FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
DOMINACIJA!
-
- Kontakt:
2 čoekaElddar je napisao/la:koliko može stat na grbavicu?
U kojoj min. je prekinut susret? Koliko treba vremena da je odigrana utakmica da se ne bi ponavljala?
BTW Pozz. svima na forumu ujedno

Koji ce vam djavo SlavijaAmar_TM87 je napisao/la:Vodi borac jebga...MaliMemo je napisao/la:Jos da Slavija pogodi ...
Nista se ne desava doslo 5-10 policajaca ali opet razmisljaju o prekidu. 10-15 navijaca Zrinjskog usli u teren. I ponovo ulaze kamenice, boce i predmeti na teren. Glavni sudac ide do delegata koji izlazi iz svoje kabine, sad se vec ozbiljo razmislja o prekidu.

Volila bi i Mionica da sve pobijedi pa da odu u LS ali ne ide.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
KUP, KUP ,KUP JE NAS
A ovo sto ultrasi rade jos je jedan dokaz nemoci njihovog tima svim navijacima zelje cestitam izboreni nastup u evropi
A ovo sto ultrasi rade jos je jedan dokaz nemoci njihovog tima svim navijacima zelje cestitam izboreni nastup u evropi

Ma kakav prekid, igao X na kladionici, ne mogu komšije ni gola zabiti
Jbg, malo sam vas potcijenio.
P.S. Kada je prekinuto? I u kojem se minutu prekida tekma registruje po trenutnoj situaciji?

P.S. Kada je prekinuto? I u kojem se minutu prekida tekma registruje po trenutnoj situaciji?
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Komentator iz Mo. je rekao da je za sada PREKID ali da je moguce da se nastavi za nekih 15-ak minuta!
- vendetta87
- Kontakt:
Ma kakvo ponavljanje.Nakon ovakve vrste prekida nema nikakve druge odluke osim 0-3 za nas.A i ako nije po pravilima srediće to Nijazsuntu jeu je napisao/la:U kojoj min. je prekinut susret? Koliko treba vremena da je odigrana utakmica da se ne bi ponavljala?

-
- Kontakt:
Sta ima ponavljala, ovo ti je ili 0:1 ili ce biti 0:3, pa kad bi se tako ponavljalo onda bi svako ako bi gubio prekido utakmicu, tako da vozdrica...
Ma nema ponavljanja da je prekinuta u prvoj minuti ako je neko zasr'o, to ti je samo ako se prekid desi iz nekakvih "neutralnih" razloga, kijamet kakav i to...suntu jeu je napisao/la:U kojoj min. je prekinut susret? Koliko treba vremena da je odigrana utakmica da se ne bi ponavljala?

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
cestitke zelji
dzaba "zrinjevcima" grad mostar kad su to seljacine zesce 

-
- Kontakt:
KUP KUP KUP JE NASSSSSSSSSSSSSS KUP KUP KUP JE NASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- samir_tm87
- Kontakt:
Nemam vam šta prenijeti, osim da Ultrasi ubacuju predmete, policija gleda u to a igrači stoje na terenu. Ni meni više ovdije nije ugodno
- bistrikboy
- Kontakt:
Utakmica je definitivno prekinuta,sudije i igraci su u svlacionici,cestitam lavovima na finalu 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
Protiv Zelje nemoj igrati buraz, sve do Barselone u grupnoj fazi LP, tad ce nas uzet u zadnjem kolu jer nam nece trebatvfc1922 je napisao/la:Ma kakav prekid, igao X na kladionici, ne mogu komšije ni gola zabitiJbg, malo sam vas potcijenio.

kolko vremena prije utakmice se karte puste u prodaju???
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
Papanluka nikad dosta...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ma izlevatio ih Nijaz za pare, pa zato belaj.Nijaz je platio ljude da prekinu tekmu ako bude nepovoljan rezultat...sad vjerovatno prekidaju da ne bude da je dzaba platio![]()
× Plava krv ispod koze ×