FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la NYKnicks Fan » 15 apr 2015, 23:13

Romariooo je napisao/la:nije mi jasno kako najbolja ekipa svijeta primi tri komada od ekipe koja je imala 3 posto sanse za pobjedu

nafurali se kobasicari,ismijavaju te kad kazes da bayern nema kvaliteta bez povrijedjenih igraca da uzme ligu prvaka,kad kazes da je veceras porto favorit,al kad vidis da je stub odbrane amazonski princ tame,da rafinja,rode,penzioner alonso itd vode igru bayerna,bude ti zao,u revansu nemate sanse nikakve jer ce vas kontrama ubiti dobri,al ipak drugorazredni porto
3-0 u revansu hladno. Slobodno me citiraj za 6 dana. :kafa:

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 15 apr 2015, 23:17

Romariooo je napisao/la:nije mi jasno kako najbolja ekipa svijeta primi tri komada od ekipe koja je imala 3 posto sanse za pobjedu

nafurali se kobasicari,ismijavaju te kad kazes da bayern nema kvaliteta bez povrijedjenih igraca da uzme ligu prvaka,kad kazes da je veceras porto favorit,al kad vidis da je stub odbrane amazonski princ tame,da rafinja,rode,penzioner alonso itd vode igru bayerna,bude ti zao,u revansu nemate sanse nikakve jer ce vas kontrama ubiti dobri,al ipak drugorazredni porto
Da mi nije mrsko, sad bi se vratio na postove unazad dvije godine pred dvomec barca bayern. Da nalijepim malo tvojih bisera, cisto da ovi novi vide kakve si gluposti pisao. Al' haj, trol bio, trol osto. Nema te nesto, jesi to ceko u sjeni pravu priliku da se pojavis :lol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 apr 2015, 23:17

Au yebote. Pa sta je ovo :?
naprijed rejal

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 15 apr 2015, 23:18

Ma upravu si Romario sve, džaba se trudiš ukazati na neke stvari, ali ne možeš pred svinje rasipati bisere.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 15 apr 2015, 23:20

Sveti je napisao/la:Au yebote. Pa sta je ovo :?
Sta je bilo? :shock:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 15 apr 2015, 23:21

Sviju smo prevarili. Pravimo se da smo losi.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 15 apr 2015, 23:21

ribery je napisao/la: Evo da se i ja onda javim, nakon duuuzeg vremena. :D
To je to, to sam i prosle godine rekao, i ove ponavljam. Koliko god "ozbiljno pristupali" ligaskim utakmicama, u podsvjesti je onih +10 u odnosu na drugog, i tako vec mjesecima... I onda forma ode u neku stvar, baska ove povrede. Al' ove greske danasnje nasih koje su dovele do golova, su 100% posljedica ovoga sto je valencia napisao.
I ne kukajte toliko za robenom i riberijem. Oduzmite alonsa, boatenga i dantea, i pobjedili smo 0:1 na gostavanju. :lol:
Sto se tice polufinala, zrijeb ide opet...
Izgubi se agresivnost kada u kontinuitetu igras bez pritiska, bez imperativa.... Promijeni se mentalitet ekipe. Bajern je dobio lezernost, mirnocu u igri, samopouzdanje... ali je izgubio agresivnost, dinamiku, karakternu cvrstinu koja se brusi u utakmicama sa visokim tenzijama, intenzitetom itd...

Gvardiola je ovdje morao uloziti petodupli napor da ekipu natjera da ginu na terenu, da igraju maksimalno agreisvno, uvijek na rubu zutog kartona.... Al nije lako tako se transformisati za jednu utakmicu....

U revansu ce Bajern biti agresivan kao nikada u ovoj sezoni. Ova utakmica je donijela dosta pozitivnog sa psiholoske strane. Ako bi prosli, u polufinalu ce biti ozbiljniji protivnik nego da su Porto prosli glat i nastavili misliti kako lezernom igrom mogu dobiti svakoga.

**** ga, Bajern ne volim, ali ako igra dobro, nece mi biti toliko krivo da bude u finalu. Juventus igra odvratno i iskreno se nadam da je polufinale njihov krajnji domet.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 apr 2015, 23:24

Consigliere je napisao/la:
Sta je bilo? :shock:
Čudim se. Ajde što ih je Porto nabio, nego su i bolji bili generalno.
naprijed rejal

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 15 apr 2015, 23:31

STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???

Eto vam 6dana, iskoristite ih dobro. Mi smo 3-1 stizali za poluvrijeme, a gdje je 90minuta na Alianzu??

100% ubijedjen u prolaz dalje. Ne gine im golijada
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 15 apr 2015, 23:32

Očajna noć, prelikan Donjeck, samo uz 3 banalne greške i nešto raspoloženijeg, možda i kvalitetnijeg protivnika.

Hajde ništa, nakon ovog poluvremena šanse Portu su porasle na nekih 13%. :mrgreen:

Dosta teški trenuci, dosta limitiran izbor igrača, očekujemo Riberija, Švajna, očekujemo neko spasenje,
ukoliko ovo prođemo to će biti podvig, biće jedno veliko olakšanje i samopouzdanje.

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 15 apr 2015, 23:34

proFCB je napisao/la:STA JE JADNICI JEDNI??? DOSLI SE NASLADJIVATI???

Eto vam 6dana, iskoristite ih dobro. Mi smo 3-1 stizali za poluvrijeme, a gdje je 90minuta na Alianzu??

:lol:

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 15 apr 2015, 23:38

Teško je bavarci znam, po sebi, šta reći... ima puno toga

Pored grešaka alonsa i dante i ostale garde, msm da je u jednu ruku ovo i dobro prošlo jer smo bili nemoćni

Znam samo jedno, pored svega ovog što se izdešavalo... Kad nemaš igrače koji će napravit razliku utakmica se gubi.
Baš ovako kao večeras... Ako ne bude Robbena, imat ćemo težak zadatak.
Hajde ova sezona će se nekako pregrmit. Al treba kupit, al pod hitno dva krila jer od riberija nema ništa a počet će se i Robben povređivat i slabit,, Kupit dva dobra krila i najbolji smo na svijetu!iće

Nadam se u prolaz, vjerujem u naš tim! Biće to drugačije lice naših momaka siguran sam!
Treba mjenjat neke stvari na kraju sezone, dovest kojeg bržeg igrača kao zmjenu za roberija.. ima staronja pofino
Zadnja izmjena: rotweiss, dana/u 15 apr 2015, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2015, 23:39

katastrofa nema spavanja večeras, prvi gol neregularan faul čisti, drugi gol no koment a treći dešava se ali Boa je moro bolje da reaguje, molio bih sve koji znaju da napišu dali se neko vraća u revanšu od naših glavnih igrača to je suština, mi ćemo napraviti presing ali neko mora da prevagne od naših, nek igra Ribi barem 60 min.............

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 15 apr 2015, 23:40

Što lažeš?
Bayern has NEVER advanced in a European tie after losing the 1st leg away from home by more than 2 goals (4 KOs in 4 tries)
Inače ste katastrofa, imate sreće što niste dobili Barcu ili Real, samo bi se nastavila agonija od prošle sezone.

isx
Kontakt:

FC Bayern München

Post Postao/la isx » 15 apr 2015, 23:43

NYKnicks Fan je napisao/la:

3-0 u revansu hladno. Slobodno me citiraj za 6 dana. :kafa:
Citirat cemo te odmah. :)

I ovoga.
Zadnja izmjena: isx, dana/u 15 apr 2015, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 15 apr 2015, 23:43

Remont odbrane komplet nam treba... bernat ko da je dijete malo pa ispada gdje god quaresma krenoo rafa tanko skroz a o nasim stoperima kiks igracima kad je bitno, necu ni trositi rijeci

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2015, 23:45

ljudi moji još nešto oni igraju bez svojih prvih bekova tu je šansa da Riberi riješi tekmu ako bude igrao...

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 15 apr 2015, 23:47

romario sviraš onoj stvarki javi se u utorak naveče...

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 15 apr 2015, 23:48

pa dosta timova nam konstantno pokazuje nase mane a guardiola i ekipa nikako da to poprave... razumijem ja izostanke, sve je to dio fudbala, ali ovako da se igra pa dugo vecu sramotu nismo dozivjelii realno, jednostavno KATASTROFA IGRA, DVIJE SANSE U DRUGOM POLUVREMENU NISMO NAPRAVILI... KOJA BRUKA

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 16 apr 2015, 00:11

Treba Boga molit da Robben mogne makar i na stakama da igra jer jos jedan potop ne gine. Nazalost previse se dizemo nakon pobjeda protiv werdera i slicnih a jel dodje jaca ekipa posebno u ligi prvaka pretvaramo se u prosjecnu ekipu sto nazalost u evropi jesmo al et.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []