On ima zelju da ostane za stalno.BordoArmy88 je napisao/la:Još da hoće potpisati na barem 2 god. pa da konačno riješimo tu poziciju.Head je napisao/la:Ma Delac je pravi golman.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- franklampard8
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946
Ovaj mi post evocirao sjecanja na taj period,pa sam se morao dotaci i ja malo..To za Lugu,kakav je to golman bio ljudi moji, zavaliti se na onaj "dusek"BernardBarnjak je napisao/la:Upravo tako!!!molotovljev je napisao/la:Luga je bio majstor i mačka na golu Sarajeva. Ostale su mi u sjećanju neke od njegovih parada...
Tada kao dječak, jedva bih čekao utakmicu na Koševu samo da bi gledao Lugušića na golu, ostatak ekipe
bi zanemario..
Ako neko zna sta je sa Markom Bilicem (mislim da je bio nesto bolestan covjek),godinama nisam nista cuo za njega,i za Antu Rajkovica,bio bi zahvalan!
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
pitic je napisao/la:Da nas kišica sutra ne uhvati na Hasetuma haj navikli smo
http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... 2015-04-17" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
ExtraHead je napisao/la:pitic je napisao/la:Da nas kišica sutra ne uhvati na Hasetuma haj navikli smo
![]()
http://www.weather.ba/detaljna-vremensk ... 2015-04-17" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETAN BROJ - 1725
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sutra se nadam prelijepom i ugodnom završetku dana na Hasetu. Da ga ako Bog da zabijemo na početku tako negjde oko 15-te, drugi u 40.oj i gledamo rahat. Možda je samo šteta što nije tekma pod reflektorima, al' nema veze.

1946
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo dočekali skraćenje lige
Nadam se da ce 2016/17 biti sistem igranja ko u Hrvatskoj, pa da imamo 4 derbija po sezoni
Nadam se da ce 2016/17 biti sistem igranja ko u Hrvatskoj, pa da imamo 4 derbija po sezoni
U INAT SVIMA 1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Vidjet ćeš kad za par godina aBd budemo imali čitav tim pun internacionalaca i ne budemo znali koga prije pratiti kada igraju repke.kanarinac je napisao/la:delac novi reprezentativac u nasoj ekipi
jos je sladje ako zaigra za nas (bih) i da potpise na dvije godine sa sarajvom kosto se pricalo a ja kako sam cuo njemu se mnogo svidja kod nas tako da mogo bi on biti nas iduci kapiten jer pokazao je u dosta situacija da ima osobine vodjeBordoArmy88 je napisao/la:Vidjet ćeš kad za par godina aBd budemo imali čitav tim pun internacionalaca i ne budemo znali koga prije pratiti kada igraju repke.kanarinac je napisao/la:delac novi reprezentativac u nasoj ekipi
Samo Sarajevo
Danas na pomočnom terenu na Koševu gledam suspendovanu petorku kako onako u ćošku treniraju sa Sejom Jasenkovićem, pa mi nekako žao bi pravo, vidim fakat dobri igraći i solidna imena, ipask je ova mjera zeznuta ,vidim ja njih nije im do života , ali valja trenirati jbg, najviše mi žao Bice fakat on zna lopte, odmah zavrtim onaj gol protiv Mladosti, baš znalački pogledo gdje golman i zatego, njega bih ja ipak vratio da se pitam 
Mosa RajvoSa
I Meni je bice zao, al FC SARAJEVO volim. Ako je Meho, kusta, Dino procjenili da J**+ klub. Onda mi ga nije zao
Ma meni je zao ponajvise Kalasija,ali mislim da ce on biti upravo taj koji ce biti "pomilovan".
Najvise mi je zao u biti sto trpi klub,pa i ja kao navijac,i tako svi navijaci generalno..
Al' hebo ti to,oni kad su se zahebavali nisu racunali na to,nego su se onako nonsalantno ponasali,po principu "moze mi se"...E,ne moze pasa
Najvise mi je zao u biti sto trpi klub,pa i ja kao navijac,i tako svi navijaci generalno..
Al' hebo ti to,oni kad su se zahebavali nisu racunali na to,nego su se onako nonsalantno ponasali,po principu "moze mi se"...E,ne moze pasa
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
belosevic28
- Kontakt:
Sutra ocekujem tesku tekmu na pocetku, dok ne zabijemo (aBd) prvi gol. Momci su pod pritiskom, to ih malo sputava, ali daleko od toga da ne znaju ''lopte''
Eo da probam pogoditi sastav: Delac - Baric, Mihi, Tatko, Puza - Dzemo, Cimi - Samke, Stojcev, Bekic - Benko.
Neka Bekic opet ''poludi'' kao protiv Travnika
Neka Bekic opet ''poludi'' kao protiv Travnika
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Bilbiju i Kallasija vratiti, ostalima se lijepo zahvaliti.pitarlOOk je napisao/la:Danas na pomočnom terenu na Koševu gledam suspendovanu petorku kako onako u ćošku treniraju sa Sejom Jasenkovićem, pa mi nekako žao bi pravo, vidim fakat dobri igraći i solidna imena, ipask je ova mjera zeznuta ,vidim ja njih nije im do života , ali valja trenirati jbg, najviše mi žao Bice fakat on zna lopte, odmah zavrtim onaj gol protiv Mladosti, baš znalački pogledo gdje golman i zatego, njega bih ja ipak vratio da se pitam
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
pitarlOOk je napisao/la:Danas na pomočnom terenu na Koševu gledam suspendovanu petorku kako onako u ćošku treniraju sa Sejom Jasenkovićem, pa mi nekako žao bi pravo, vidim fakat dobri igraći i solidna imena, ipask je ova mjera zeznuta ,vidim ja njih nije im do života , ali valja trenirati jbg, najviše mi žao Bice fakat on zna lopte, odmah zavrtim onaj gol protiv Mladosti, baš znalački pogledo gdje golman i zatego, njega bih ja ipak vratio da se pitam
Bica je bio vjecno nezadovoljan , i to mu se vise nije moglo tolerisati. Mouzda on bude od onih koji na kraju budu pomilovani. Po meni , ostavio bih ga do kraja ugovora (ne znam do kada mu je ugovor sa nasim klubom) , jer ima nesto u svojoj igri sto mi se svidja. ...npr onaj zadnji pas.
Šta pametujete treba ih sve vratiti svi znate haman da nisu krivi ništa ali....MCMXLVI je napisao/la:Bilbiju i Kallasija vratiti, ostalima se lijepo zahvaliti.pitarlOOk je napisao/la:Danas na pomočnom terenu na Koševu gledam suspendovanu petorku kako onako u ćošku treniraju sa Sejom Jasenkovićem, pa mi nekako žao bi pravo, vidim fakat dobri igraći i solidna imena, ipask je ova mjera zeznuta ,vidim ja njih nije im do života , ali valja trenirati jbg, najviše mi žao Bice fakat on zna lopte, odmah zavrtim onaj gol protiv Mladosti, baš znalački pogledo gdje golman i zatego, njega bih ja ipak vratio da se pitam
Sarajevo ljubavi moja!
-
belosevic28
- Kontakt:
Meni je Bica drama drag, bas zbog tog zadnjek pasa. Ali niko mi nije iznad kluba za koji zivim, tako da postujem njihovu odluku. Ugovor mu istice na kraju sezone, i 99 % da ga nece produziti...HordeBL je napisao/la:pitarlOOk je napisao/la:Danas na pomočnom terenu na Koševu gledam suspendovanu petorku kako onako u ćošku treniraju sa Sejom Jasenkovićem, pa mi nekako žao bi pravo, vidim fakat dobri igraći i solidna imena, ipask je ova mjera zeznuta ,vidim ja njih nije im do života , ali valja trenirati jbg, najviše mi žao Bice fakat on zna lopte, odmah zavrtim onaj gol protiv Mladosti, baš znalački pogledo gdje golman i zatego, njega bih ja ipak vratio da se pitam
Bica je bio vjecno nezadovoljan , i to mu se vise nije moglo tolerisati. Mouzda on bude od onih koji na kraju budu pomilovani. Po meni , ostavio bih ga do kraja ugovora (ne znam do kada mu je ugovor sa nasim klubom) , jer ima nesto u svojoj igri sto mi se svidja. ...npr onaj zadnji pas.
Ja bih radije vratio Bandovica nego onog bolida od igraca Kovacevica.sekac je napisao/la:Šta pametujete treba ih sve vratiti svi znate haman da nisu krivi ništa ali....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
belosevic28
- Kontakt:
HAhah jooj Kova jest hronicno los igrac
al nemoj mi Deju vracat, pa kad nam Ibro Hodzic branio 
Trenutno korisnika/ca: Haksss, NeSamSafetee i 22 gosta.