HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

nedaTM87
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la nedaTM87 » 14 apr 2010, 15:38

mostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%
javit cu ti se veceras poslije tekme ;)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 apr 2010, 16:32

sta god bude,,samo nek se bore...samo nek ginu na terenu,pa boze moj ako zeljo bude bolji ili sretniji pa prodje aplauz nece izostati...samo nek ne igraju po pickice :D
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 14 apr 2010, 20:02

ronaldo9 je napisao/la:Babilon sretno vam večeras, mada teško da će te nadoknaditi razliku, onaj golman Hadžić vam je prejak, šta je protiv nas skinuo
ma Ibrahim Sehic je za tog golmana Avdukic :D

p.s.prvo poluvrijeme 0-0..dobro je nebi vam nikad halalio da prekinete zeljin niz :D
-PAJA Fan Club!!

drug

Post Postao/la drug » 14 apr 2010, 20:44

Gadjanje vam ne ide na čast! Nekad se mora i izgubiti.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 14 apr 2010, 20:47

mostarskiprvak je napisao/la:naravno da če ostaviti srce...mislim da to svaki igrač koji igra u nekom klubu mora imati takav odnos prema dresu koji nosi...u nas u mostaru je raja malo zajebana po tom pitanju...nije problem izgubiti,ispasti,ali problem je kad nema zalaganja....
današnja utakmica če nama spasiti ili upropastiti sezonu...igrači to znaju..sinoć je u klubu navijača bilo par naših igrača koji su obečali prolaz.....respect želji i ovoj sezoni ali danas u mostar možete doči kao turisti i pedala prema sarajevu...bez ljutnje....ZRINJSKI PROLAZI ;)
a vama sve najbolje u prvenstvu,nemam ništa protiv norrmalnih ljudi i takvih postova.....svi se imamo pravo nadati i vjerovati...ALI JA ZNAM!!!! PROLAZ 10000000%

E bgm mi dodjosmo i pobijedismo e sada ne znam zasto ovi gadjaju nase igrace ali eto............
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 14 apr 2010, 20:48

ultrasi polako sabura sabura :mrgreen: :mrgreen: biće to ok :P

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 apr 2010, 20:50

Pazite sta pisete,nemojte bezveze bananu popiti!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 14 apr 2010, 20:51

dodjosmo vidjesmo(seljakljuk) pobijedismo i odosmo....sampioni smo... 8-) 8-) 8-)

amer_zeljoo
Kontakt:

Post Postao/la amer_zeljoo » 14 apr 2010, 20:59

i eto sad sve ono o "fer i korektnoj igri" pade u vodu :S :(

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 21:01

bistrikboy je napisao/la:Pazite sta pisete,nemojte bezveze bananu popiti!
@Bistrikaga uvjek cooler ;)
Ocit primjer da novokonponovane ekipe nisu niti za evrope niti za ikakvog sporta.U prevodu sve nazor.
Zanimaju me sankcije i kazne koji ce nas bajni savez da odredi. :roll:
Kontam ljutnju navijaca na svoj klub ako ne opravda ocekivanja,ali gadzjati protivnicke igrace jer ovi deru guzove tvom timu na terenu.Onda cisto stvar malogradjanstva i ocit primjer daje taj klub kao i ''nazovi navijace'' zalutao u sport bilo kako.
Tek se sad vidi kako je rodjenim u svom gradu i na otetom stadionu.
Ta rijec je prikladna jer je susta istina politike koja nema pojma o sportu.
Ultrasa naravno nema. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 apr 2010, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 apr 2010, 21:08

harishp je napisao/la:
Ocit primjer da novokonponovane ekipe nisu niti za evrope niti za ikakvog sporta.U prevodu sve nazor.
cao navijacu kluba s tradicijom...jel to onaj isti klub u kojem igraju igraca sa po tri zuta?
ti se naso pozvan da govoris da je zrinjski novokomponovana ekipa...cestitke zelji,jbga jednostavno ste bolji u ovom trenutku i to je to..
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 apr 2010, 21:09

harishp je napisao/la:
Ajmo svi manijaci na našu temu,nemojte da im povećavate popularnost i ovo malo jada od stranica što su skupili 8-) :roll:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

dark_devil
Kontakt:

Post Postao/la dark_devil » 14 apr 2010, 21:09

Jarane iskreno mi te zao :mrgreen: sad kad gledam ovaj post valjam se od smijeha :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 21:18

wade je napisao/la:
harishp je napisao/la:
cao navijacu kluba s tradicijom...jel to onaj isti klub u kojem igraju igraca sa po tri zuta?
ti se naso pozvan da govoris da je zrinjski novokomponovana ekipa...cestitke zelji,jbga jednostavno ste bolji u ovom trenutku i to je to..
Dobro je rekao @bistrik boy i tog se pridrzavam. 8-)
Ali moram teke po propisima .Novokonponovani nego sta.gdje ste 50 godina bili.
Za te godine je Velez donio ime i ponos Mostara.
Zrinjski od luxemburskog kluba sa bankarima,konobarima bude izbacen a kamoli nesto drugo.
O zutim ili crvenim pitaj sudije i opet necete biti bolji ni od kluba.Tek tako usput.
Putuj evropo bez vas naravno.Niste je ni zasluzili :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 apr 2010, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 14 apr 2010, 21:19

HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:ovim putem se stvarno izvinjavamo igracima zrinjskog na gostoprimstvu i njihovom treneru jovicu a posebno navijacima ultrasima ,sljedeci puta kad budete dolazili bit ce te docekani starim hrvatskim pjesmicama a zapadna tribina ce biti prazna po vasoj zelji kao i prilazi tunelu ,na pocetku utamkice svaki igrac ce vam dobiti po ruzu i to po mogucnosti crvenu za dobrodoslicu a trener jovic ce primiti veliki buket,na utakmici ce sudije biti iz posusja , citluka i gruda pa se nadamo da ce i sa tog aspekta biti sve uredu ako cak i to ne bude dovoljno amar osim ce izvesti juniorski sastav a ostatak tribina ce sjediti i u miru posmatrati utakmicu jer mora se iskazati postovanje prema klubu koji postoji 105 a ne 104 godine,ako bude jos kakvih neogudnosti na vrijeme prijavite pa da se i to promijeni ali eto mi se duboko izvinjavamo radi vase patnje na stadionu grbavica i nadamo se da se ona nece ponoviti ;)
ako je ovo trebalo biti smiješno evo grohotom se smijem :lol: :lol:
pazi ovo cuspajz....niko nas ne gotivi u bosni,i ne tražimo to...ali vi ste se ponjeli kao kakve seljačine iz malih sredina...a na forumu ispada da ste k'o fol gotivni,puni gospodskih manira,a u stavrnosti je to totalno drugačije...bio sam u vašoj loži par puta,i isto toliko puta sam se sjeb'o kako se nakaradno ponašaju pojedinci koji tu sjede...fuj i gotovo...dakle komedijaš,to cviječe ostavite veležu i sličnim,a nama opet palite zastave i poništajite golove....eto toliko,vidimo se sutra...
Ocekujem da poslije ove vecerašnje bruke i divljackog kamenjanja JAVNO ovdje na forumu pojedeš ove sopstvene rijece i da se javno izvineš svima :!: :!:

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 14 apr 2010, 21:22

ti se naso pozvan da govoris da je zrinjski novokomponovana ekipa...cestitke zelji,jbga jednostavno ste bolji u ovom trenutku i to je to..[/quote]
Dobro je rekao @bistrik boy i tog se pridrzavam. 8-)
Ali moram teke po propisima .Novokonponovani nego sta.gdje ste 50 godina bili.
Za te godine je Velez donio ime i ponos Mostara.
Zrinjski od luxemburskog kluba sa bankarima,konobarima bude izbacen a kamoli nesto drugo.
O zutim ili crvenim pitaj sudije i opet necete biti bolji od kluba.Tek tako usput.
Putuj evropo bez vas naravno.Niste je ni zasluzili :lol:[/quote]

svaka cast velezu,ne znam koji se **** sad za velez fatas...isto tako ja tebe mogu pitati gdje je bila sloboda 1905 ili velez?...mozes mislit zrinjski je te godine bio prvak i izgubio od bankara i konobara,a sta bi tek se desilo s ostalim klubovima?da imalo pratis zrinjski znao bi da je prije te utakmice ekipa ostala bez oba stopera,bez jos nekih igraca...tako da...pametnom dosta...a ti svoje frustracije lijeci negdje drugo...sad se ovdje s ovim zeljinovim navijacama lizi...zelji cestitke,opet kazem

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 21:27

Mandrak je napisao/la:
HŠKZ-svetinja je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:ovim putem se stvarno izvinjavamo igracima zrinjskog na gostoprimstvu i njihovom treneru jovicu a posebno navijacima ultrasima ,sljedeci puta kad budete dolazili bit ce te docekani starim hrvatskim pjesmicama a zapadna tribina ce biti prazna po vasoj zelji kao i prilazi tunelu ,na pocetku utamkice svaki igrac ce vam dobiti po ruzu i to po mogucnosti crvenu za dobrodoslicu a trener jovic ce primiti veliki buket,na utakmici ce sudije biti iz posusja , citluka i gruda pa se nadamo da ce i sa tog aspekta biti sve uredu ako cak i to ne bude dovoljno amar osim ce izvesti juniorski sastav a ostatak tribina ce sjediti i u miru posmatrati utakmicu jer mora se iskazati postovanje prema klubu koji postoji 105 a ne 104 godine,ako bude jos kakvih neogudnosti na vrijeme prijavite pa da se i to promijeni ali eto mi se duboko izvinjavamo radi vase patnje na stadionu grbavica i nadamo se da se ona nece ponoviti ;)
ako je ovo trebalo biti smiješno evo grohotom se smijem :lol: :lol:
pazi ovo cuspajz....niko nas ne gotivi u bosni,i ne tražimo to...ali vi ste se ponjeli kao kakve seljačine iz malih sredina...a na forumu ispada da ste k'o fol gotivni,puni gospodskih manira,a u stavrnosti je to totalno drugačije...bio sam u vašoj loži par puta,i isto toliko puta sam se sjeb'o kako se nakaradno ponašaju pojedinci koji tu sjede...fuj i gotovo...dakle komedijaš,to cviječe ostavite veležu i sličnim,a nama opet palite zastave i poništajite golove....eto toliko,vidimo se sutra...
Ocekujem da poslije ove vecerašnje bruke i divljackog kamenjanja JAVNO ovdje na forumu pojedeš ove sopstvene rijece i da se javno izvineš svima :!: :!:
Tek sad se moze vidjeti kako je Mostarcima sa Istocne strane. :roll:
Puno cinizma,dvolicnosti i ostalih stvari koji niko nikome normalan ne bi pozelio.
A sto se tice onog @wade jarane imam te na tefteru.A vecinom sa teftera idu u jedno lijepo rudarsko mjesto TK :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 apr 2010, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 14 apr 2010, 21:29

pa dokle ce se vise tolerisati nacionalisti iz malih provincija!? ovo je sramota! divljacima i seljacima treba zabraniti igrati fudbal! Zeljo se gospodski ponasao,bas kako dolikuje jednom evropskom klubu iz jednog Olimpijskog grada!
Zeljeznicar je institucija za sve sportske kolektive u ovoj drzavi,za razliku od kojekakvih primitivnih seljacina,od klubova iz Sarajeva se ima sta nauciti!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 14 apr 2010, 21:30

mozda su se pobili izmedu sebe opet :lol: volim sto ste radikalni 8-) ipak ste prosli nema sta zeljo je primio golova :cry:

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 14 apr 2010, 21:30

Iskreno vi ste sami sebe zeznuli. Mi smo bili da se utakmica nastavi i meni barem nema nista gore od ovakvog zavrsetka ali sve dok se normalni navijaci u svim klubovima BiH ne rijese pojedinaca koji prave belaj nece se ici naprijed. Mogli su barem pustit svojim igracima da pokusaju remi izvuci ako nista. Ali eto takavo je stanje u drzavi da pojedinci predstavljaju masu, a negovorim ovo samo za vas klub ovoga ima kod svih navijaca u BiH. Al cestitao bi igracima Zrinjskog na fer i korektnoj igri, igraci nisu nista krivi, krivi su za mene prvenstveno organi za odrzavanje reda i mira jer kao sto sam cuo NISTA nisu poduzeli kako bi to zaustavili, a meni je zao sto nismo mogli da vas do kraja terenski nadjacamo i zao mi je onih ljudi koji navijaju za Zrinjski i koji su dosli na utakmicu da gledaju fudbal a ne navijačke izgrede.
P.S. Zelim vam puno srece u nastavku prvenstva : )
G A Z I
Željo sve do pobjede

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.