Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
subcoccinela
-
Kontakt:
Postao/la subcoccinela » 15 apr 2015, 23:00
The Philadelphia 76ers play the Miami Heat on Wednesday night in a battle for Miami's 2015 first-round draft pick.
The situation is simple: Both teams have to lose.
Miami originally traded its 2015 first-round pick to Cleveland in 2010 as part of the LeBron James sign-and-trade. Last summer, Philadelphia acquired the pick from Cleveland as part of the Kevin Love trade.
The catch: The pick is top-10-protected. The Heat keep it if it's one of the top-10 picks in the draft, but the Sixers get if it's pick No. 11 or later.
Right now the Heat — who were eliminated from playoff contention on Tuesday — have the 10th-worst record in the league. If they lose to Philly, they will stay in that position and will have about a 90.9% chance of keeping their pick.
If they win, things get more complicated.
Brooklyn is one game ahead of Miami in the standings. If the Nets lose to the Orlando Magic on Wednesday and the Heat win, a coin flip will decide which team is 10th and which team is 11th in the NBA Draft lottery.
Based on the lottery odds, the Heat would have only a 2.9% chance of keeping their pick if they lost that coin loss to the Nets and finished 11th.
If Miami wins, they need help to keep their draft pick. Either Brooklyn has to beat Orlando, or Miami has to win the lottery coin toss.
So the scenarios look like this. Only a loss avoids the nightmare scenario:
Miami loses: 90.9% chance they keep their pick
Miami wins, Brooklyn loses: 46.9% chance they keep their pick (90.9% chance if they win coin toss, 2.9% chance if they lose the coin toss)
Miami wins, Brooklyn wins: 90.9% chance they keep their pick
What makes this game doubly odd is that the Sixers want to lose, too.
Not only will it dramatically improve their chances of getting that Miami pick (as detailed above), but it could also improve their chances of grabbing the No. 1 pick in the draft.
Right now, Philly has the third-worst record in the league, one game behind the New York Knicks. If the suddenly hot Knicks win again on Wednesday and the Sixers lose, they'll move into a tie for the second-worst record and have a better shot at getting the top pick.

-
Willy
-
Kontakt:
Willy je napisao/la:
Falio jedan poen Reyesa.

-
DoeTz
-
Kontakt:
reLo je napisao/la:Ja uopšte ne kontam šta pitaš?
pa koliko je sistem od 1200 s profulanom 1 koliki je dobitak msm ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
DrustveniParazit
-
Kontakt:
Postao/la DrustveniParazit » 15 apr 2015, 23:04
DoeTz je napisao/la:reLo je napisao/la:Ja uopšte ne kontam šta pitaš?
Imaš na fb stranici od premiera kalkulator za raćunanje sistemskih dobitaka pa provjeri tu.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
-
uvijekuztebe1921
-
Kontakt:
Postao/la uvijekuztebe1921 » 15 apr 2015, 23:06
subcoccinela je napisao/la:The Philadelphia 76ers play the Miami Heat on Wednesday night in a battle for Miami's 2015 first-round draft pick.
The situation is simple: Both teams have to lose.
Miami originally traded its 2015 first-round pick to Cleveland in 2010 as part of the LeBron James sign-and-trade. Last summer, Philadelphia acquired the pick from Cleveland as part of the Kevin Love trade.
The catch: The pick is top-10-protected. The Heat keep it if it's one of the top-10 picks in the draft, but the Sixers get if it's pick No. 11 or later.
Right now the Heat — who were eliminated from playoff contention on Tuesday — have the 10th-worst record in the league. If they lose to Philly, they will stay in that position and will have about a 90.9% chance of keeping their pick.
If they win, things get more complicated.
Brooklyn is one game ahead of Miami in the standings. If the Nets lose to the Orlando Magic on Wednesday and the Heat win, a coin flip will decide which team is 10th and which team is 11th in the NBA Draft lottery.
Based on the lottery odds, the Heat would have only a 2.9% chance of keeping their pick if they lost that coin loss to the Nets and finished 11th.
If Miami wins, they need help to keep their draft pick. Either Brooklyn has to beat Orlando, or Miami has to win the lottery coin toss.
So the scenarios look like this. Only a loss avoids the nightmare scenario:
Miami loses: 90.9% chance they keep their pick
Miami wins, Brooklyn loses: 46.9% chance they keep their pick (90.9% chance if they win coin toss, 2.9% chance if they lose the coin toss)
Miami wins, Brooklyn wins: 90.9% chance they keep their pick
What makes this game doubly odd is that the Sixers want to lose, too.
Not only will it dramatically improve their chances of getting that Miami pick (as detailed above), but it could also improve their chances of grabbing the No. 1 pick in the draft.
Right now, Philly has the third-worst record in the league, one game behind the New York Knicks. If the suddenly hot Knicks win again on Wednesday and the Sixers lose, they'll move into a tie for the second-worst record and have a better shot at getting the top pick.

Pa sta sad da se odigra hahaha
Edit: mozda zbroj koseva manje to nekako najlogicnije hmm
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena:
uvijekuztebe1921, dana/u 15 apr 2015, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
-
DoeTz
-
Kontakt:
DrustveniParazit je napisao/la:DoeTz je napisao/la:reLo je napisao/la:Ja uopšte ne kontam šta pitaš?
Imaš na fb stranici od premiera kalkulator za raćunanje sistemskih dobitaka pa provjeri tu.
Hvalaa

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
Sabinho
-
Kontakt:
Evo info za Juan Aurich-Tigres

ne znam je li pala kvota i koliko
http://www.infobae.com/2015/04/12/17218 ... -suplentes" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
adis30
-
Kontakt:
Memphis Grizzlies - Indiana Pacers 188,5 manje
New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs 196,5 manje
kfc 2,56
-
ennis
-
Kontakt:
Sta sad keca da stavim jel

? mozes mi ovo prepricat ako ti dobro idu spanski,portugalski sta je vec
Ima li ko jos kakav prijedlog za NBA kome treba veceras vidim ima puno tekmi
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
ahmad_tz
-
Kontakt:
imal kakih igraca da se tipujeee
-
hatunic
-
Kontakt:
Veceras po meni bi mogao Hill pteko 16.5 , Davis preko 24.5 i Lopez preko 21.5 . Indiani treba pobjeda da osigura play off.Brooklyn mora pobijediti i nadati se da ce Indiana izgubiti da bi otiali u play off. New Orleans treba pobjedu da bi osigurao mjesto u play off-u.Mislim da ce to tesko ostvariti jer igraju protiv Spursa,ali sam se odlucio za Davisa preko jer ce sve ici na njega veceras . Hill je najrealnija opcija za igrati veceras po meni,jer ce biti "guzve" u reketu koji Memphis dobro brani. Lopeza igram samo zbog toga sto mislim da ce i veceras dosta toga ici preko njega pa zasto ne probati ! Sretnoo ko isprati
-
DoeTz
-
Kontakt:
hatunic je napisao/la:Veceras po meni bi mogao Hill pteko 16.5 , Davis preko 24.5 i Lopez preko 21.5 . Indiani treba pobjeda da osigura play off.Brooklyn mora pobijediti i nadati se da ce Indiana izgubiti da bi otiali u play off. New Orleans treba pobjedu da bi osigurao mjesto u play off-u.Mislim da ce to tesko ostvariti jer igraju protiv Spursa,ali sam se odlucio za Davisa preko jer ce sve ici na njega veceras . Hill je najrealnija opcija za igrati veceras po meni,jer ce biti "guzve" u reketu koji Memphis dobro brani. Lopeza igram samo zbog toga sto mislim da ce i veceras dosta toga ici preko njega pa zasto ne probati ! Sretnoo ko isprati
I ja sam stavio Lopeza i Davisa iz istih razloga, sretno i tebi drug da prodjemo abd

Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
Interista
-
Kontakt:
Interista je napisao/la:Dnas opet forsiram Buducnost iako su jcue na guzove dobili danas mislim da ce ozbiljniji pristup imati i sa 2-0 ici u Zagreb dodao bih jos Savovica over
Interista je napisao/la:The Strongest - Emelec 1 1,7

maribor me sjeba za 200
-
johnnyyK
-
Kontakt:
johnnyyK je napisao/la:PSG - Barcelona - X2
Katalonci su po meni dosta kvalitetnija ekipa, očekujem pressing od 1. minute i da odnesu bar bod iz ove utakmice...
B.Marjanović (13,5) - MANJE
Sinoć je postigao samo 4 poena, a i poznato je da Partizan najveću pažnju pridaje centru Zvezde.Očekujem da se i večeras baš ne naigra pod košem, i da ostane ispod 14 poena...
Nottingham - Watford - odg/DA
U njihovim međusobnim mečevima gledali smo dosta golova, a vjerujem da i večeras mogu odigrati jednu atraktivnu utakmicu sa dosta golova...
M.Hezonja (7,5) - MANJE
Večeras očekujem smanjenu minutažu za ovog odličnog mladog hrvatskog košarkaša, stoga će se morati dobro namučiti da ubaci 8 poena...
Zeballos - Kubler - 1
Zeballos blago podcijenjen po mom mišljenju u ovome meču.Igra jako dobro u posljednje vrijeme, jučer je pobijedio favoriziranog Chunga u 2 seta, prepustivši mu samo 5 gemova, a Kubler sigurno ne spada u sam vrh svjetskog tenisa...
kvota : 9,78, WWin

Zeballos izgubio u 2 tiebreaka

-
jopaa7
-
Kontakt:
Phila-Miami x @13,00 
-
zgmiky
-
Kontakt:
Wawrinka-Dimitrov 22.5 over 1.90, 2-1 4.00
-
Willy
-
Kontakt:
-
zlatniljiljan
-
Kontakt:
Postao/la zlatniljiljan » 16 apr 2015, 11:20
teniseri moze li ko baciti misljenje o djokovic-maurer under 17.5 gemova
-
MCMXLVI
-
Kontakt:
Ima li neko sta dobro za danasnje utakmice EL?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.