FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Simpatizer
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
on nece igrati;)
- Милош Обилић
- Kontakt:
& ' &, не ' $ " ¥. & % сте горе - ?, ' & на терен " $ све $ &. " " " $ &. $ & " " не $ " $ се ".
& $ " % овај ? , $ је он ". $ је % не " ¥.
" " " су & " & ? у срцу, & ¥ $ $ на $, јер & се " за Европу!
$ се на "...
$ се на "...
? & ?, & $ " ње...
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Najvec opasnost nam prijetim od dva igraca, Jovanoivca koji ima taj prodor i loptu i bakovica koji zna to da doceka, mislim da bi se posenbna paznja trebala obratiti na te igrace danas? ? je napisao/la:& ' &, не ' $ " ¥. & % сте горе - ?, ' & на терен " $ све $ &. " " " $ &. $ & " " не $ " $ се ".
$ се на "...
TREĆI PUT ČASTIMO !
Jos 4 i pol sata do pocetka utakmice sezone!
Nadam se puno vecoj posjeti nego sto je to bilo u subotu, a razlozi su:
1. Vaznija utakmica, utakmica sezone, kojom se evropa vec moze obezbjediti
2. Vraceno na neki nacin povjerenje navijacima u bolju igru Borca u narednim utakmicama
3. Puno lijepse vrijeme nego je to bilo u subotu
4. Puno veca zainteresovanost za ovu utakmicu, sto zbog vaznosti sto zbog vece i bolje najave iste
Nadam se jos boljoj igri naseg tima, da prodju u finale i tako podignu jos vise samoouzdanje pred derbi na Grbavici
Nadam se najmanje 8 hiljada ljudi...
Nadam se puno vecoj posjeti nego sto je to bilo u subotu, a razlozi su:
1. Vaznija utakmica, utakmica sezone, kojom se evropa vec moze obezbjediti
2. Vraceno na neki nacin povjerenje navijacima u bolju igru Borca u narednim utakmicama
3. Puno lijepse vrijeme nego je to bilo u subotu
4. Puno veca zainteresovanost za ovu utakmicu, sto zbog vaznosti sto zbog vece i bolje najave iste
Nadam se jos boljoj igri naseg tima, da prodju u finale i tako podignu jos vise samoouzdanje pred derbi na Grbavici
Nadam se najmanje 8 hiljada ljudi...
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
-
God's hand
- Kontakt:
Upravo sam se vratio sa stadiona na kom se nista posebno ne desava, ali se ipak moze osjetiti vaznost danasnje utakmic. Koliko sam mogao vidjeti teren ce opet, kao i na utakmicama protiv Laktasa i Celika, bit los, sto nam mozda i odgovara obzirom da Slavija, bas kao i Borac, igra pas igru, a obzirom da su oni ti koji ce morati "ganjati" rezultat, los travnjak nam mozda i ide u prilog.
Svi na stadion danas!!! Srecno Borcu, srecno Banja Luci!!!!
Svi na stadion danas!!! Srecno Borcu, srecno Banja Luci!!!!
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Banjalučki Borac večeras protiv Slavije ima veliku priliku da izbori finale Kupa Bosne i Hercegovine, nakon što je prvi susret u Lukavici završen neriješenim rezultatom 2:2.
Banjalučani se nalaze u dobroj formi i iako su u Lukavici bili miljenici sreće, u večerašnjem dvoboju važe za velikog favorita, tim prije što je Borac u prošlom kolu Premijer lige BiH na svom Gradskom stadionu sa laganih 3:1 došao do pobjede nad večerašnjim protivnikom.
"U posljednjoj utakmici protiv Slavije u Banja Luci demonstrirali smo dobru igru i zabilježili zasluženu pobjedu. To nam ulijeva nadu da ćemo večeras izboriti finale Kupa BiH", kaže za SportSport.ba trener banjalučke ekipe Zoran Marić.
"Za nas je ovo velika i važna utakmica. Pobjedom bi došli u finale i na korak do prvog trofeja. Osim toga, ulazak u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja u Bosni i Hercegovini za nas bi značio izlazak u evropska takmičenja čime bi jedan od glavnih ciljeva za ovu sezonu bio ispunjen. Slavija ima solidnu ekipu, ali mislim da smo mi u prednosti i vjerujem u pobjedu i plasman u finale", dodao je Marić.
U ekipi Borca večeras protiv Slavije neće biti povrijeđenih Srđana Grahovca i Dragomira Vukobratovića, dok pravo nastupa nemaju Bojan Puzigaća i Danijel Savić, koji su ove sezone u Kupu BiH igrali za druge ekipe.
Banjalučani se nalaze u dobroj formi i iako su u Lukavici bili miljenici sreće, u večerašnjem dvoboju važe za velikog favorita, tim prije što je Borac u prošlom kolu Premijer lige BiH na svom Gradskom stadionu sa laganih 3:1 došao do pobjede nad večerašnjim protivnikom.
"U posljednjoj utakmici protiv Slavije u Banja Luci demonstrirali smo dobru igru i zabilježili zasluženu pobjedu. To nam ulijeva nadu da ćemo večeras izboriti finale Kupa BiH", kaže za SportSport.ba trener banjalučke ekipe Zoran Marić.
"Za nas je ovo velika i važna utakmica. Pobjedom bi došli u finale i na korak do prvog trofeja. Osim toga, ulazak u finale najmasovnijeg klupskog takmičenja u Bosni i Hercegovini za nas bi značio izlazak u evropska takmičenja čime bi jedan od glavnih ciljeva za ovu sezonu bio ispunjen. Slavija ima solidnu ekipu, ali mislim da smo mi u prednosti i vjerujem u pobjedu i plasman u finale", dodao je Marić.
U ekipi Borca večeras protiv Slavije neće biti povrijeđenih Srđana Grahovca i Dragomira Vukobratovića, dok pravo nastupa nemaju Bojan Puzigaća i Danijel Savić, koji su ove sezone u Kupu BiH igrali za druge ekipe.
TREĆI PUT ČASTIMO !
-
borcev_navijac
- Kontakt:
idemo polako da se oblacimo i prema gradskom:)
NEK NAM JE SVIMA SA SREĆOM!
AJ BORAC!!!!!!
NEK NAM JE SVIMA SA SREĆOM!
AJ BORAC!!!!!!
TREĆI PUT ČASTIMO !
Srecno u finalu!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 14 apr 2010, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala. Nije bilo nimalo lako.cole-ch je napisao/la:Srecno u finale!
Jos sam pod utiscima,znaci ne vjerujem sta se desava!Napokon!!!Komentar cu napisati sutra ili prekosutra. 
Treci put castimo
SANJAM KAKO IMAM VIZU
SANJAM POBJEDE U NIZU
SANJAM TU EVRPU JA
SANJAM BORAC LIGA SAMPIONA NA NA NA NA
JAVA DOBIO SAM VIZU
JAVA POBJEDE U NIZU
JAVA IGRAMO SA STILOM
JAVA NA GRADSKOM SA ASTO VILOM NA NA NA NA
OVA VECER CE SE DUGO PAMTITI
SANJAM POBJEDE U NIZU
SANJAM TU EVRPU JA
JAVA DOBIO SAM VIZU
JAVA POBJEDE U NIZU
JAVA IGRAMO SA STILOM
hehehe odlicna stvar& ? je napisao/la:SANJAM KAKO IMAM VIZU
SANJAM POBJEDE U NIZU
SANJAM TU EVRPU JA
JAVA DOBIO SAM VIZU
JAVA POBJEDE U NIZU
JAVA IGRAMO SA STILOM
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
iskreno cestitam
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
bravo za Borac, Banjaluku i RS 
kakva atmosfera na stadionu na kraju...ludilo
kakva atmosfera na stadionu na kraju...ludilo
-
pitar-istok
- Kontakt:
I ako ga ne volim Zabiće vam ga Seljo na grbavici glat.
Vidimo se na Grbavici!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Sve cestitke Borcu na prolazu u finale kupa. Naredne tri tekme ce pokazati ko je najbolja ekipa u drzavi. Neka sve prodje u fer igri i sportskom navijanju a poslije treba cestitati boljem. Il mi ili vi, dvije titule su u igri. Sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.