FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

R32
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la R32 » 16 apr 2015, 22:48

Ma mozda je neka šala za doce, nemoguce ba
Mia San Mia

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 16 apr 2015, 22:52

topnik1 je napisao/la:

Koji apaluz
Yebo seb nenu
Mia San Mia

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 apr 2015, 22:54

muamerc je napisao/la: Najveci krivac za ovo je uprava. Njima je prije svega novac najpreci pa sve ostalo. A ako doktori, na ovaj i onaj nacin ugrozavaju profit onda je ovo i logicno. Sacekat cemo da vidimo sta je u pitanju.

Svakako nesto nije uredu cim ovolike povrede i pad spreme kod igraca.
Muller ne moze nikako biti odgovoran za ovaj broj povreda... Odugovlačenje sa povredama Thiaga i Martineza se desilo jer ih je Pepun slao po katalonskim vukojebinama gdje doktori liječe po brazilskim amazonijama nekim voodoo tehnikama...

Kako doktor da spriječi povrede kad je rotacija NIKAKVA... Cirati ću @ledera koji je to najbolje objasnio ...
ledar je napisao/la:Meni je potpuno neshvatljivo da ste igrače sa 30+ godina (Robben, Ribery, Alonso) raubali u ligi na otpacima tipa Paderborn, Hamburg, Hannover, Stuttgart umjesto da ste ih sačuvali i dali priliku npr. Rodeu, Gaudinu ili Pizaru. Poznato je da su igrači sa 30+ skloniji ozljedama i da teško drže koncentraciju kroz dugački period, a osim toga je trebalo dati priliku mladima a ne da vam sad jedan Rode koji kroz ligu nije skupio veću minutažu igra najvažniju utakmicu sezone. Ovo pripisujem poznatom Pepovom ziheraškom mentalitetu, htio je impresionirati publiku i ostaviti iza sebe neprikosnoveni rezultat u ligi, ali nije gledao potez dalje.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 apr 2015, 22:55

Nedam Wolfharta! Nedam! - nek idu svi u 3pm ako ga otjeraju ili dopuste otkaz, i Pep i Sammer i Sahadjija i onaj lopov... Covjek je hipokrat sportske medicine, zaduzio je Bayern i Njemacku ko niko. Treba spomenik da mu dignu...

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 apr 2015, 23:00

Pep nek' se pita zbog cega je lista povreda tolika, nije samo doktor kriv yebo ga on.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 16 apr 2015, 23:02

Dosad sam bio umjeren prema Pepu nakon ovoga sa najboljiim sportskim doktorom Kataloncu mislim odbrojaju se i kod mene i vecine navijaca Bayerna posljedni minuti strpljenja prema njemu. Utorak je ključan kao i ako prođe titula od kraja u LP.
ULINATORE VRATI SE i uspostavi red u našoj svetinji nece španci uspostavljati red u Bayernu. Karl Heinz ocekujemo odgovor o ovome sto se desilo.

Muller Wohlfahrt jedan od nas Legend of FC Bayern

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 16 apr 2015, 23:06

topnik1 je napisao/la:

Koji apaluz
Kakva hinja od covjeka,uvijek sam ga mrzio jer je glumio nekog gospodina,a ustvari je podmukli dzukac koji pokaze svoje pravo lice kada je najteze,jedne godine je Sanchezu psovao majku jer se ovaj povrijedio na tekmi Barce,navodno zbog toga sto je igrao citavu tekmu za Cile a bilo mu je receno da igra samo poluvrijeme,pa ako je ovaj doktor zalijecio Robbena,koji dok je igro za Real je bio vise povrijedjen nego sto je igro,msm koga ne moze zalijecit. :crazy:
Nego hinja nece da preuzme krivicu na sebe,slabe pripreme,slabi treninzi ili mozda obrtnuto,prevorsiranje igraca,najlakse je druge optuzivat.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 16 apr 2015, 23:11

Sve mogu razumjeti,ali da KHR i ostali nemaju nsita za reci to mi je nevjerovatno. Je li moguce da je upravo covjek koji je dosao u Bayern, bio zamisljen kao jedan koji ce napraviti iskorak, zapravo nas doveo do ruba dna???

NE vjerujem da ce doc otici...
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2015, 23:11

effe_sa je napisao/la:Bayern treba, mora i PROĆI ĆE Porta... ;)
:)
Ovo mi diže raspoloženje, jer nikad ne fulaš, valjda nećeš ni sad.

Ostatak je također odličan, Porto je odigro isto kao i Šahtar i Bayern je odigrao isto kao u Ukrajini, nespremno, nonšalantno, potcjenjivački.

Jedina razlia su banalne greške kojih tamo nije bilo, nevjerovatno 3 iste greške, 3 poklonjena gola, to nam se zadnji put protiv Citya ove jeseni desilo, i opet su krivci bili Alonso i Boa.

Alonso zna prodati loptu, zna biti dekoncentrisan, čudi za igrača tog kvaliteta i iskustva.

Po mom mišljenju skroz drukčija je trebala zamisao da bude, imaš naprijed Lewija, majstora u osvajanju ničijih lopti, majstora u zadržđavanju, građenju, trebalo je više preskakati, pogotovu u odsustvu glavnih igrača, nažalost mi tako ne znamo igrati, tačnije Gvardo ne zna, lopta mora po zemlji od golmana, ne daj Bože da golman to naprijed degažira.

Opet ponavljam, Dante je imao katastrofalnu grešku, neispravljivu, ali poslije toga bio glavni igrač odbrane, milion dobivenih duela.
Glavna krivica u ovoj igri ide na dušu veznog reda i Pepa, vezni red kao da nije postojao,
Lewa naprijed poput lava, impresionira me čovjek.

Muller također loš, sve u svemu po Pepu je trebalo da ostane na nuli, ovako nas greške koštaše.

Ne prođemo li ovo neću sebi doći, ko zna...

Još nas i doktorski tim napusti, katastrofa, prođemo li ovo idemo do kraja.

Pričao malo s pojedinim ljudima, navijači Barce, Reala, kažu da hoće Bajo prije ispasti da ne moraju s nama igrati.

To su činjenice, cijela Evropa od nas strepi, toliko smo jaki, i zbog toga ne bih prežalio da nam dželat jedan Porto bude.

Hoću da gledam polufinale, ne mogu do iduće godine čekati, hoću odmah duele sa ovim najjačim, to mi treba, toga sam željan i previše, tog polufinala finog proljetnog zraka, to se pamti, tu se najviše uživa.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 apr 2015, 23:11

Nemamo pojma sta se dogadja iza kulisa, gdje Sammer, Kalle...boli me qurac da vam iskreno kazem, trenutno me jedino Porto zanima.

BackSpace United

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 16 apr 2015, 23:13

Ma izgleda da je ovo rijesena stvar. :shock:
Sad citam na transfermarktu pa Nijemci isto pisu na forumu da je, mos mislit medicinsko osoblje okrivljeno za poraz od Porta :shock: a kao reakcija na to dosla je ostavka..

Dr. Muller-Wohlfahrt nije samo profesionalac i dobar doktor, on je i covjek koji ce i po zavrsetku karijere biti upamcen i uci u legende Bayerna. Ne znam, valda ce Sammer barem reagirati da zastiti medicinski tim, a molim Boga da se i Hoeness konacno ukljuci u ove probleme.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 16 apr 2015, 23:24

Ja samo mogu reci da sa odlaskom dr. Mullera možemo automatski prodati i Robbena jer će postati ponovo staklenjak ...

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 apr 2015, 23:27

Horror, sta se ovo desava? U najcrnjim snovima nisam mislio da ce ovako ispasti a sve je bilo ok i sjajno prije povrede Robbena.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 apr 2015, 23:29

thulkazal je napisao/la:Ja samo mogu reci da sa odlaskom dr. Mullera možemo automatski prodati i Robbena jer će postati ponovo staklenjak ...
I jos da dodajem, dr. Muller je najveci razlog sto je Robben ostao u Bayern.
Several guys on Bild commenting that Sammer is behind Muller-Wohlfahrt's resignation.
:kafa:

BackSpace United

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 apr 2015, 23:45

Centre forward je napisao/la:Sad mu i doktori ne valjaju. Najskuplje muške obrve današnjice (izvini Sveti jbg) su se liječile kod Dr Milera, koji je bez sumnje najbolji u svom poslu, al' eto njemu haman ne paše. Idi neznalice jedna nepismena. Sa sobom povedi Gecea ženi, a Rafinju tetki. Ostaće upamćen k'o strateg koji je najboljeg desnog beka na svijetu (a možda i ikad) prebacio na centar. Šta je Švabo dopustio, da mu Španci kolo vode... :facepalm:
Davno sam vam ja pisao da trebate otjerati tu "nepismenu neznalicu" i vratiti je nazad kuci :kafa: dok još nije kasno ...sad je vec kasno

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 16 apr 2015, 23:47

"Schon einmal war Müller-Wohlfahrt in seiner langen Bayern-Karriere beim Rekordmeister zurückgetreten: Nach einem Streit mit Jürgen Klinsmann im Jahr 2008 kehrte er allerdings unmittelbar nach dessen Entlassung zurück."

Što se priče o Mull-u tiče samo toliko i sve je jasno ovdje.

Nisam mislio komentirati ništa ali ovo me ipak naljutilo poprilično.

@ Klare, ti tvoji prijatelji onda ne znaju procijeniti realno i pravo stanje stvari a ono je takvo da Bayern ima sreće što već sada nije izvukao Real ili Barcu jer bi opet bilo šamaranje u dvije utakmice.

Od nas trenutno nema ko strepiti, zar ti koji nas se boje smatraju da je ovo Bayern iz 2013. godine? Jesi li im rekao da žive u zabludi?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 16 apr 2015, 23:52

Stefan Effenberg je napisao/la:"Schon einmal war Müller-Wohlfahrt in seiner langen Bayern-Karriere beim Rekordmeister zurückgetreten: Nach einem Streit mit Jürgen Klinsmann im Jahr 2008 kehrte er allerdings unmittelbar nach dessen Entlassung zurück."
pa' da, cim je Klinsmann dobio otkaz dr. Muller se vratio - to je poznata prica. :kafa:

BackSpace United

Klare

Post Postao/la Klare » 16 apr 2015, 23:56

Zavisi, efenberže ovaj Bayo je nepredvidiv, zna potonuti, ali zna i explodirati.

Šta ti misliš onih 7 golova protiv Rome i Šahtara, ostavlja to malo trajnije posljedice, vjeruj mi.

Skup ovakvih igrača nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Njemački mentalitet je bonus na to,
nikad ne znaš kad će taj inat da proradi, i to je najveći razlog njihove bojazni.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 16 apr 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 16 apr 2015, 23:56

Hahahah a sjetite se sta je bilo oko thiaga i njegovog oporavka u spaniji... ima i pep maslo u ovom siguran sam... ne vjerujem svojim ocima da su najboljeg doktora na svijetu za sportsku medicinu otjerali... nevjerovatno

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 16 apr 2015, 23:56

mozda dr. mueller nece da radi u klubu sve dok je gvardiola trener, npr ko zuka u repku sto nije htio dok je susica, jer ipak 38 godina je tu s nama; zna klub u dusu i vjerovatno je veliki navijac, mislim da se vraca nakon sto gvardiola svoje isprdi..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []