KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Dobar start u Superligi, lagana pobjeda i protiv Mege.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Za 7 dana počinje dramaturgija44Bertans je napisao/la:Dobar start u Superligi, lagana pobjeda i protiv Mege.
Mens sana in corpore sano.
Samo neka se srećno završi, pa makar i sa scenama totalnog licemjerstva "Vučiću oženi me"... 
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
šteta, moglo se, ali opet nije... a igrač meča je kalinić, koji je pokazao zašto je vođa komšija a ne ona sisa mitrović...
pavlović pao u drugom poluvremenu, nadam se da blažić nije izvadio oko milutinovu...
pavlović pao u drugom poluvremenu, nadam se da blažić nije izvadio oko milutinovu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
x Izgubili
x Radonja odmorio Bobia
x Mi mozda izgubili Milutinova
yeah , ovo nije dobro pocelo..
x Radonja odmorio Bobia
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
jedino u radonju vjerujujemRaul_64 je napisao/la:x Izgubili
x Radonja odmorio Bobia
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bolji su , nakon dugo vremena fizicki jaci.
Tesko ovo izvuci.
Jedino u majstoricu odvest ako se moze i onda da chokaju.
Tesko ovo izvuci.
naravno da su bolji, imaju stvarno jaku ekipu, ali nebitno, ne dobija uvijek boljiRaul_64 je napisao/la:Bolji su , nakon dugo vremena fizicki jaci.
Tesko ovo izvuci.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pogrešno utakmicu uvijek dobije bolji, a ne nužno jači ili kvalitetnijiDANTES je napisao/la:naravno da su bolji, imaju stvarno jaku ekipu, ali nebitno, ne dobija uvijek boljiRaul_64 je napisao/la:Bolji su , nakon dugo vremena fizicki jaci.
Tesko ovo izvuci.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- grobar1099
- Kontakt:
Dobilu su nas sinoc samo zato sto su bili agresivniji na pocetku utakmice i tu su napravili razliku mada smo se mi vratili i drzali u egalu, samo veceras pojacati agresivnost i dobro bi bilo da igra Milutinov i mislim da mozemo do pobjede, nisu oni nepobjedivi.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Dule imao par zanimljivih prilagodbi , Amera je ucinio korisnim na ovom mecu.
A opet vjerujem da ima jos neke specijale u djepu.
Dosta dobrih pojedinaca , Macvan unistavac svijetova.
Pohvalit Nikolicu koji je veceras bio pod znakom pitanja a uspio biti korisniji od Bobia
Ovo je maraton a ne sprint , daleko od gotovog.
a dule bi znao , zadnju seriju na tri dobivene je izgubio od CSKA tamo jos kad osvojise euroligu mislim.(2008)
A opet vjerujem da ima jos neke specijale u djepu.
Dosta dobrih pojedinaca , Macvan unistavac svijetova.
Pohvalit Nikolicu koji je veceras bio pod znakom pitanja a uspio biti korisniji od Bobia
Ovo je maraton a ne sprint , daleko od gotovog.
a dule bi znao , zadnju seriju na tri dobivene je izgubio od CSKA tamo jos kad osvojise euroligu mislim.(2008)
- djoleprijedor
- Kontakt:
Pivotira pored Zirbesa iako u vidnom polju uopšte nema jedan dio parketa. I završi 
A.F.C. Bournemouth!
o da...djoleprijedor je napisao/la:Nikola Milutinov![]()
Ćeraćemo se još...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ja i dalje tvrdim da je partizan jaci igracki i da bi ih partizan uzeo da sve igraju sa zvezdom kao gost cinjenica je da zvezda ima najboljeg igraca marijanovica i imaju tog wiliamsa koji igra toplo hladno a onda pavlovic,milosavljevic,milutinov,muric,macvan,tepic najkorisniji igrac to znaju oni koji bolje prate kosarku,akojon,i naravno vujosevic koji vrijedi mnogo vise od jednog igraca
Samo Sarajevo
Velika je pobjeda je ostvarena i pobjeda kojom smo se vratili. Biće teško. Veliki je ulog, Srbiji prijeti da ponovo loše živi, bolji život sve dalje, smetnja i ključni uzrook KK Partizan.
Bravo momci, bravo Mačvane legendo ikono svetinjo. Bravo NIkolice. Josh mora koncentrisanije, a Murić ne može odanije. Nevjerovatno je da je samo jedan igrač Partizana sinoć izvodio slobodna bacanja.
AJMO CRNO BELI!
Bravo momci, bravo Mačvane legendo ikono svetinjo. Bravo NIkolice. Josh mora koncentrisanije, a Murić ne može odanije. Nevjerovatno je da je samo jedan igrač Partizana sinoć izvodio slobodna bacanja.
AJMO CRNO BELI!
vidiš nisam na to ni obratio pažnju...44Bertans je napisao/la:Velika je pobjeda je ostvarena i pobjeda kojom smo se vratili. Biće teško. Veliki je ulog, Srbiji prijeti da ponovo loše živi, bolji život sve dalje, smetnja i ključni uzrook KK Partizan.
Bravo momci, bravo Mačvane legendo ikono svetinjo. Bravo NIkolice. Josh mora koncentrisanije, a Murić ne može odanije. Nevjerovatno je da je samo jedan igrač Partizana sinoć izvodio slobodna bacanja.![]()
![]()
AJMO CRNO BELI!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.abaliga.com/game/185/Crvena_ ... lStatistic" onclick="window.open(this.href);return false;
Da je obratno.... saopštenja bi se objavljivala na Blicu u 23:00....
Nismo isti!
Da je obratno.... saopštenja bi se objavljivala na Blicu u 23:00....
Nismo isti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.