Mi sve okrecemo na patetiku....Kad smo otisli na SP to je bilo zbog rata , nasi igraci nisu fudbaleri vec borci ARBIH , sve sto nasi igrace urade je mitsko bez obzira jel dobro ili lose, i za 150 godina pricace se prica pa znate bio je rat nismo nista imali(nadam se da ce i tad ovaj 92-95 bit zadnji rat), Spahic kad nas proda nigeriji to je jer je odlucio igrat povrijedjen pa jbg oprastamo muvoltron30 je napisao/la:Kakve se slike lijepe, rek'o bi čo'jk, ovaj je haman umarširao u Sanski Most sa V Korpusom i bio pred ulazom u Prijedor, a ne udario šupački nekog Švabu zaštitara glavom u zube. Sistem pogrešnih vrijednosti daje rezultate.
Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Cartman je napisao/la:Motokultivator je porucio da se vraca jaci.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
pirotehnik
- Kontakt:
Seo da je mogao na nogama stajati od pijanke noc prije te tekme na proslavi rodjendana, igrao bi sigurnopirotehnik je napisao/la:Emir nas prodao Nigeriji? Jasta, pa garant je on zakovao Seu za klupu..
Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?
- Principatus
- Kontakt:
Ma ne. Susic je noc prije toga dubokoumno i dugo razmisljao, analizirao, otprilike kao pred tekmu sa Kiprom, pa je napravio kompleksni plan koji ima toliko faktora, da mi obicni smrtnici to nemozemo shvatiti. Sa njegovom inteligencijom i moci reflekcije je dosao da intuitivne odluke da ispusti naseg najbrzeg i najboljeg beka protiv ekipe sa brzim krilima, koja ga je kasnije iznenadila brzinom.Evander je napisao/la: Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?
Poslije toga je skinuo zvono sa vrata i legao zadovoljan spavati.

- Principatus
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Ma ne. Susic je noc prije toga dubokoumno i dugo razmisljao, analizirao, otprilike kao pred tekmu sa Kiprom, pa je napravio kompleksni plan koji ima toliko faktora, da mi obicni smrtnici to nemozemo shvatiti. Sa njegovom inteligencijom i moci reflekcije je dosao da intuitivne odluke da ispusti naseg najbrzeg i najboljeg beka protiv ekipe sa brzim krilima, koja ga je kasnije iznenadila brzinom.Evander je napisao/la: Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Odg: Emir Spahić
Pa gdje su ti dokazi lafe moj, hoces mi vjerovati ako ti kazem da sam yebav'o Cameron Diaz ?
I ja sam engleska kraljica! Što, šta fali?Papastathopoulos je napisao/la:Cuj nije mogao stajati na nogama zbog pijankepa zar jos ima ljudi koji pokusavaju odbraniti ovaj toliko glupi potez Papeta ?
Pa gdje su ti dokazi lafe moj, hoces mi vjerovati ako ti kazem da sam yebav'o Cameron Diaz ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nije mogao, ipak je Ćema u pitanju.BaDa12 je napisao/la:Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Nije mogao, ipak je Ćema u pitanju.BaDa12 je napisao/la:Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.![]()
Sramota koliki si ti trol.Monolog je napisao/la:Nije mogao, ipak je Ćema u pitanju.BaDa12 je napisao/la:Ćema, mogao si vala naći kakvu bolju.![]()
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Principatus je napisao/la:Ma ne. Susic je noc prije toga dubokoumno i dugo razmisljao, analizirao, otprilike kao pred tekmu sa Kiprom, pa je napravio kompleksni plan koji ima toliko faktora, da mi obicni smrtnici to nemozemo shvatiti. Sa njegovom inteligencijom i moci reflekcije je dosao da intuitivne odluke da ispusti naseg najbrzeg i najboljeg beka protiv ekipe sa brzim krilima, koja ga je kasnije iznenadila brzinom.Evander je napisao/la: Najozbiljnije sad pitam. Pa da li iko zaista smatra da je Susic izostavio Kolasinca u toj utakmici tek onako?![]()
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Osim toga što je golman ostao bez posla morat će se pojaviti i pred sudom u Penangu, a pored novčane prijeti mu i zatvorska kazna u trajanju od pet godina.
"Za jednog fudbalera koji prekrši pravila ponašanja nemamo nikakvo razumijevanje. Kao fudbaler on je dužan da u svakom trenutku pokaže svoj profesionalizam", rekao je predsjednik JohoraTunku Ismail Sultan Ibrahim u svom obraćanju medijima.
Pa ako ti ja krenem pisati o Maleziji zavrtit ce ti se u glavi,mili moj! Evo dam ja tebi 2 tisuće kuna,da više ne dolaziš na ovu temu,ako je to u redu,ako te to ne vrijeđa !?Evander je napisao/la:Fudbalski Lampion Malezije Johor Darul Ta’zim otpustio je svog golmana Mohd Anis Faron Ahmad jer je ovaj 33-godišnji čuvar mreže vrijeđao jednog policajca.
Osim toga što je golman ostao bez posla morat će se pojaviti i pred sudom u Penangu, a pored novčane prijeti mu i zatvorska kazna u trajanju od pet godina.
"Za jednog fudbalera koji prekrši pravila ponašanja nemamo nikakvo razumijevanje. Kao fudbaler on je dužan da u svakom trenutku pokaže svoj profesionalizam", rekao je predsjednik JohoraTunku Ismail Sultan Ibrahim u svom obraćanju medijima.
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ma ko si ti Tunku Ismail Sultan Ibrahim, eto to sam mu ja rekao.rishaaa je napisao/la:Pa ako ti ja krenem pisati o Maleziji zavrtit ce ti se u glavi,mili moj! Evo dam ja tebi 2 tisuće kuna,da više ne dolaziš na ovu temu,ako je to u redu,ako te to ne vrijeđa !?Evander je napisao/la:Fudbalski Lampion Malezije Johor Darul Ta’zim otpustio je svog golmana Mohd Anis Faron Ahmad jer je ovaj 33-godišnji čuvar mreže vrijeđao jednog policajca.
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nisi valjda i ti? A kuurve...Papastathopoulos je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Ado86, Alucard, AmorVincitOmnia, antetokounmpo, Atlanta, bavariapivo, Bosnjo22, Buducnost, CAGarfia, Confiance, dariolovrinovic00, Edincapitano, Elddar, FerdinandF, Fudo, GrbavicaHrammm, Hajdeee, Iceplayer, Iniesta12, Kaunas, Kljukusar, kolezeljovac, Konzerva, legendarnadruga, lisander, LoveFootball1987, Majstorinho, Marokanci58, Napapijri, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Paromlinac, perun, random11, Rio12345, rossonero85, Scholl, Slobodanpad1945, trunks1946, tuzlanskinacin, visarionovich, Zeko87, Zgemboo89 i 310 gostiju.