HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

vjeran1987
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la vjeran1987 » 13 apr 2010, 19:09

najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupom ;) Brkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza :lol:

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 13 apr 2010, 19:27

vjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupom ;) Brkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza :lol:
koga bola briga šta ti misliš..jes to se našo prozvanim za nijaza :lol:
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 13 apr 2010, 21:59

brato je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:najvise od svega volim kad se kofrcite to mi je nesto najdraze...uostalom vasa brojka pokazuje dovoljno toga tako da nemam razloga da vas smatram nekom navijackom grupom ;) Brkovic Nijaz jedan je od nas,sigurno znas da je chuch norris nista za nijaza :lol:
cuj bola :lol: :lol: pa nije elvir bolic...nisam se osjetio prozvanim samo vidim da se drka na nijaza pa reko da ti posaljem sliku :lol:

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 13 apr 2010, 22:47

Vremenska prognoza za sutra

Ujutro i popodne slaba kiša,dok pred večer oko 19,00 h se očekuje prava kiša golova u mreži Željezničara... ;)

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 13 apr 2010, 23:02

Babilon je napisao/la: Trebalo bi vratiti Novu Panica on je meni bio autoritet a bogme je i znao sudit posteno! :mrgreen: :mrgreen:
Nemoj misliti da nije ;)
93,4 % " !!!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 13 apr 2010, 23:02

Samo ZRINJA je napisao/la:Vremenska prognoza za sutra

Ujutro i popodne slaba kiša,dok pred večer oko 19,00 h se očekuje prava kiša golova u mreži Željezničara... ;)
tako vas volim kad se nadate 8-)

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 apr 2010, 23:11

Prekinite s glupom raspravom!

Zamislite jedni druge i tu se izivljavajte:
http://www.addictinggames.com/stairfall.html
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ronaldo9
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo9 » 14 apr 2010, 14:13

Babilon sretno vam večeras, mada teško da će te nadoknaditi razliku, onaj golman Hadžić vam je prejak, šta je protiv nas skinuo

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 14 apr 2010, 14:30

vjeran1987 je napisao/la:
brato je napisao/la:
cuj bola :lol: :lol: pa nije elvir bolic...nisam se osjetio prozvanim samo vidim da se drka na nijaza pa reko da ti posaljem sliku :lol:
Nije se "bola" lijepo rugati ljudima kako govore. Nek govori kako je naucio. Sto se tice Nijaza, svi se hvataju Nijaza otkako je Željo bolji, a da nije Amara i da nemamo ugirano ekipu, ne bi nam mogao ni, pa eto Chuck Norris, pomoci, Sviđalo se nekima ili ne, Željo je opet u vrhu. Ovaj sto napisa da Zrinjski nije prljav i da tezi nadigravanju je upravu, i ocekujem da ce tako biti veceras, neka pobijedi bolji ;) Vidimo se u 19:00 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 apr 2010, 15:08

jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 14 apr 2010, 15:10

Ama bola ko podrzaje nego ti kazem samo kakve veze ima sto igra u veleza koda ti deset maloljetnika sacinjavaju red army vidis da su neki bez mozgovici .
Samo jedan klub Velež Mostar

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 14 apr 2010, 15:11

19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ja tebi imam reči..svaka čast..to su postovi a ne provociranja...
što se tiče prolaza ja vjerujem da mi prolazimo ;)
maloprije sam razgovarao sa večinom naših nogometaša i vjerujte mi da nikad dosada nisam osjetio ovakvu želju za pobjedom i prolazom...nimalo vam neče biti lako to vam garantiram....imate prvenstvo gonjajte se s borcem a KUP zaboravite....

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 15:18

mostarskiprvak je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:jbg nemam sta reci nego puno srece danas i nama i vama pa nek bolji prodje....
ja tebi imam reči..svaka čast..to su postovi a ne provociranja...
što se tiče prolaza ja vjerujem da mi prolazimo ;)
maloprije sam razgovarao sa večinom naših nogometaša i vjerujte mi da nikad dosada nisam osjetio ovakvu želju za pobjedom i prolazom...nimalo vam neče biti lako to vam garantiram....imate prvenstvo gonjajte se s borcem a KUP zaboravite....

Drago mi je da ima i nas da tako kazem ''normalnih'' navijaca a evo da ja tebi sada kazem ja sam razgovarao sa par nasih igraca momci su rekl da ce ostaviti srce na terenu samo da pobijede i prodju dalje....
Uglavnom nadam se fer utakmici bez grubih startova da sve prodje bez problema kako na terenu tako i na tribinama pa neka pobijedi bolji a to je u ovom slucaju ŽELJO

Pozdrav
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

mostarskiprvak
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiprvak » 14 apr 2010, 15:35

naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 14 apr 2010, 15:38

mostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%
javit cu ti se veceras poslije tekme ;)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 apr 2010, 16:32

sta god bude,,samo nek se bore...samo nek ginu na terenu,pa boze moj ako zeljo bude bolji ili sretniji pa prodje aplauz nece izostati...samo nek ne igraju po pickice :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 14 apr 2010, 20:02

ronaldo9 je napisao/la:Babilon sretno vam večeras, mada teško da će te nadoknaditi razliku, onaj golman Hadžić vam je prejak, šta je protiv nas skinuo
ma Ibrahim Sehic je za tog golmana Avdukic :D

p.s.prvo poluvrijeme 0-0..dobro je nebi vam nikad halalio da prekinete zeljin niz :D
-PAJA Fan Club!!

drug

Post Postao/la drug » 14 apr 2010, 20:44

Gadjanje vam ne ide na čast! Nekad se mora i izgubiti.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 20:47

mostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....

E bgm mi dodjosmo i pobijedismo e sada ne znam zasto ovi gadjaju nase igrace ali eto............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 14 apr 2010, 20:48

ultrasi polako sabura sabura :mrgreen: :mrgreen: biće to ok :P

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []