FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Logično da će se vratiti u klub jer mu je klinika u Minhenu ... Neće raditi za BvB ili Madrid a prakticirati medicinu u Minhenu...
FranckRibery je napisao/la:Hahahah a sjetite se sta je bilo oko thiaga i njegovog oporavka u spaniji... ima i pep maslo u ovom siguran sam... ne vjerujem svojim ocima da su najboljeg doktora na svijetu za sportsku medicinu otjerali... nevjerovatno
Naravno da ima, ako ne i glavni i odgovorni za odlazak doce
Mia San Mia
- FranckRibery
- Kontakt:
Kako se samo ugadja guardioli pa ovo je nevjerovatno, umjesto da ga nagaze sto nas onako osramoti, sad je doktor kriv ... dodvorava mu se Sammer.... nece ovo na dobro, bice promjena siguran sam, jos malo ce puhat spanski vjetrovi u minhenu :/
-
Nerminovic
- Kontakt:
Glava ce mi puci od nervoze, nije nam sinoc bilo dosta pa' sad i ovo.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Klare, budimo realni i objektivni.Klare je napisao/la:Zavisi, efenberže ovaj Bayo je nepredvidiv, zna potonuti, ali zna i explodirati.
Šta ti misliš onih 7 golova protiv Rome i Šahtara, ostavlja to malo trajnije posljedice, vjeruj mi.
Skup ovakvih igrača nikog ne ostavlja ravnodušnim, a Njemački mentalitet je bonus na to,
nikad ne znaš kad će taj inat da proradi, i to je najveći razlog njihove bojazni.
Trenutno ne igramo dobro, odnosno vec jedan duzi period. Nema konstante u dobrim partijama sto zbog ozljeda sto zbog Pepa.
Ozljede su diskutabilne u smislu da li ih se moglo izbjeci.
Nisam doktor ali forsiranje Thiaga cijelu utakmicu po meni nije dobra odluka Pepa kao jedan od primjera. Ne mogu dugo objasnjavati jer nemam komp, ovako je muka.
Njemacki inat, slazem se opcenito ali po nasoj igri trenutnoj meni fali tu dosta njemackih karakteristika.
Bojim se da nemamo sta traziti ove godine u Ligi Prvaka.
pep je izgleda totalno pogubio konce u minkenu,mada summjivo je to nesto sa doktirima,manje je dudak izgubio boraca u operaciji sana 95,nego pep igraca u ovoj sezoni, al opet,mislim da se radi o obicnom pehu,ne vjerujem da je necija greska,nisu igraci nesto preforsirani,imali ste zimsku pauzu,pa onda opustenu igru bundes ligi,pep je pretjerao i to ce samo ubrzati otkaz
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemoj pisati dok ti komp ne dođe, nemoj se mučiti.
I ja se slažem da trenutno vjerovatno nismo u stanju ni Porta proći, ali ja vjerujem i nadam da će se sitaucija okrenuti.
Ukoliko prebrodimo utorak, kasnije je sve moguće, kasnije smo na čvrstom tlu, sami o sebi ovisni,
ravnopravan takmac svakom.
ps:Izgleda da se zatežu odnosi
, neovisno o rezultatu vjerovatno postoji izgledna šansa da pep i ne odradi ugovor do kraja.
Sumnjam da će doktore žrtvovati, a ovi ne vjerujem da će se vratiti dok je Pep tu.
Klop je slobodan, kakav iznenadan zaokret.
I ja se slažem da trenutno vjerovatno nismo u stanju ni Porta proći, ali ja vjerujem i nadam da će se sitaucija okrenuti.
Ukoliko prebrodimo utorak, kasnije je sve moguće, kasnije smo na čvrstom tlu, sami o sebi ovisni,
ravnopravan takmac svakom.
ps:Izgleda da se zatežu odnosi
Sumnjam da će doktore žrtvovati, a ovi ne vjerujem da će se vratiti dok je Pep tu.
Klop je slobodan, kakav iznenadan zaokret.
Dozvolile glavonje iz uprave da se cacka po mentalitetu svaba,dopustili dase pokusa izmjeniti identitet bavarskog diva,identitet kojeg je Jupp ponovo ozivio,a kojeg Pep i uprava pokusavaju da potrpaju.
slazem se da treba gledati naprijed,i da treba pokusavati nesto novo prikazati u svijetu fudbala,ali Timska igra,trcanje i srce nikad nece prestati biti sustina i kljucna stvar ove igre.
@romario ovo sa dudakom je
Docka mi je zao,ali cim Pepun napusti minken , nazad u staro jato.
slazem se da treba gledati naprijed,i da treba pokusavati nesto novo prikazati u svijetu fudbala,ali Timska igra,trcanje i srce nikad nece prestati biti sustina i kljucna stvar ove igre.
@romario ovo sa dudakom je
Docka mi je zao,ali cim Pepun napusti minken , nazad u staro jato.
VOLIM BAYERN
Na oficijelnoj stranici za sada nema nista.
Mozda ce tek sutra izaci u javnost sa ovim
Mozda ce tek sutra izaci u javnost sa ovim
nema ni na twitteru, a tu uvijek stavljaju prvo informacije oko svega, nestrpljivo cekamo sutra
- Bayern@heart
- Kontakt:
Izgleda da je i Kalle dodo ulje na vatru u vezi Dr.Mullera kritizirajući ga problem je povreda Riberya koji je nakon utakmice sa Donjeckom trebao da odsustuje po procjenama liječničkog tima između dva do tri dana najviše, a ono se odužilo na više od mjesec dana. I ja se sjećam da je prvobitna procjena bila maksimalno tri dana mirovanja ali kad je u pitanju Ribery naučili smo da nikad neza koliko će odsustovati. http://www.tz.de/sport/fc-bayern/rumeni ... 17065.html
Čekamo zvaničnu informaciju od uprave kluba. Dr.Muller nesmije otići on je jedan od nas.
Čekamo zvaničnu informaciju od uprave kluba. Dr.Muller nesmije otići on je jedan od nas.
Šta uradi Pep od onakve mašinerije koju je ustrojio Jup, sve mislim ne znam mnogo o fudbalu kad vidim da je jednog od najboljih desnih bekova svijeta prebacio u sredinu... Mnoštvo igrača igrali u Bundesligi koji su realno trebali odmor... rotacija ništa, ima tu i do povreda, puno je bitnih igrača van stroja ali ne možeš to brate sve svaliti na lika koji živi za Bayern i koji je tu 30 kuka.
Sretno protiv Porta ako prvi zabiju do prvih pola sata, ma i do poluvremena proći ćete.
Sretno protiv Porta ako prvi zabiju do prvih pola sata, ma i do poluvremena proći ćete.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- povratakotpisanih
- Kontakt:
A šta vi mislite cjenjeni forumaši i navijači Bayerna da možda Pep i Kalle imaju pravo što kritikuju doktora, pa svaka njegova prognoza o vremeu izostanka igrača ove sezone je bila pogrešna pa onda nevjerovatne situacija da se isti igraći (Ribery, Benatia, Schwiensteiger) povrede 3-4 puta u toku sezone, meni se ćini da je čovjek ostario i red je da se povuće i da u Bayern i u segmentu medicine dođu malđi ljudi sa novim idejama i pristupima rješavanju problema.
AJ TI BURAZ ZACAS ODJJEBI U SKOKOVIMA ODAKLE SI I DOSAO - nije tvoje ovdje da mislispovratakotpisanih je napisao/la:A šta vi mislite cjenjeni forumaši i navijači Bayerna da možda Pep i Kalle imaju pravo što kritikuju doktora, pa svaka njegova prognoza o vremeu izostanka igrača ove sezone je bila pogrešna pa onda nevjerovatne situacija da se isti igraći (Ribery, Benatia, Schwiensteiger) povrede 3-4 puta u toku sezone, meni se ćini da je čovjek ostario i red je da se povuće i da u Bayern i u segmentu medicine dođu malđi ljudi sa novim idejama i pristupima rješavanju problema.
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
@proFCB kolega @povratakotpisanih je jedan od nas ako nisi upratio čojek je veliki navijač Bayerna tako da i on može slobodno iznjeti svoje mišljenje
Eh vidis, nisam bio 100% siguran.
Objektivno gledano pa ne odstupa ni ovo "opravdanje". Ima tu istine, svi mi smo nekako gledali samo na jedan nacin. Mozda je bas tako, mozda je vrijeme da se dese i neke vece promjene. Ako je nesto bilo odlicno u proslosti ne mora znaciti i za buduce.
Mia San Mia
ma kakvi novi doktori i kakvi bakraci
kad je i pticama na grani jasno da je nas doc strucnjak br.1 u svijetu.
dakle, boljeg u ovoj oblasti nema, a neka se zapitaju ovi u upravi koliki je gvardin udio u problemima koji nas handre.
licno mislim da gvardin stil kojeg gura lomi igrace.
dakle, boljeg u ovoj oblasti nema, a neka se zapitaju ovi u upravi koliki je gvardin udio u problemima koji nas handre.
licno mislim da gvardin stil kojeg gura lomi igrace.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Kakva je gvardiolina gospodja, moze li neko sliku objavit.?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
- majestic24
- Kontakt:
robben je napisao/la:Kakva je gvardiolina gospodja, moze li neko sliku objavit.?
nije bas nesto

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.