Cska fakticki samo Teodosic moze zaustaviti u pohodu Europe, ako je bilo ikakve sumnje do sada Kirilenko je brutalan, a i Hrijapa ce biti spreman da da svoj doprinos.Teo je rak svake ekipe, no tjesi me Nando i ipak presirok igracki kadar.
Euroliga 2014/15
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- elninho_resTO
- Kontakt:
Re: Euroliga 2014/15
Cska-Fener finale
Cska fakticki samo Teodosic moze zaustaviti u pohodu Europe, ako je bilo ikakve sumnje do sada Kirilenko je brutalan, a i Hrijapa ce biti spreman da da svoj doprinos.Teo je rak svake ekipe, no tjesi me Nando i ipak presirok igracki kadar.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- alan_kardec
- Kontakt:
auu kakvo bi to finale bilo, učenik na učitelja. CSKA koji briljira ove sezone protiv Fenera kojeg vodi najtrofejniji evropski trener.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
svejedno biće teško preko reala.... bar u 1/2 finalu, a već u finalu real će začokirati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
CSKA djeluje mocno, ali ovakvi su bili prethodne 2 godine pa nisu osvojilili. Bice neizvjesno, ove godine do samog kraja. Fener sa raspolozenim Goudlockom moze svakoga dobiti. Real ima siroku klupu...
Ja i dalje vjerujem da ce Olympiakos izbaciti Barcelonu, a onda je sve moguce.
Ja i dalje vjerujem da ce Olympiakos izbaciti Barcelonu, a onda je sve moguce.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
CSKA ako sada ne uzme titulu nece nikada ni uzeti.. Imaju Teodosica koji igra u zivotnoj formi, i mozda je subjektivno sa moje strane, ali trenutno je najbolji plej u Evropi. Pored njega De Colo koji igra najbolju kosarku u karijeri, uvijek dobri Weems i odlicna unutrasnja linija sa Kirilenkom, Khryapom, Vorontsevicem, Kaunom i Hinesom.
Za njih je jedini problem sto se igra taj F4 gdje jedan los dan moze unistiti sve sto su radili cijele godine.. a inace mislim da ih niko ne moze dobiti u seriji na 3 dobijene, pa ni Real.
Za njih je jedini problem sto se igra taj F4 gdje jedan los dan moze unistiti sve sto su radili cijele godine.. a inace mislim da ih niko ne moze dobiti u seriji na 3 dobijene, pa ni Real.
CSKA je vazda favorit i uvijek su tu negdje oko titule, Naravno,ako izuzmemo sezonu 10/11
F4 ne odgovara nijednom favoritu
Real bi 99% osvojio Euroligu prošle sezone da se igralo na 3 dobijene
Ovako te Blatt uvuče u sistem i za 2 sata izgubiš ono što si realno kroz sezonu zaslužio
F4 ne odgovara nijednom favoritu
Real bi 99% osvojio Euroligu prošle sezone da se igralo na 3 dobijene
Ovako te Blatt uvuče u sistem i za 2 sata izgubiš ono što si realno kroz sezonu zaslužio
A.F.C. Bournemouth!
Efes ubitacan, Huertel i Krstic
.
Duda se prilagodio i ne vidim kako ce ovo izgubit. A onda serija seli u Tursku gdje Madrid nije favorit
EDIT: E znam ih po.srat samo tako. Pa syebase se ljudi, a imali +17. Ne mogu skontat to nikako.
Duda se prilagodio i ne vidim kako ce ovo izgubit. A onda serija seli u Tursku gdje Madrid nije favorit
EDIT: E znam ih po.srat samo tako. Pa syebase se ljudi, a imali +17. Ne mogu skontat to nikako.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Huertel igra bogovsku partiju
Krstic isto tako, sta rade ljudi..
Bit ce svega u Istanbulu...
Oj gospode kakva utakmica
necu vise nista prognozirat do daljnjeg 
Krstic isto tako, sta rade ljudi..
Bit ce svega u Istanbulu...
Oj gospode kakva utakmica
Bože sačuvaj kako jeftin poraz
Volio bi vidjet jel' baš Ayon stigao onu loptu
Volio bi vidjet jel' baš Ayon stigao onu loptu
A.F.C. Bournemouth!
- alan_kardec
- Kontakt:
kraljevske ušlje se provukoše 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
E jes mi ih zao jbt obje utakmice ih imaju i u finisu padnu cc..
Perperoglu izgubi utakmicu covjek.. Imao je u zadnja dva minuta tri otvorene trojke, i onda im jos baci loptu u ruke u toku onog konfuznog napada. Bolje da je zabio u aut nego onako.. A i Draperova reakcija je glupa da ne moze biti gluplja. Covjek je ispred tebe, na dva metra od kosa.. pa majku mu, bolje ga pusti da ubaci ta dva poena, imaces napad za izjedanacenje.. nego sto ces napraviti sigurnu nesportsku i jos vece sranje.
Sada svim srcem uz Spanulisa i ekipu.
Sada svim srcem uz Spanulisa i ekipu.
uz malecnu pomoć sudija... čist aut nisu sudili pri 80:82..alan_kardec je napisao/la:kraljevske ušlje se provukoše
nego eve Šakire sa onim pe.derom Pikeom... Pe.der jer jer krese moju Šakiru
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
špance pogurale sudije? ma nije moguće
.
jel bila opravdana tehnička za drapera, nisam najbolje vidio?
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tesko ce ih obje uzeti u turskoj ide ovo 3-1 za spance a moglo je biti obrnuto steta
jeste... drejper idiot... nešto slično ko mačvan na blažića, samo ovo je bilo na zemljialan_kardec je napisao/la:špance pogurale sudije? ma nije moguće.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
e znači yebaće mu majku ivković
. ne bih mu bio u koži.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
On je kriv za poraz koliko i sami igraci.alan_kardec je napisao/la:e znači yebaće mu majku ivković. ne bih mu bio u koži.
Ima +17, vadi Darija vani, stavlja Perperoglua na cetvorku i onda ih je Madrid zgazio. Di je Bjelica?
yebace prvo perperoglu jer je ovaj zasrljao i dao loptu u ruke rodrigezu... ovaj u kontri, a drejper ko sa marsaalan_kardec je napisao/la:e znači yebaće mu majku ivković. ne bih mu bio u koži.
joj a ovih dario šarić šef svemira ne mogu organski... dečko je promašio sve otvorene trice večeras
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.