FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 08 apr 2015, 19:28

Ne znam koliko ima istine u svemu, ali u nasim medijima se pojavila info da su PSV i Real Sosjedad zainteresovani za Grujića. Navodno ga upratili na ovom kvalifikacionom U19 turniru u Holandiji!

Nevezano za to, nije mi jasno sto mu Lalatović ne pruza sansu, a realno, niko osim Ristića na toj poziciji ne pruza neke partije koje bi mu zacementirale startnu postavu...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 apr 2015, 19:07

Kakva majstorija Luke Jovića :clap:

[youtube][/youtube]

Inace, solidna partija danas! Bosančić me pozitivno iznenadio :thumbup:

Takodje, nadam se sto skorijem oporavku Ristića, kao i Petkovića!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 09 apr 2015, 19:44

Ja se nadam..

Da ce Kovacevic uskoro ici na klupu, a i iz kluba. Za njeg su dobar pas u polje napada i pametno rijesenje pod pritiskom samo san. Steta je sto Grujic zbog njega, odnosno onog zbog koga igra, ne dobija sansu.

Da ce Avramovski jednom odigrati barem 30 minuta, a ne uvijek zadnjih 10ak kada se nikome ne igra i kada se igra sjecka sa stalnim "grcevima".

Da ce Gavric shvatiti da Zvezda nije klub ranga Napretka i da je seljacina sto pokusava cuvati vrijeme uz korner zastavicu pri rezultatu 3:1. Avramovski mu je u toj situaciji pokazao sta pravi fudbaler Zvezde treba raditi.. prvi put ga je ispalio za loptu, a drugi put kad je vidio sta radi je gurnuo sto dalje od njega.

Da ce Mbodj barem osjetiti travu nekada.

Luka je u ovom trenutku nas najbolji napadac. Onaj drugi gol je bio u rangu iskusnih napadaca.. Samo je steta sto ga Lalatovic gura na krilo da bi Parker igrao u napadu.. tim vise sto su Parkerove kretnje u rangu Tenkovih dodavanja.

Inace, Bild je objavio da je RB Leipzig zainteresovan za Rajkovica. Ko da gledam da ce ga nasi prodati za neka 2 miliona.. a ja ga ne bih dao za manje od cetiri pa makar ostao do kraja ugovora u Zvezdi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 apr 2015, 19:52

Potpisujem sve!

Zalosno je da Grujić ne dobija sansu zbog Kovačevića... :facepalm:

Dalje, ako vec Parker mora igrati, onda neka stavi ijepo 4-4-2 ili 4-1-3-2 i cao, a ne da Jovića muci na krilu, a djecko rodjeni kiler..

Ako Rajkovića prodaju ispod 3-4 mil, onda ce to biti tragikomedija!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 09 apr 2015, 20:41

Ne stigoh danas na utakmicu , ali ovaj gol Jovica me podseti zasto navijam za Zvezdu. ;)
Црвена $ – & 3:1 (1:0)

$ & "

$: 7 000

?: ? " у 11. " 51. " $ ? у 66. за $, а " у 80. " за &

$: ?, ¥, ?, ", ", $

Црвена $: ", ", ?, ", ", ", " ($ 75. "), ", ? ($ 71. $), " ($ 56. "), &. Тренер: ?

&: ", " ($ 73. "), ", ?, ", ", ", ", Зец, " ($ 66. ?), ". Тренер: "
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 10 apr 2015, 01:36

marconato je napisao/la:Ne znam koliko ima istine u svemu, ali u nasim medijima se pojavila info da su PSV i Real Sosjedad zainteresovani za Grujića. Navodno ga upratili na ovom kvalifikacionom U19 turniru u Holandiji!

Nevezano za to, nije mi jasno sto mu Lalatović ne pruza sansu, a realno, niko osim Ristića na toj poziciji ne pruza neke partije koje bi mu zacementirale startnu postavu...
Navodno mu je Stojadin menadžer pa ga Terza mafioza ucjenjuje da pređe kod Ramadanija. Mada imali bi velikih problema u defanzivi bez Tenka, mora neko trčati i za Stojanovića i Kataija.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 apr 2015, 20:54

Dobili smo prvo pojacanje za sledecu sezonu. Vladimir Jovovic ( 20 ) , igrac Sutjeske i reprezentativac Crne Gore. Kaznjen je zbog nekog sukoba sa sudijom u CG pa nema pravo nastupa do kraja sezone :mrgreen: tako da se vec prikljucio treninzima Crvene Zvezde. Igra na poziciji prednjeg veznog.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 apr 2015, 00:33

Zamjena za Lazovića, a pitanje je kakva. Nekad sam ga gledao prošle godine u onim nekim pregledima utakmica kvalifikacija kad je igrao za CG, ništa vidio nisam (doduše pitanje je koliko se tu uopšte i može vidjeti).

Nego @Trib da te pitam, znaš li možda kad počinje prodaja karata za derbi (cijenim nekad početkom sljedeće sedmice) i hoće li se moći preko neta naručivati?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 apr 2015, 23:02

alan_kardec je napisao/la:
Nego @Trib da te pitam, znaš li možda kad počinje prodaja karata za derbi (cijenim nekad početkom sljedeće sedmice) i hoće li se moći preko neta naručivati?
Igra se sledece subote od 19 casova, racunaj onda ce karte pustiti u ponedeljak-utorak. Za prodaju preko neta pojma nemam. To proveri na klupskom sajtu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 apr 2015, 23:03

ok, hvala.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 apr 2015, 23:10

alan_kardec je napisao/la:ok, hvala.
Nema na cemu. ;) Da nisi mozda danas u toku dana snimio Lalatoviceve izjave o tome kako je Parker nestao ? :lol: Otisao kao u London i nije se vratio... kad evo ga covek veceras dodje i reko im da je sve vreme bio u Beogradu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 apr 2015, 23:14

ma čitao sam danas nešto na mozzartu da se parker navodno naljutio jer ga klub nije htio pustiti da ode kući zbog smrtnog slučaja u porodici i onda idu standardna naglabanja u stilu niko ne zna gdje je, nikome se nije javio, a Lalatove izjave nisam vidio.
Parker kažnjen od kluba sa dvije utakmice hlađenja. Dobro došlo da se malo odmorim od njega.
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 apr 2015, 23:16

alan_kardec je napisao/la:ma čitao sam danas nešto na mozzartu da se parker navodno naljutio jer ga klub nije htio pustiti da ode kući zbog smrtnog slučaja u porodici i onda idu standardna naglabanja u stilu niko ne zna gdje je, nikome se nije javio, a Lalatove izjave nisam vidio.
Parker kažnjen od kluba sa dvije utakmice hlađenja. Dobro došlo da se malo odmorim od njega.
O tome se i radi, prave klub neozbiljnijim nego sto u stvari jeste.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 apr 2015, 23:25

ne možemo biti neozbiljniji nego što smo :facepalm: izbacili nas iz jevrope a i ove sezone nam vise evrotakmičenja. svaka kurta i murta nas tuži, stotine hiljada evra isplaćujemo nekim trupcima koji kod nas ništa nisu odigrali, po klubu nam se motaju sumnjive njuške...
RIP Adis Selmanović

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 17 apr 2015, 23:28

alan_kardec je napisao/la:ne možemo biti neozbiljniji nego što smo :facepalm: izbacili nas iz jevrope a i ove sezone nam vise evrotakmičenja. svaka kurta i murta nas tuži, stotine hiljada evra isplaćujemo nekim trupcima koji kod nas ništa nisu odigrali, po klubu nam se motaju sumnjive njuške...
Tako je vec vise od 10 godina, a obratiti se treba onima koji su potpisivali te ugovore sa igracima koji nas danas tuzakaju. Politicare necu da pominjem, nece ni oni za vek i vekova biti u klubu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 18 apr 2015, 18:00

Opet nas Luka cupa ;)

[youtube][/youtube]

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 apr 2015, 19:22

Derbi je definitivno u subotu od 18 casova, karte su danas pustene u prodaju.

Danas je zapocet projekat " Skole fudbala Crvena Zvezda" , 13 fudbalskih skola je od danas pod pokroviteljstvom naseg kluba.
& „? $ Црвене $“ $ " " са $. $ ' су " 13 ? $ са " ? ". % ? у $ је $ у & $ у " " ? $ Црвене $, $ " & тога & ? на " " $. " је $ " $, праве $ " наравно Црвену $. / ' је $ $ & по ? " ' $ ? Црвене $ " по ? " $ " ?, $ тај $ ' " $ $ " постојао у & ". $ $ $ - све ? $ са " ' " " Црвене $, " & Црвене $, " ? " - $ Црвена $. ? ? $ - " - $ се $ " $ " $ $ " $ " Црвене $, $ Црвене $, а " $ ? " - " " на " " " $ " своје " " ". Овај & " " " " за Црвену $, а % се " ", ' је " " $ " $ " $ " Црвену $.
" 13 ? $ & - $ $ $ $ по ? " ' Црвене $, ? се " " " & су:

„$“ – $, „$ ?“ – &, „& Црвена $“ – ", „& $“ – %, „"“ – $, „" ?“ – " ?, „"“ – $, „& Футог“ – Футог, „& 2010″ – ?, „?“ – ", „& Арена“ – &, „&“ – $ " „"“ – ".
slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 20:17

ali rekoše da je pomjeren za nedelju
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 apr 2015, 20:40

Subota je sigurno.

Odlican potez sa ovim skolama fudbala. Vjerujem da ima jos dosta skola u regionu koje bi bile voljne preci pod komandu FKCZ.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 apr 2015, 21:44

Jović i Kalinić pred subotnji derbi posjetili fudbalere.

slika

slika

:clap:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []