FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
onda Bica vjerovatno odlazi obzirom da mu istice ugovor na kraju sezone....ne bude li imao nesto vani nece mu biti veselo jer samo kod nas i u sirokom moze zaraditi ovu platu sto je sada ima kod nas. Ali , u sirokom ne moze igrati zato sto nije rvat
Dejo se plaho nasikir'o sa suspenzijom,danas piva i cigara i laganica na Jahorini,sve mu ruzno..
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
BeSha1992 je napisao/la:Dejo se plaho nasikir'o sa suspenzijom,danas piva i cigara i laganica na Jahorini,sve mu ruzno..
zamisli kako mu je sa 2500 sici na 5 glava
ne znam pojedinosti kazne, niti sto su kaznjeni ovi igraci, samo kazem sto sam danas vidio, boli njega neka stvar za FKS, dok mi glave razbijamo... Nije mi sekunde zao sto je on kaznjen, za ostale ne znam...HordeBL je napisao/la:BeSha1992 je napisao/la:Dejo se plaho nasikir'o sa suspenzijom,danas piva i cigara i laganica na Jahorini,sve mu ruzno..
zamisli kako mu je sa 2500 sici na 5 glava
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Zbog cega zapad nije bio otvoren, a sutra ce biti napokon..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Maloprije sam malongledao trening na Hasetu, fina atmosfera medju momcima skroz, teren dobar. Nadam se ubjedljivoj pobjedi. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
A i vrijeme će nas poslužiti.
Neka bude 2:0.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Amca007 je napisao/la:Zbog cega zapad nije bio otvoren, a sutra ce biti napokon..
radi troskova prema zastitarima i muriji...na taj nacin smo smanjivali prostor muriji da angazuje preko 20 drotova vise a i zastitarima isto...5000 KM je bila usteda po svakoj tekmi gdje je zapad bio zatvoren
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zbog troskova, vise ulaza - vise redara -vise policije veci troskovi. Vjerovatno je procjena da ce sutra biti dovoljno raje na zapadu pa je odluceno da ga i na moju srecu otvoreAmca007 je napisao/la:Zbog cega zapad nije bio otvoren, a sutra ce biti napokon..
Hvala. Zapad u napad. Znaci da se ocekuje fina brojka sutra. Bice valjd 6000obiteljskicovjek je napisao/la:Zbog troskova, vise ulaza - vise redara -vise policije veci troskovi. Vjerovatno je procjena da ce sutra biti dovoljno raje na zapadu pa je odluceno da ga i na moju srecu otvoreAmca007 je napisao/la:Zbog cega zapad nije bio otvoren, a sutra ce biti napokon..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Biti će nas podosta sutra radi finog vremena. Ljepota toplo će biti prava meraba.
SRETAN BROJ - 1725
Dejo i ostala cetvorka su zasluzeno suspendovani..oni prije svega kvalitetom nisu za f.k.Sarajevo,a vala ni ponasanjem,izuzev mozda Kalasija. Bandovic i Bilbija su bili remetilacki faktor u svlacionisi,pogotovo Bilbija koji ima dosta dug jezik,dok Kovacevic i Okic nemaju kvalitet za Sarajevo i to je to. Cinjenica je da ce od sadasnjih igraca klub napustiti vjerovatno 3-4 igraca,i da ce doci ciljana i istinsk apojacanja,koja ce klub uciniti znatno jacim na ljeto aBd! Uprava radi odlican posao,i ako ne budemo sampioni treba im odati priznanje!BeSha1992 je napisao/la:Dejo se plaho nasikir'o sa suspenzijom,danas piva i cigara i laganica na Jahorini,sve mu ruzno..
p.s.
Liga se konacno skracuje,kakva ce samo biti naredna sezona,sigurno ce se svi klubovi pojacati,pa ne sumnjam da ce i ovi suspendovani igraci biti trazeni od ekipa kao sto su Travnik,Slavija,V.Obarska ako ostan eu ligi,i npr Zvijezda Gradacac,a moguce i trebinjski Leotar. na svu srecu Savez radi odlicno i vec se vide rezultati tog rada,iako je trebalo rpoci dosta vremena da stvari dodju na svoje mjesto!
Jutro mirise na pobjedu.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Nekako tmurno vrijeme nadajmo se da nece biti padanja i da pobjedimo celika abd ! Svi na sjever ! 
04.10.2009 !!
Hoce li biti tv prenosa ,nisam mogao naci nigdje da ce iko prenositi.
Radi TV prijenosa se i igra u ovom terminu. Bice na MojaTV ili Areni.xbox je napisao/la:Hoce li biti tv prenosa ,nisam mogao naci nigdje da ce iko prenositi.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Pobjedu daj nam ti 
-
bordobijeli
- Kontakt:
veceras smo na vrhu tabele

To sam i ja konto, i onda ces vidjeti promjene raspolozenja na forumubordobijeli je napisao/la:veceras smo na vrhu tabele![]()
![]()
![]()
Maksuz se vratiti nekoliko stranica nazad (nakon tekme s Drinom) i smijati se.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- trunks1946
- Kontakt:
Arena prenosi ..xbox je napisao/la:Hoce li biti tv prenosa ,nisam mogao naci nigdje da ce iko prenositi.
orde del male
Trenutno korisnika/ca: benko21, Chony533, jurisicduska, ubipara i 50 gostiju.