FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Šanse Porta da će vidjeti 1/2 su nekih 4%, sinoć me nisu uopšte impresionirali samo su iskoristili poklone naše komične odbrane, koja je napravila više greški u 45 min nego za tri sezone.Sad je na ovoj ekipi jedan veliki zadatak da pokaže koliko može a mislim da može puno i da je zaostatak od dva gola nadoknadiv.
Za revanš se nadam da ćemo imati u kadru Riberya i Schweinsteigera te eventualno Robbena.Veliki je problem što odbranu neće držati Benatia koji je u ovom trenutku Maldini za Dantea.
Alonso u zadnje vrijeme igra katastrofalno sinoć dva puta pogriješi na isti način i umalo da primimo i drugi gol zahvaljući njemu.Muller i Gotze neprimjetni fkt očajna partija.
Thiago i Lahm nakon povreda su još daleko od prave forme, previše izgubljenih lopti nas sredini čime su otvarali kontre igračima Porta.
Za revanš se nadam da ćemo imati u kadru Riberya i Schweinsteigera te eventualno Robbena.Veliki je problem što odbranu neće držati Benatia koji je u ovom trenutku Maldini za Dantea.
Alonso u zadnje vrijeme igra katastrofalno sinoć dva puta pogriješi na isti način i umalo da primimo i drugi gol zahvaljući njemu.Muller i Gotze neprimjetni fkt očajna partija.
Thiago i Lahm nakon povreda su još daleko od prave forme, previše izgubljenih lopti nas sredini čime su otvarali kontre igračima Porta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/verlet ... 15168.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jos jedan na listi povrijedjenih.
Ali ja opet vjerujem u prolaz.
Jos jedan na listi povrijedjenih.
Ali ja opet vjerujem u prolaz.
Naš najveći protivnik su ozlijede a tu ima krivice i Guardiole,ovo nije normalno koliko imamo povrjeđenih igrača pa gori smo od Arsenala po tom pitanju.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja uopste ne vjerujem da cemo proci,imam skroz neki los osjecaj.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
#miasanmia
Realno prilike niste imali a imali ste posjed lopte preko 60%, i onaj gol cista sreca
Boateng probio desnu stranu ubacio i Thiago zakucao loptu, čuj čista sreća. 
Hajd da se ne zavaravamo i da budemo realni....Nije to bila utakmica s mnogo prilika, faktički je osim 3 poklona naše odbrane, Porto imao još jednu priliku kada je Neuer sjajno reagovao. Tu je bila i ona prečka u prvom poluvremenu, kada Neuer nije baš najbolje reagovao.
Naš gol je plod sjajne akcije i nažalost smo pravi Bayern vidjeli u samo toj jednoj akciji. Bila je tu još jedna prilika Lewandovskog koji je prebacio loptu glavom preko gola iz izgledne prilike, kod rezultata 1:0 za Porto. Tu je već moglo biti neriješeno...
Posjed je naravno poslije neučinkovit, jer kada gubiš i krenu ti kola niz brdo ne smiješ više puno ni rizikovat.
Zbog ozljeda, kratke klupe, tačnije nedovoljno kvalitetne klupe nije se moglo kod 1:3 ubaciti u brzinu više. I to je razumljivo, tu postoji opravdanje.
Opravdanja nema za 3 amaterske greške, koje su bile na nivou njemačke regionalne lige. I to ponovljeno i ponovljeno poigravanje pred šesnaestercom. Od 3 greške 2x amatersko gubljenje lopte i treća greška amatersko podlijetanje Boatenga (igra duže na visokom nivou, ali u onoj akciji je podbacio totalno).
Pošto Bayern ne može ponoviti onako lošu utakmicu, jer gore od onog sinoć Bayern ne može odigrati, očekujem skroz drugačije izdanje u revanšu. Bayern treba, mora i PROĆI ĆE Porta...
Ja sam uvijek govorio, ne može se od nekog tražiti da uzme LP (pogotovo što je tako davno nismo ni uzeli), ali se mora očekivati da se prođe ekipa od koje je Bayern nesumjivo jači. I tu nema isprika....
Naš gol je plod sjajne akcije i nažalost smo pravi Bayern vidjeli u samo toj jednoj akciji. Bila je tu još jedna prilika Lewandovskog koji je prebacio loptu glavom preko gola iz izgledne prilike, kod rezultata 1:0 za Porto. Tu je već moglo biti neriješeno...
Posjed je naravno poslije neučinkovit, jer kada gubiš i krenu ti kola niz brdo ne smiješ više puno ni rizikovat.
Zbog ozljeda, kratke klupe, tačnije nedovoljno kvalitetne klupe nije se moglo kod 1:3 ubaciti u brzinu više. I to je razumljivo, tu postoji opravdanje.
Opravdanja nema za 3 amaterske greške, koje su bile na nivou njemačke regionalne lige. I to ponovljeno i ponovljeno poigravanje pred šesnaestercom. Od 3 greške 2x amatersko gubljenje lopte i treća greška amatersko podlijetanje Boatenga (igra duže na visokom nivou, ali u onoj akciji je podbacio totalno).
Pošto Bayern ne može ponoviti onako lošu utakmicu, jer gore od onog sinoć Bayern ne može odigrati, očekujem skroz drugačije izdanje u revanšu. Bayern treba, mora i PROĆI ĆE Porta...
Ja sam uvijek govorio, ne može se od nekog tražiti da uzme LP (pogotovo što je tako davno nismo ni uzeli), ali se mora očekivati da se prođe ekipa od koje je Bayern nesumjivo jači. I tu nema isprika....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
Nerminovic
- Kontakt:
Moram vam ovo pokazati...FC Hollywood se vraca.
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... 16451.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/muelle ... 16451.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije samo Müller-Wohlfarth dao otkaz nego cijeli medicinski tim.The whole medical staff in FC Bayern is stepping down
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Katastrofa.
Najjaci tim dao otkaz i sigurno da Pep ovdje ima sta reci jer je posebno on imao problema sa Wohlfarthom.
Najjaci tim dao otkaz i sigurno da Pep ovdje ima sta reci jer je posebno on imao problema sa Wohlfarthom.
BackSpace United
BackSpace United
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nova informacija...

Pep se naljutio znaci, sve je jasno.Müller-Wohlfahrt and his medical staff resigned as they feel they are being blamed for the loss.
BackSpace United
BackSpace United
Jel ovo ozbiljno ?
U Arsenalu imaju mjesta

U Arsenalu imaju mjesta
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pep dakle sve svalio na doktore i otjero najboljeg sportskog doktora čovjeka kojem su na ljecenje dolazile najvece sportske zvijezde i bivale izljecene čovjek koji je jednog Robbena oporavio od stalnih povreda i bolesti koji je sad upravo zbog njega među tri najbolja igrača na svijetu zaista zalosno. Pep ako neprodes u utorak i na kraju ne osvojis LP mislim da je vrijeme Da i Ti odes ipak ovako se Ne odnosi prema legendaama Bayerna
Muller Wohlfahrt jedan od nas
-
Nerminovic
- Kontakt:
Izgubio sam povjerenje u Pepeta, prvi put ovo kazem jer sam inace uvijek bio pro-Pep.Bayern@heart je napisao/la:Pep dakle sve svalio na doktore i otjero najboljeg sportskog doktora čovjeka kojem su na ljecenje dolazile najvece sportske zvijezde i bivale izljecene čovjek koji je jednog Robbena oporavio od stalnih povreda i bolesti koji je sad upravo zbog njega među tri najbolja igrača na svijetu zaista zalosno. Pep ako neprodes u utorak i na kraju ne osvojis LP mislim da je vrijeme Da i Ti odes ipak ovako se Ne odnosi prema legendaama Bayerna
Prolazak ili noga, biraj sam, Pep.
BackSpace United
BackSpace United
Malo po malo i svi nesto na Pepuna nasrcu,pomalo ga degradiraju,pomalo gube strpljenje i povjerenje.Bojim se, na zalost da mi anti Pepunovci nismo "mlatili praznu slamu" jel se tako kaze.Ako nas mentalist Patrik Pep Jane Gvardiola ne izvede neki trik i dogura do finala LP i on ce da ide sa mjesta trenera.A kako vidim, ako sam dobro skonta stari dobri Otmar Hizwald priziva onog ljutog žuću kod nas iz Bvb-a.Bujrum da vidis sta je gigant 
VOLIM BAYERN
-
Nerminovic
- Kontakt:
Ima negdje i na Twitteru video kako Pep aplauzira doktorima nakon povrede Benatie.
BackSpace United
BackSpace United
- Centre forward
- Kontakt:
Sad mu i doktori ne valjaju. Najskuplje muške obrve današnjice (izvini Sveti jbg) su se liječile kod Dr Milera, koji je bez sumnje najbolji u svom poslu, al' eto njemu haman ne paše. Idi neznalice jedna nepismena. Sa sobom povedi Gecea ženi, a Rafinju tetki. Ostaće upamćen k'o strateg koji je najboljeg desnog beka na svijetu (a možda i ikad) prebacio na centar. Šta je Švabo dopustio, da mu Španci kolo vode... 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Otkaz?
Muller-Wohlfahrt, osoba koja je više od 30 godina zajedno sa timom i čitavo to vrijeme valjao a sada ne valja...Osoba kojoj dolazi Kobe Bryant i Usain Bolt sa drugog kraja svijeta radi terapija, osoba zbog kojeg često vidiš Ronalda u Minhenu ...
Ja samo ne mogu da vjerujem ovim rukovodiocima Bayerna pa jel se to toliko zarađuju pare na marketingu da ne smiješ reći "a"...
Muller-Wohlfahrt, osoba koja je više od 30 godina zajedno sa timom i čitavo to vrijeme valjao a sada ne valja...Osoba kojoj dolazi Kobe Bryant i Usain Bolt sa drugog kraja svijeta radi terapija, osoba zbog kojeg često vidiš Ronalda u Minhenu ...
Ja samo ne mogu da vjerujem ovim rukovodiocima Bayerna pa jel se to toliko zarađuju pare na marketingu da ne smiješ reći "a"...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 16 apr 2015, 22:46, ukupno mijenjano 2 puta.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Lik od 1976. godine u Bayernu, od 1997. nije propustio utakmicu, svaki put na klupi

" onclick="window.open(this.href);return false;
Koji apaluz
Koji apaluz
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Najveci krivac za ovo je uprava. Njima je prije svega novac najpreci pa sve ostalo. A ako doktori, na ovaj i onaj nacin ugrozavaju profit onda je ovo i logicno. Sacekat cemo da vidimo sta je u pitanju.thulkazal je napisao/la:Otkaz?![]()
Muller-Wohlfahrt, osoba koja je više od 20 godina zajedno sa timom, osoba kojoj dolazi Kobe Bryant i Usain Bolt sa drugog kraja svijeta radi terapija, osoba zbog kojeg često vidiš Ronalda u Minhenu ...![]()
Svakako nesto nije uredu cim ovolike povrede i pad spreme kod igraca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.