hehehe Dzems mlati 2 kutije dnevno, i kaze da ce igrati jos 3 godinemessilla je napisao/la:Dzemo daj otkaz, sve si mjere prevrsio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
JerryLouis
- Kontakt:
Yebote pa ne mogu da vjerujem da igraci nemaju snage nakon 70 minuta, pa ovo je sramota covjece. Puzigaci pod hitno papire dati, isto tako i Berberovicu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Sta je nam sad krivo teren,trener ili nesto drugo ???

Bravo magarci od igraca!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Pa dooookle vise, majka mu stara. Ko je ovdje lud.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Mrs vise. Mater vam yebem. Svaku ste mjeru prevrsili!
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Radovca pokloniti nekome. Ne znam šta mu se desilo ali je ove godine odron od igrača!
U novi boj ...
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Odlazi ubleho, povedi sa sobom i Dzemu, **** te on da te ****.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
dajte nam beganovica segrta micica bilo koga za trenera sve mu J***
Sve utakmice sto smo dobili sa njim dobili smo na srecu bez ikakve igre beez ista napusti nas moronu zadnji vezni i klasicni centarfor igraju krila a zadnjeg veznog ti igra mrtvi dzemo
Sve utakmice sto smo dobili sa njim dobili smo na srecu bez ikakve igre beez ista napusti nas moronu zadnji vezni i klasicni centarfor igraju krila a zadnjeg veznog ti igra mrtvi dzemo
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 17 apr 2015, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Meho najslabija si karika ipak , odlazi!
Lijepa fudbalska predstava na stadionu Asim Ferhatovic - Hase. Sarajevo opet razocaralo svoje navijace, medjutim, FKS je stvarno bilo mnogo bolje od Čelika, igrali bolje, napadali vise, sto i statistika pokazuje, ali svakako da to ne umanjuje vrijednost boda Čelika, koji ga je zasluzeno osvojio i to euro-golom. Sarajevo opet kiksa dva boda na domacem terenu, a bas sam mislio da su se zahuktali, makar do sutra da ce biti na prvom mjestu, ali eto nista jos uvjek od vodece pozicije.
Edit: Primjetio sam da Berberovic sve vise nervira Horde Zla svojim sutevima izvan 16...
Edit: Primjetio sam da Berberovic sve vise nervira Horde Zla svojim sutevima izvan 16...
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
-
Harisharis
- Kontakt:
Evo ne morate se vracatibulbasor je napisao/la:To sam i ja konto, i onda ces vidjeti promjene raspolozenja na forumubordobijeli je napisao/la:veceras smo na vrhu tabele![]()
![]()
![]()
.
Maksuz se vratiti nekoliko stranica nazad (nakon tekme s Drinom) i smijati se.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uporedit 2 tekme FINALA kupa kad su ovi imali motiv vise, ali opet su izgledali smijesna ekipa, a mi puno dominantnija ! Sta radis Meho
Kakve su ovo žlj formacije i samo jednim napadacem. Radovac 0, Kutija Cigara ima zuti karton on vadi Rustemovica. Tatomirovic, Puzigaca isto Boze me sacuvaj. Svaka cast Bekicu, momku dati priliku da igra SVOJU poziciju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ja se nadam da ćemo sutra dobit Širokog i pruzit vam jos sanse za titulu, ali da se desava nesto sa vama tj. vasim igracima, jeste definitivno. Protiv jako loših ekipa kiksate, pa čak i protiv nas u Mostaru (ruku na srce, Velež je loš) , a onda Travnika, i slične ekipe nabijete pošteno i igrom i rezultatom. Nikako ne mogu da svarim vaše rezultate, nemate neku rezultatsku seriju niti išta. Nadam se da je prolazno !
Sretno rajvoSa !
Sretno rajvoSa !
Još sam pod dojmom da ste mogli zjaniti i ovaj bod, dal' je ono fakat na kraju bio ofsajde Sikire
meni djeluje kao čista situacija da je bila.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- ElCartel11
- Kontakt:
sto bi reko Pape nije jos nista izgubljeno 24 boda su jos u igri haha ovo je za plakat stvarno mislim da Mehaga treba da ide pa sta god da se na kraju desi ovo prevazilazi sve granice
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
nije ofsajd bio, greska sudijeLampard8 je napisao/la:Još sam pod dojmom da ste mogli zjaniti i ovaj bod, dal' je ono fakat na kraju bio ofsajde Sikire![]()
meni djeluje kao čista situacija da je bila.
nego ipak Kalasijev klan nije taj koji je kriv za lose igre, sta cemo sad ? - mislim da je Andjusic taj koji vodi glavno kolo, suspendovati ga podhitno kao i Kouadia, cim se on vratio mi odmah kiks, jadni Dzemo od straha igra vidi se to citavu utakmicu, Puzigaca od straha umjesto u sesnesterac lopte nabija na tribinu a tek Stojcev pa on cim se sjeti Kouadia toliko zadrhte noge da par puta nije uspio da je ustopa, strasno koji teror taj Kouadio vrsi potpomognut Andjusicem, a sve to iza kulisa vodi Kallasi, on je The Godfather
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 17 apr 2015, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Ovo znaci i definitivno odustajanje od titule! Sarajevo je igralo dosta dosta lsoe,traljavo,bezidejno i nije ni zasluzilo pobjedu!po meni glavni krivac,sad cu to otvoreno reci,za sve lose rezultate u proljetnom dijelu priprema,racunajuci tu i dovodjenje pojacanja i nedovodjenje stopera,je MEHO KODRO! covjek jednostavno nije za nase lige,cak cu se usuditi reci da je on bez ikakvog trenerskog iskustva dosao u Sarajevu da se uci,ali realno on nije za trenera. previse je mlak,nema autoritet,ne znam sta on i onaj njegov MAMLAZ Tufek kontaju,kakvu taktiku postavljaju,jer nije mi jasno da igramo sa jednim napadacem jos na Kosevu,ito protiv ekipe koja se dosla braniti!?
sad da rpedjem na igrace:
Berberovic,Baric,Radovac,Rustemovic,pa i Puzigaca nisu za klub kakav je Sarajevo! Berberovic je postao antipropaganda jednog fudbalera,on jednostavno ne zna! Radovac nema snage ,a sve su prilike ni znanja za nesto vise.. Cimirot nam je puno falio,uz Benku i Alispahica nas najbolji igrac!
Mislim da Kodri treba dati otkaz,dovesti trenera koji ima neko trenersko iskustvo brate, mislim da ima takvih... lako smo se odrekli Daupovca,a zauzvrat nismo nikoga doveli,previse oholo i podcjenjivacki! mene samo strah da ne izborimo Evropu!?
sad da rpedjem na igrace:
Berberovic,Baric,Radovac,Rustemovic,pa i Puzigaca nisu za klub kakav je Sarajevo! Berberovic je postao antipropaganda jednog fudbalera,on jednostavno ne zna! Radovac nema snage ,a sve su prilike ni znanja za nesto vise.. Cimirot nam je puno falio,uz Benku i Alispahica nas najbolji igrac!
Mislim da Kodri treba dati otkaz,dovesti trenera koji ima neko trenersko iskustvo brate, mislim da ima takvih... lako smo se odrekli Daupovca,a zauzvrat nismo nikoga doveli,previse oholo i podcjenjivacki! mene samo strah da ne izborimo Evropu!?
Allaha mi, kad sam vidio parolu i kad sam čuo ono za minutu šutnje, stvarno sam zaželio da pobijedite večeras. Ali eto, ne dade se... A onda **** iz Zenice nisu mogli ispoštovati ni minutu šutnje, fuj 
Željezničar živimo !