Pogadjas sut za produzetke protiv Cavsa, 44 poena, trener te izbacuje u produzecima i ubacuje minutu prije kraja. Ekipa gubi 7 razlike.
NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
Guzis neku ekipu 25 razlike, trener te ne odmara, igras svaku minutu. Svaki put.
Pogadjas sut za produzetke protiv Cavsa, 44 poena, trener te izbacuje u produzecima i ubacuje minutu prije kraja. Ekipa gubi 7 razlike.
Mene draftovali Pacersi ?geoxx je napisao/la:Guzis neku ekipu 25 razlike, trener te ne odmara, igras svaku minutu. Svaki put.
Gubimo od Cavsa 6 razlike, vezem 5 poena i vadi me covjek vani, na kraju ulazim 1min prije kraja kad ono +10 za Cavse i gadjam tricu, Cavsi mase, idem na polaganje i smanjujem na -5 te onda Cavsi opet mase no na scenu stupa neki levat i masi tricu te Cavsi iz kontre 8 sekundi prije kraja odlaze na +7
Al dobro, 4-1 omjer je za sad
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: Odg: NBA 2K14
Imaš tamo u GM-roster Pise contract extension pa nekima možeš, a nekima na kraju sezoneBassha je napisao/la:Pozz![]()
Danas sam krenuo da igram NBA 2K14 pa bi mi je potrebna jedna inf
ovako krenuo sam igrati " THE ASSOCIATION " , pa me zanima kako tu produziti ugovor igracu .
Moze odg i na pp
Hvala unaprijed
Hvala
Samo me interesuje sta zavisi od dovodjenja igraca na kraju sezone, tj igraca kojima je ugovor istekao i trenutno nemaju angazmana ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Ima gdje za skinuti najnoviji roster update
Mislim na ovo gdje su Dragic-Miami, Kanter-Okc i sl 
- JoseMourinho
- Kontakt:
http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=153&t=93479" onclick="window.open(this.href);return false;jopaa7 je napisao/la:Ima gdje za skinuti najnoviji roster updateMislim na ovo gdje su Dragic-Miami, Kanter-Okc i sl
imaju ti glavni, samo odavno nije update izbacio sa nateom u lac, perkinsom u cavsima(ovi djabe transferi iza dedlajna), ovih dana ce valjda
- JoseMourinho
- Kontakt:
Igral još ko uvijek ovog NBA??
Ne može mi 15ka pa sam ovom dodo početnu grafiku 15-ke neke scoreborde i medsov roster
sad sredjujem malo roster ne svidja mi se kako je on minute stavio, pa ako ko bude htjeo mogu postaviti (stavit cu minute od ove sezone kakve su i bile
)
Ne može mi 15ka pa sam ovom dodo početnu grafiku 15-ke neke scoreborde i medsov roster
sad sredjujem malo roster ne svidja mi se kako je on minute stavio, pa ako ko bude htjeo mogu postaviti (stavit cu minute od ove sezone kakve su i bile
Slobodno postavi ili posalji na pmJoseMourinho je napisao/la:Igral još ko uvijek ovog NBA??
Ne može mi 15ka pa sam ovom dodo početnu grafiku 15-ke neke scoreborde i medsov roster![]()
sad sredjujem malo roster ne svidja mi se kako je on minute stavio, pa ako ko bude htjeo mogu postaviti (stavit cu minute od ove sezone kakve su i bile)
Odigram tu i tamo neku tekmu, igram nba i ne skidam se, pa nastavim save na fm15 i onda se ne skidam s njega
- JoseMourinho
- Kontakt:
Haj kad napravim postavit cu, hoću da sredim bar ove playoff timove da igraju igrači koliko trebaju, pa za koji dan dok sredim stavit cu link 
Ja igram i ne žalim se..
Msm ne može mi 2k15 na komp, ali 2k14 je i dalje
Msm ne može mi 2k15 na komp, ali 2k14 je i dalje
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
Hoce biti nesto od ovoga?JoseMourinho je napisao/la:Haj kad napravim postavit cu, hoću da sredim bar ove playoff timove da igraju igrači koliko trebaju, pa za koji dan dok sredim stavit cu link
- JoseMourinho
- Kontakt:
Sredio 20 timova još mi ostalo ovih 10 najgorih, za dan dva cu to 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja i ne igram vise skoro, ali redovno uredjujem ocjene. Koliko sam samo sati izgubio na takve stvari kad se sabere sve, Live 07, Live 08, i većina 2K 
- JoseMourinho
- Kontakt:
E yebemu sto ne reče, trebao sam od tebe tražiti roster 
Ma i ja sam ovo sebi sredio da mi je veći cejf igrat al kad dodjoh do ovih najlošijih ekipa mrsko mi vise

Ma i ja sam ovo sebi sredio da mi je veći cejf igrat al kad dodjoh do ovih najlošijih ekipa mrsko mi vise
Jel moguce ovdje biti MVP finala?
Prvo kontam gleda se samo finalna serija koju sam logicno podero sa nekih 30 poena po utakmici ali izgleda da se gleda citav playoff pa su izabrali Duranta za MVP-a. Ok.
Drugu sezonu poderem citav playoff sa nekih 26 poena po utakmici i finale pogotovo ali opet izaberu mrtvog Isaiaiaiha Thomasa sa cak 15 poena i 3 asistencije po mecu.
Prvo kontam gleda se samo finalna serija koju sam logicno podero sa nekih 30 poena po utakmici ali izgleda da se gleda citav playoff pa su izabrali Duranta za MVP-a. Ok.
Drugu sezonu poderem citav playoff sa nekih 26 poena po utakmici i finale pogotovo ali opet izaberu mrtvog Isaiaiaiha Thomasa sa cak 15 poena i 3 asistencije po mecu.
Poslije ovog Donnie ce izbrisati svaki vid NBA simulacije s racunara.geoxx je napisao/la:Drugu sezonu poderem citav playoff sa nekih 26 poena po utakmici i finale pogotovo ali opet izaberu mrtvog Isaiaiaiha Thomasa sa cak 15 poena i 3 asistencije po mecu.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Sutra bi ovo trebao navečer završit, ostalo mi još koju ekipu rotaciju sredit, danas neću stic pa cu sutraJoseMourinho je napisao/la:Sredio 20 timova još mi ostalo ovih 10 najgorih, za dan dva cu to
JoseeMourinho je napisao/la:Sutra bi ovo trebao navečer završit, ostalo mi još koju ekipu rotaciju sredit, danas neću stic pa cu sutraJoseMourinho je napisao/la:Sredio 20 timova još mi ostalo ovih 10 najgorih, za dan dva cu to
Jose ako ovo uradis svaka ti dala
evo i ja instalirao jos samo da to postavis 
Jel može torrent u pp molim vas ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Skino mads roster v1.5 i stavio fajlove u app data i main dirextory, sad odem da loadam roster nema nijednog
Bas sam smotan za ove stvari...
Bas sam smotan za ove stvari...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.