Jesi vala.Batko je napisao/la:Pa kakav smo mi sljam od naroda bolje nismo ni zasluzili......
Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Emir Spahić
Ovo je solidarnost klonova u 2 minute.
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
Sta, bolje zasluzio?bagrcavi je napisao/la:Jesi vala.Batko je napisao/la:Pa kakav smo mi sljam od naroda bolje nismo ni zasluzili......
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Savjetujem ti da prestanes da pises gluposti u vezi sa EMIROM SPAHICEM, dok ti Kabadahija nije dosao na vrata pa da ti zacepi labrnju i polomi tastaturu i prste na rukama, i zvekne jedan muhamed ali kroše u facu (mozda bi te napokon opametio, jer 30 hiljada postova kazuju da nisi normalan, u najmanju ruku besposlicar).
Emire, zamolio bih te da protiv Izraela predriblas Begovica i zabijes autogol, jer ti imas pravo na to.
Prijavi administraciji da smo ista osoba.Feridagic je napisao/la:Hoce li neko banovati ovoga Pivopiju iliti Motorkultovatora? Lik otvoreno koristi dva nicka istovremeno i pise nebuloze, dobacuje iz coska kad ljudi pricaju.
Ne važi pitanje, promjenio si smajli Hare. Više sreće drugi putharishp je napisao/la:Sta, bolje zasluzio?bagrcavi je napisao/la:Jesi vala.Batko je napisao/la:Pa kakav smo mi sljam od naroda bolje nismo ni zasluzili......
- Motokultivator
- Kontakt:
Pivopija je napisao/la:Prijavi administraciji da smo ista osoba.Feridagic je napisao/la:Hoce li neko banovati ovoga Pivopiju iliti Motorkultovatora? Lik otvoreno koristi dva nicka istovremeno i pise nebuloze, dobacuje iz coska kad ljudi pricaju.
Feridic banuj se sam.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
Motorkultovator.Motokultivator je napisao/la:Feridagic je napisao/la:Hoce li neko banovati ovoga Pivopiju iliti Motorkultovatora? Lik otvoreno koristi dva nicka istovremeno i pise nebuloze, dobacuje iz coska kad ljudi pricaju.![]()
![]()
Feridic banuj se sam.
- Motokultivator
- Kontakt:
Pljus, pljushurem je napisao/la:@Virtualni,
Savjetujem ti da prestanes da pises gluposti u vezi sa EMIROM SPAHICEM, dok ti Kabadahija nije dosao na vrata pa da ti zacepi labrnju i polomi tastaturu i prste na rukama, i zvekne jedan muhamed ali kroše u facu (mozda bi te napokon opametio, jer 30 hiljada postova kazuju da nisi normalan, u najmanju ruku besposlicar).
Emire, zamolio bih te da protiv Izraela predriblas Begovica i zabijes autogol, jer ti imas pravo na to.
Sad ce virtualni prijaviti post da ga vrijedja bla bla bla...dok on ovdje iz dana u dan vrijedja jednog od najbolji nogometasa rep.BIH svih vremena (ako ne i najboljeg svih vremena)
x
- Motokultivator
- Kontakt:
Vjerovatno koristi ili je koristio dva nicka na forumu pa nama pokusava nametnutiPivopija je napisao/la:Motorkultovator.Motokultivator je napisao/la:Feridagic je napisao/la:Hoce li neko banovati ovoga Pivopiju iliti Motorkultovatora? Lik otvoreno koristi dva nicka istovremeno i pise nebuloze, dobacuje iz coska kad ljudi pricaju.![]()
![]()
Feridic banuj se sam.Kako je napisao ne moze te ni interpol naci.
x
- Principatus
- Kontakt:
"Ja nisam nasilan igrac. Ja sam agresivan u odbrani."
hurem je napisao/la:@Virtualni,
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
ovaj virtual nesto preseraje on uvijek se nesto pravi pametan
ljudino kani se toga ti ako ne volis spahu sta ces uopste na ovoj temi ? nije ti mjesto ovde (po mom misljenju)
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
rishaaa je napisao/la:Stvarno Virto nije u redu da pljuješ Spahu godinama,samo zbog tog što nije htio da se slika s tobomAjde bolan ima još igrača,neko će već htjeti
da nije virto onaj sto je uletio na teren u innsbrucku
Trenutno korisnika/ca: 231983, AmorVincitOmnia, Atlanta, atomac123, Austinpowers, Beli98, boki86, bordobijeli, Confiance, Daduli, dariolovrinovic00, dark44, dedo26, eaglebvb09, Frankie, fukara87, GG3, Goalgetter, Godfather, Halix131, HariTz, Iceplayer, icetea01, Kaunas, Kljukusar, kouadio, kovacic, Lavcina, LenyYoro15, ludilompredozirani, Majstorinho, Matterhorn22, mirsonetz, Napapijri, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, NKZ199207, perun, prisonbreak, random11, RaZuti, RoadRunner85, Romariooo, rukometubih23, Scholl, Slobodanpad1945, soccerfan, Soli, Tihi, tuzlanskinacin, Venom, VensanKasel, Zeka, Zgemboo89, ZmajOdBosne33 i 393 gosta.