Ma nece jer je i ovako tesko uci u PL jer samo pobjednik ulazi. Ovako sada ce i u Federalnoj i u ligi RS biti vise kvalitetnih ekipa..U prevodu biti ce jedna ludnica za ulazakMCMXLVI je napisao/la:1. liga FBiH i RS treba sto prije ukinuti i ujediniti. Al qurac znaju to dobro oni iz RS.
Druge lige ako se ne ujedine, svaka ekipa koja udje u PL bice kanta za skoro sve ekipe, u to budite sigurni.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Drina i Radnik sigurno ne zaslužuju da ih se naziva seoskim klubovima. Radi se o klubovima sa dugom i bogatom tradicijom, isto kao i Iskra Bugojno i Travnik, Rudar Kakanj kao i Leotar koji je bio poznat kao najkonstantiniji član 2.Savezne lige bivše države.Head je napisao/la:Eh, kad se za deset godina pocnemo prisjecati kakvi su seoski klubovi tipa Mladost Obarska, Drina Zvornik, Radnik Bijeljina igrali u ovoj ligi.
tuzlanska Sloboda
- samo_lijevo
- Kontakt:
Radnik iz Bijeljine seoski klub. Ma bra'o !
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pa duplo ce biti lakse ulaziti iz 1 lige RS nego iz F. Po meni to nije fer.tuzlak1987 je napisao/la:Ma nece jer je i ovako tesko uci u PL jer samo pobjednik ulazi. Ovako sada ce i u Federalnoj i u ligi RS biti vise kvalitetnih ekipa..U prevodu biti ce jedna ludnica za ulazakMCMXLVI je napisao/la:1. liga FBiH i RS treba sto prije ukinuti i ujediniti. Al qurac znaju to dobro oni iz RS.
Druge lige ako se ne ujedine, svaka ekipa koja udje u PL bice kanta za skoro sve ekipe, u to budite sigurni.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ali bassamo_lijevo je napisao/la:Radnik iz Bijeljine seoski klub. Ma bra'o !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma jok nije, Evropski je
Moderni EU klub
Pola lige su seoski klubovi, uz seosku publiku. Pa i moja Sloboda koja nesto pokusava da se dovede u red ima seoskih navika.
Pola lige su seoski klubovi, uz seosku publiku. Pa i moja Sloboda koja nesto pokusava da se dovede u red ima seoskih navika.
Pa mi smo seoska drzava 
Je li neko zna po kojem formatu bi se onda igrala PL. 3x11=33 sezonske utakmice? Kako se odredjuje ko igra dva puta kod kuce a ko jednom?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Imas npr 12 ekipa, odigraju se prve 22 utakmice. I onda zadnjih 11 kola prvih 6 ekipa do 22. kola ima utakmicu vise na svom terenu. Tako je bilo u Hrvatskoj, znaci ne 11 utakmica kuci vec 6 kuci, pet u gostima ako si u prvih 6.Dado je napisao/la:Je li neko zna po kojem formatu bi se onda igrala PL. 3x11=33 sezonske utakmice? Kako se odredjuje ko igra dva puta kod kuce a ko jednom?
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 apr 2015, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Format lige će naknadno odrediti Izvršni odbor NFS.
treba format 4x11

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Previse je 44 utakmice. 33 je ovo najbolje..i ovo sto 30 utakmica odigraju nasi fudbaleri ispovrjedjuju se i nadobijaju kartona. Ne bi imala ekipa sa kim zavrsit sezonu od povreda i umora..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 apr 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
4x 11 tesko jer se nema kad stic odigrat...ljetna pauza je i onako kratka, a zimsku da skracujes- ne ide...igralo bi se po krompiristima, a ne po terenima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ko ih J**+ nek nabiju kondicijutuzlak1987 je napisao/la:Previse je 44 utakmice. 33 je ovo najbolje..i ovo sto 30 utakmica odigraju nasi fudbaleri ispovrjedjuju se i nadobijaju kartona. Ne bi imala ekipa sa kim zavrsit sezonu od povreda i umora..
Nullius in verba
Jedini lijek za to je gasenje nocnih klubovaHeller je napisao/la:Ko ih **** nek nabiju kondicijutuzlak1987 je napisao/la:Previse je 44 utakmice. 33 je ovo najbolje..i ovo sto 30 utakmica odigraju nasi fudbaleri ispovrjedjuju se i nadobijaju kartona. Ne bi imala ekipa sa kim zavrsit sezonu od povreda i umora..
Jedva izguraju kraj ovakve sezone, a kamoli da igraju 44 kola...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa bolje je ovo kako god, u Tuzli kada Sloboda kvalitetno igra bude daleko vise ljudi protiv Sarajeva, Zelje, Sirokog, Zrinjskog, Veleza, Celika, Borca nego protiv ostalih. Kud ces bolje nego da ti npr gostuje Sarajevo dva puta ili neko drugi u sezoni..
Bolje je isto i navijacima za gostovanja
Bolje je isto i navijacima za gostovanja
svidja mi se ovo, liga za prvaka/ispadanje
jer onda ce klubovi biti spremniji za evropu, igrat ce jake utakmice do samog kraja
sve u svemu - rijetko dobar potez nase lige 
-
Sarajevo22
- Kontakt:
U skracenoj ligi u BiH ce se skoro uvjek unaprijed znati ko ispada, pitanje ko leti ce se voditi izmedju tri kluba skoro svake sezone, nema cetvtog. Jedino me takvo nesto ne raduje u ovom skracenju.
-
Sarajevo22
- Kontakt:
I ne bih bio za trokruzni sistem jer isti je neposten.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
ma kod nas je jos prednost domaceg terena jako velika, a ne treba govoriti kako bi bila 99% presudna u tom posljednjem trokruznom dijelu
imas vise domacih utakmica 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.