FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

shaman7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la shaman7 » 17 apr 2015, 20:23

shaman7 je napisao/la:Ja se nadam da ćemo sutra dobit Širokog i pruzit vam jos sanse za titulu, ali da se desava nesto sa vama tj. vasim igracima, jeste definitivno. Protiv jako loših ekipa kiksate, pa čak i protiv nas u Mostaru (ruku na srce, Velež je loš) , a onda Travnika, i slične ekipe nabijete pošteno i igrom i rezultatom. Nikako ne mogu da svarim vaše rezultate, nemate neku rezultatsku seriju niti išta. Nadam se da je prolazno !

Sretno rajvoSa !
Da se nadodam. Mislim da sanjate san preko noći. Hajmo biti malo realno pa reći da niste mogli dobit većeg gospodina sa boljim kvalifikacijama od Mehe Kodre. Naravno, niste, kad govorimo o mogucim opcijama, svjetski treneri te strana imena ne uzimajte u obzir. Trenutno ste vi brend broj 1 u BiH , svaka bi firma da svoje ime "gurne" u FK Sarajevo, i onda bi svak da svoj interes pronađe tu, mislim da je tu najveci problem. Ovo što vi imate trenutno je mač sa dvije oštrice. Može biti odlično pa da čitavu ligu razvalite, a može biti ovo što se sada dešava (toplo-hladno u svakom smisliu). Po meni su vam one suspenzije stvorile samo dodatno lošu atmosferu, bez obzira šta su ti igrači radili i razlozi zbog kojih su suspendovani, ishod kazne po njih je loš za ekipu , navijače. Budite jaki i puno sreće do kraja

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 17 apr 2015, 20:27

Hvala vam na podrsci...U ovom teskom danu za sve Zeljine navijace...

Pacov

Post Postao/la Pacov » 17 apr 2015, 20:29

Nydalen je napisao/la:ZENICKE PICKE!
Svi pljescu dok ovi šute :lol: Voliš ti majku Zenicu..priznaj :)
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 17 apr 2015, 20:33

gdje su sada one "intelektualne gromade" arhimed, evander,obiteljski da nam kazhu josh koju o kodri i ibraku?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 17 apr 2015, 20:45

Sto prije se rijesimo Kodre i Ibrakovica, to ce steta manja biti i manje ce mo se obrukati, jer ovo je blago receno "SMJESNO" .........

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2015, 20:46

Rece navijac kluba koji se zove ''jedva smo ostali u ligi'' :facepalm:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 17 apr 2015, 20:47

Ovdje nema ni i od igre, taktika katastrofa, igraci sem pojedinih su totalno zalutali. **** Baric pojam nema o fudbalu (da je pametan da plati Kallasi-u da mu objasni sta znaci igrati beka) :thumbdown: igrace treba obavezno odvesti na psihijatrijski pregled sigurno nisu dobri u vuGla.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 17 apr 2015, 20:48

Neka mi svi halale zbog psovki ali nisam mogao presutiti onako nesto,ako je cijena ban neka je
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 apr 2015, 20:48

Glede danasnje "igre" ja ne znam sta bih napisao,mislio sam da ne moze gore ali ocigledno sam se prevario.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 17 apr 2015, 20:49

Jednom rijecju, KATASTROFA. Jedino Bekicu svaka cast! Sa ovom igrom daj Boze i u Evropu da odemo. Ovo je prejadno. Zali Boze onoliko raje sto je doslo da gubi zivce radi piicki na terenu. SKINITE DRESOVE!!!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 17 apr 2015, 20:50

Hajde ba moji Čelikovci ne provocirate,koji vam je ba qrac????? Nešto o Sarajevu, ovim regije pokazujete da titulu ne zaslužujete. Doviđenja, prijatno
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 17 apr 2015, 20:51

nukleusmember je napisao/la:gdje su sada one "intelektualne gromade" arhimed, evander,obiteljski da nam kazhu josh koju o kodri i ibraku?

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koju

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 17 apr 2015, 20:52

slika

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 17 apr 2015, 20:52

Meho,Meho u sta nas uvali.Ti nisi trener za Sarajevo , ne mozes dignuti ekipu nakon sto gol primis.Kad smo mi dobili nekog kad primimo gol za izjednacenje.Nema pritiska,nema igre,trke NISTAA.Nadam se da ce Dzemal kloc konjina i Baric Alves na kraju ove godine letitiiz kluba.Pa onakav Kallasi je bolji od ovog kloca kako god okrenes.Benko,Bekic i Mihojevic mogu dobiti prolazno ostalo 0.Vrati Radovca u sredinu nek igra s Cimijem nemoj ga na krilu vise molim te.Pohvale za HZ ,svak cast momci
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 17 apr 2015, 20:53

Evander je napisao/la:Jednom rijecju, KATASTROFA. Jedino Bekicu svaka cast! Sa ovom igrom daj Boze i u Evropu da odemo. Ovo je prejadno. Zali Boze onoliko raje sto je doslo da gubi zivce radi piicki na terenu. SKINITE DRESOVE!!!
Slazem se za posjetu. Nevjerovatna je cinjenica da pored serije losih rezultata, Sarajevo i dalje ima odlicnu posjetu, sto znaci da navijaci se stvarno nadaju boljoj igri bordo tima, medjutim jos uvjek je tapkanje u mjestu.
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 apr 2015, 20:56

amidzaTan je napisao/la:slika
svi poslati ovu poruku
Samo Sarajevo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 apr 2015, 20:56

patriot je napisao/la:
Evander je napisao/la:Jednom rijecju, KATASTROFA. Jedino Bekicu svaka cast! Sa ovom igrom daj Boze i u Evropu da odemo. Ovo je prejadno. Zali Boze onoliko raje sto je doslo da gubi zivce radi piicki na terenu. SKINITE DRESOVE!!!
Slazem se za posjetu. Nevjerovatna je cinjenica da pored serije losih rezultata, Sarajevo i dalje ima odlicnu posjetu, sto znaci da navijaci se stvarno nadaju boljoj igri bordo tima, medjutim jos uvjek je tapkanje u mjestu.
Najblaze receno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 17 apr 2015, 20:57

:thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:
ovi igrači nemaju ni časti ni ponosa.

Mehu sam podržavao i podržavam, ali pravi neke nerezonske odluke koje me tjeraju da promjenim mišljenje.
Gdje nestade onaj trener iz prve polusezone koji je svaku izmjenu pravio u pravom trenutku i sa pravim igračima, gdje nestade onaj trener koji cijelu tekmu stoji pored terena i vodi ekipu... nešto se čudno dešava u klubu, a to ne ide na račun ni igrača ni trenera ni uprave već nas navijača. :(

nemaju časti :thumbdown:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 17 apr 2015, 20:57

mozemo se pozdraviti sa titulom. jeste da ima jos da se igra, ali nema sta tu fks traziti sa ovakvom igrom. puno se bodova prosulo, a tek dolaze pravi mecevi. raznjeo nas velez, izdominirala drina i sad celik rutinski uzeo bod za 15min efektivne igre i posjed lopte 25%.
kriza predugo traje da bi se zvala krizom.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 17 apr 2015, 21:01

Slag na tortu bi bilo to da sutra siroki izgubi pa onda opet sve iz pocetka,nadanje, racunanje koliko ce ko osvojiti bodova,gdje ce ko kiksati, i tako do srijede gdje cemo opet predvodjeni maestrom Dzemom i Milosem na terenu da pokazemo svu nemoc i tako valja izdrzati jos mjesec i pol, nema smisla vise
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Serha i 26 gostiju.