Poselami kod kuce.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Nerminovic
- Kontakt:
- Bayern@heart
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
gotovo 
HAJMOOOO SPREEEČAAA 
Omerbavarac je napisao/la:ovo je isuvise jak sastav koji ce se bez problema suprostaviti Portugalcima.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Nije porto loša ekipa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Jos Rafinhu cekamo i komotno mozemo Klarea poslat u skauting sluzbu Reala,da ih sj'ebemo kako treba.
#miasanmia
Ko sve milione zaradjuje, a ja nemam ni za senzaciju da uz kafu narucim ko covjek.
- anelbavarac
- Kontakt:
O Majku vam j'ebem 
vidi kobasicara, a ismijavaju romarija kad kaze da je porto favorit heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Po prirodi nisam zlopamtilo i pogana licnost, ali drago mi je zbog ovih nekih vasih navijaca sto cete ispasti i sto ce polufinalni par Juve-Porto biti na 50-50%.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
Nerminovic
- Kontakt:
Dantea treba uhapsiti i poslati u Amazoni, Alonsa staviti u zatvor u Nigeriji da se odmori, kloc jedan klocevi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Lose otvaranje tekme..Alosno i Fanta..opss sorry Dante katastrofalni..kao kakvi pocetnici!
Ali sam ipak uvjerenja kao navijac BVB da ce bauern veceras izvuci dobar rezultat..ipak ste vi velesila najbolji na svijetu i sigurno osvajate ligu prvaka.

Ali sam ipak uvjerenja kao navijac BVB da ce bauern veceras izvuci dobar rezultat..ipak ste vi velesila najbolji na svijetu i sigurno osvajate ligu prvaka.
Cemu frustracije? Sta ste ocekivali, da ce spustit gace? Da Rafko odigra Lahmovski? Da je Dante Bekenbauer? Da... Opusteno i bez nervoze. 
Gefufna je napisao/la:Po prirodi nisam zlopamtilo i pogana licnost, ali drago mi je zbog ovih nekih vasih navijaca sto cete ispasti i sto ce polufinalni par Juve-Porto biti na 50-50%.
Proslo 20 minuta prve utakmice i ti govoris o prolazu
Mia San Mia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto malo Pep u ovoj utakmici ne galami na igrače kao što to radi u svakoj utakmici. Ovako trenutno ne ide
-
Nerminovic
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Nismo ni mi, ali javimo ti se poslije dvomečaGefufna je napisao/la:Po prirodi nisam zlopamtilo i pogana licnost, ali drago mi je zbog ovih nekih vasih navijaca sto cete ispasti i sto ce polufinalni par Juve-Porto biti na 50-50%.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- schweinsteiger
- Kontakt:
nema on sta na njih galamit, treba sacekat poluvrijeme da ih motivise jer su usli spustenih gaca u tekmu i da ih reorganizuje, ovaj porto mi je izgledo kao dobra ekip, al kako primise ovaj go amaterski mislim da ce ovo bit vjetar u ledja nasimBayern@heart je napisao/la:Nije mi jasno zašto malo Pep u ovoj utakmici ne galami na igrače kao što to radi u svakoj utakmici. Ovako trenutno ne ide
- Bayern@heart
- Kontakt:
Thiagoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo idemo po izjednačenje do povuvremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.