FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Dantea treba uhapsiti i poslati u Amazoni, Alonsa staviti u zatvor u Nigeriji da se odmori, kloc jedan klocevi.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Lose otvaranje tekme..Alosno i Fanta..opss sorry Dante katastrofalni..kao kakvi pocetnici!
Ali sam ipak uvjerenja kao navijac BVB da ce bauern veceras izvuci dobar rezultat..ipak ste vi velesila najbolji na svijetu i sigurno osvajate ligu prvaka.

Ali sam ipak uvjerenja kao navijac BVB da ce bauern veceras izvuci dobar rezultat..ipak ste vi velesila najbolji na svijetu i sigurno osvajate ligu prvaka.
Cemu frustracije? Sta ste ocekivali, da ce spustit gace? Da Rafko odigra Lahmovski? Da je Dante Bekenbauer? Da... Opusteno i bez nervoze. 
Gefufna je napisao/la:Po prirodi nisam zlopamtilo i pogana licnost, ali drago mi je zbog ovih nekih vasih navijaca sto cete ispasti i sto ce polufinalni par Juve-Porto biti na 50-50%.
Proslo 20 minuta prve utakmice i ti govoris o prolazu
Mia San Mia
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nije mi jasno zašto malo Pep u ovoj utakmici ne galami na igrače kao što to radi u svakoj utakmici. Ovako trenutno ne ide
-
Nerminovic
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
BackSpace United
BackSpace United
Nismo ni mi, ali javimo ti se poslije dvomečaGefufna je napisao/la:Po prirodi nisam zlopamtilo i pogana licnost, ali drago mi je zbog ovih nekih vasih navijaca sto cete ispasti i sto ce polufinalni par Juve-Porto biti na 50-50%.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- schweinsteiger
- Kontakt:
nema on sta na njih galamit, treba sacekat poluvrijeme da ih motivise jer su usli spustenih gaca u tekmu i da ih reorganizuje, ovaj porto mi je izgledo kao dobra ekip, al kako primise ovaj go amaterski mislim da ce ovo bit vjetar u ledja nasimBayern@heart je napisao/la:Nije mi jasno zašto malo Pep u ovoj utakmici ne galami na igrače kao što to radi u svakoj utakmici. Ovako trenutno ne ide
- Bayern@heart
- Kontakt:
Thiagoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo idemo po izjednačenje do povuvremena
Veliko je 3% 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Centre forward
- Kontakt:
Il' ovo http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 9&start=40" onclick="window.open(this.href);return false; il' Banovići, pa ti curo odaberi šta ti volja.Gefufna je napisao/la:Veliko je 3%
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Proklinjem dan kada je Lahma stavio na zadnjeg.On tu moze igrati,ali ne pravi nikakvu raziku na terenu.Vidi se da je Boateng veci dio karijere igrao beka i sad to bolje igra od Rafke.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Dante me je sinoc pravo iznenadio sa svojom igrom, bio je general odbrane i sto je jos bolje, hvata formu u vrlo dobro vrijeme.
BackSpace United
BackSpace United
Frajer je ispuho, kljuca po terenu... A nije bas u cvijetu mladosti.guillermo je napisao/la:Proklinjem dan kada je Lahma stavio na zadnjeg.On tu moze igrati,ali ne pravi nikakvu raziku na terenu.Vidi se da je Boateng veci dio karijere igrao beka i sad to bolje igra od Rafke.
gvardiola sad kad udje u svlacionicu treba samo da suti jedno 10-15min; sve ce im bit jasno kako su igrali..
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakve dvije greške na početku
valjda neće odlučit ko će u polufinale i valjda se isplati ovaj gol Thiaga i izjednačimo barem do kraja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Joj jesu se us.rali kao da igraju finale.
Malo vise hrabrosti nece skoditi.
Na onim greskama u zadnjoj liniji se stvarno mora poraditi i Dante ne moze biti organizator igre.
Sva sreca pa Thiago ubaci onu loptu inace bi bilo pravo opasno.
Treba ih stisnuti u drugom jer je evidentno da su u odbrani porozni i hitno se mora smanjiti gubitak lopti na sredini terena.
Malo vise hrabrosti nece skoditi.
Na onim greskama u zadnjoj liniji se stvarno mora poraditi i Dante ne moze biti organizator igre.
Sva sreca pa Thiago ubaci onu loptu inace bi bilo pravo opasno.
Treba ih stisnuti u drugom jer je evidentno da su u odbrani porozni i hitno se mora smanjiti gubitak lopti na sredini terena.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.