Alonso, Dante, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller
Ocekivano. Idemo momci. Nerijeseno sa golom ne bi bio los rezultat; sve preko je bonus.anelbavarac je napisao/la:Neuer - Alonso, Dante, Thiago, Lewandowski, Rafinha, Boateng, Bernat, Götze, Lahm (K), Müller
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ovdje se zakuhalo pravo, ovi padobranci su dosta upravu ali trebaju imati razumjevanja prema nama kao navijacima i trabaju shvatiti da kad je rijec o Bayernu tesko da na ovoj temi mogu naici na razumjevanje i realnost. Ja bi licno bio zadovoljan i sa remijem 1 1 jer ipak ovo je cetvrtfinale i tu niko nije zaluto pa ni porto, moje neko realno misljenje, al opet kao navijac ocekujem pobjedu ipak smo mi Bayern pa koliko god nam igraca falilo, ocekujem prvenstveno tiaga i gecea da malo vuku ekipu. Idemo po prolaz...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Najjace u ovom momentu cime raspolazemo a uistinu ovo je isuvise jak sastav koji ce se bez problema suprostaviti Portugalcima.
Sretno momcima da u revans udju sa odredjenom prednosti i da sebi olaksaju put prema polufinalu.
Sretno momcima da u revans udju sa odredjenom prednosti i da sebi olaksaju put prema polufinalu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko prenosi?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Arena 3 i ZDF ako se ne varam.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Gledam formaciju nije losa

Mozda bude nekad ovako
Nek se Gece navikne 
Edit: Jel ovo Xabi dade pogresan pas?

Mozda bude nekad ovako
Edit: Jel ovo Xabi dade pogresan pas?
Mia San Mia
ako je ovaj start nojera bio penal, onda je i onaj start nad alonsom bio faul
- schweinsteiger
- Kontakt:
Je'bo vas i Alonso i Schweinsteiger.
Drugi put ove sezone u Ligi prvaka Alonso poklanja gol,kad je Schweinsteiger nesto ovako uradio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drugi put ove sezone u Ligi prvaka Alonso poklanja gol,kad je Schweinsteiger nesto ovako uradio?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
-
Nerminovic
- Kontakt:
Alonso opet krivac? Nothing new.
Rekao sam vam, 5 mjeseci igra katastrofalno, yebem li ti loptu ti yebo.
Rekao sam vam, 5 mjeseci igra katastrofalno, yebem li ti loptu ti yebo.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pa koji im je klinac? 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Omerbavarac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.