FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Isnar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Isnar » 14 apr 2010, 21:03

Admiral_TM87 je napisao/la:
vfc1922 je napisao/la:Ma kakav prekid, igao X na kladionici, ne mogu komšije ni gola zabiti :oops: Jbg, malo sam vas potcijenio.

P.S. Kada je prekinuto? I u kojem se minutu prekida tekma registruje po trenutnoj situaciji?
Protiv Zelje nemoj igrati buraz, sve do Barselone u grupnoj fazi LP, tad ce nas uzet u zadnjem kolu jer nam nece trebat :D :D :D
Ma i to bi dobili, ali ce Nijaz prodat, treba od neceg platit rezije... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 14 apr 2010, 21:03

Nikakve službene obavijesti nema, svi napuštaju stadion, tako i ja poštovani prijatelji. Ovdije sam da pratim nogomet, toga nema, a prmrzo i mokar ne mogu ovdije čekat da se smiluje neko i kaže da je kraj. Po meni je ova utakmica prekinuta oko 70 minute kod rezultata 0:1 za Želju.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 14 apr 2010, 21:05

Isnar je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:U kojoj min. je prekinut susret? Koliko treba vremena da je odigrana utakmica da se ne bi ponavljala?

BTW Pozz. svima na forumu ujedno :D
Ma nema ponavljanja da je prekinuta u prvoj minuti ako je neko zasr'o, to ti je samo ako se prekid desi iz nekakvih "neutralnih" razloga, kijamet kakav i to... ;)
Hvala ;) Evropa napokon :D

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 14 apr 2010, 21:06

vfc1922 je napisao/la:Ma kakav prekid, igao X na kladionici, ne mogu komšije ni gola zabiti :oops: Jbg, malo sam vas potcijenio.

P.S. Kada je prekinuto? I u kojem se minutu prekida tekma registruje po trenutnoj situaciji?
Protiv Zelje nemoj igrati buraz, sve do Barselone u grupnoj fazi LP, tad ce nas uzet u zadnjem kolu jer nam nece trebat :D :D :D
A bogami, kako ste krenuli, ko zna 8-) Ovo večeras ti je ko u košarci, tri poena i još dodatna bacanja. Uzešte tri boda i vjerovatno dužu suspenziju komšijama. Bolje im je bilo da nisu ni igrali :mrgreen:

drug

Post Postao/la drug » 14 apr 2010, 21:07

Samo da cestitam nasim plavim momcima. Tako se gine za sveti dres.

PS: hoce li biti kakvog doceka veceras da idemo? I jos nesto, hoce li biti ikakav pregled na tv-u? Ako neko uhvati, nek nam javi.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 14 apr 2010, 21:08

vfc1922 je napisao/la:

A bogami, kako ste krenuli, ko zna 8-) Ovo večeras ti je ko u košarci, tri poena i još dodatna bacanja. Uzešte tri boda i vjerovatno dužu suspenziju komšijama. Bolje im je bilo da nisu ni igrali :mrgreen:
U pitanju je bio kup... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 14 apr 2010, 21:08

Pa, Manijaci sretno vam u finale!

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 14 apr 2010, 21:08

Grbavica moj zivot je napisao/la:za kart za borac kad se pusta u prodaju samo na dan meca ili
ma na dan meča oko 10 11 sati

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 14 apr 2010, 21:10

Edvin_manijak je napisao/la:
Grbavica moj zivot je napisao/la:za kart za borac kad se pusta u prodaju samo na dan meca ili
ma ja moram uanit prespavat cu pred kabinom :D :D :D :D de se karte prodaju
svoj ti pos'o !

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 14 apr 2010, 21:10

do sad je bilo 2 sata prije pocetka utakmice, sad mozda zbog velike zainteresovanosti koja vlada za utakmicom mozda ce biti i ranje pustene
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

hamsik_tm87
Kontakt:

Post Postao/la hamsik_tm87 » 14 apr 2010, 21:11

sreca imam godisnju... :D :D :D :D

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 14 apr 2010, 21:12

Član 62.
Ako je neka utakmica prekinuta zbog incidenta, nereda, nedovoljnog broja
igrača, nepoštivanja odluke sudije da isključeni igrač napusti teren i dr, a utvrdi
se da je za prekid kriv jedan od učesnika - isključivo ili u pretežnom dijelu -
utakmica će se registrovati rezultatom 3:0 (par-forfe) u korist protivničkog tima,
ukoliko do prekida nije postignut bolji rezultat.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 apr 2010, 21:12

ČESTITKE PLAVOM VOZU,čini mi se da Mirsad Bešlija igra ODLIČNO u proljetnom dijelu sezone
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 14 apr 2010, 21:12

Ma nema te ekipe koja bi nas mogla dobiti... MOZDA Barcelona ali MOZDA na njihovom terenu :)
Sala mala. Stvarno me iznerviralo ovo jer ja volim zaslužene golove al et ja pikam 1 : 0 u subotu aBd NAPUNITI grbavicu ima ljudi na betonskom da stoje : )
G A Z I
Željo sve do pobjede

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 14 apr 2010, 21:13

Grbavica moj zivot je napisao/la:
ma ja moram uanit prespavat cu pred kabinom :D :D :D :D de se karte prodaju

hahahahahaha :D :D :D :D

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 apr 2010, 21:13

Ovo je ocekivano od takozvani navijaca.Najvaznije je da je Zeljo dao gol da smo vodili i da je finale tu.Sve ostalo je toliko nebitno .Ko gubi ima pravo da se ljuti ali ne da kamenja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ali boli nas uho za sve mi imamo svoje sne mi imamo Evropu mi smo pokret mi smo drzava.........
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zeljo-Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo-Sarajevo » 14 apr 2010, 21:17

nadam se da ce **** pitar susic pozvati Besliju konacno nazad u reprezentaciju ali i bekrica!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 apr 2010, 21:17

Kup BiH: Željo vodio protiv Zrinjskog, ali...
Nova huliganska sramota u Mostaru

Željezničar se golom Senada Bućana plasirao u finale Kupa BiH, ali utakmica sa Zrinjskim pod Bijelim brijegom, zvanično, nije završena, zbog novog huliganskog ispada navijača.
Zrinjski je bolje otvorio utakmicu i u prvih deset minuta utakmice Plemići su izveli i tri kornera, ali prave opasnosti po gol Ibrahima Šehića nije bilo. Nakon uvodnog pritiska mostarske ekipe, gosti sa Grbavice su uspjeli uspostaviti terensku ravnotežu, pa u 12. minuti bilježimo i prvi ozbiljniji pokušaj lidera Premijer lige, ali golman Zrinjskog Hadžić odbija loptu nakon šuta Samira Bekrića.

Četiri minute kasnije na drugoj strani uzvratio je Selimović, ali lopta odlazi pored gola. Željo je uzvario preko Bućana i Bekrića, ali nije bilo prave opasnosti pred golom domaćina.

U posljednjih desetak minuta prvog dijela Zrinjski je izvršio novu ofanzivu na gol Željezničara, a najbolju priliku za vodstvo propustio je Vlado Zadro u 35. minuti kada je šutirao na asistenciju Stojanovića, ali se na golu plavih sa Grbavice istakao Ibrahim Šehić.

Početkom drugog poluvremena, u Mostaru je počela padati jaka kiša, koja je natopila teren, pa je igračima obje ekipe bilo prilično teško po neuslovnom terenu organizovati igru. Željezničar je početkom drugog dijela preuzeo terensku inicijativu, te zaprijetio u nekoliko navrata golu Zrinjskog. Prvo je u 54. minuti Bućan sam izbio soloprodorom pred Hadžića, ali mu lopta biježi. Potom su prilike imali Bekrić i Bajić, ali lopta nije našla put do mreže Zrinjskog.

Željezničar je prolazak u finale Kupa BiH ovjerio u 64. minuti. Nakon odličnog soloprodora Mirsada Bešlije i njegove asistencije za Senada Bućana, ovom nije bilo teško pogoditi prazan gol za veliko slavlje oko 500 navijača Željezničara koliko ih je bilo večeras pod Bijelim brijegom.

Nakon primljenog gola, igračima Zrinjskog postalo je jasno da od finala najmasovnije klupskog fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini neće biti ništa, a igra je u 70. minuti prekinuta zbog ubacivanja predmeta od strane navijača u teren. Naime, fudbaler Željezničara Bajić krenuo je da izvede aut sa lijeve strane, ali ga je potom kamenjem i flašama sa tribina zasuo dio navijača Zrinjskog.

Nakon dvadesetominutnog prekida, navijači Zrinjskog se nisu smirili, već su pri svakom pokušaju nastavka utakmice zasipali kamenjem i flašama igrače na terenu. Ni molbe kapitena Zrinjskog Ivankovića i trenera Dragana Jovića nisu urodile plodom, pa je na kraju glavni sudija ovog susreta Prošić odlučio utakmicu i prekinuti.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 14 apr 2010, 21:17

Kada se vracaju igraci i navijaci

ulaznica
Kontakt:

Post Postao/la ulaznica » 14 apr 2010, 21:19

Cestitam! ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.