FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam koliko je ovo dešavanje u svlačionici Sarajeva ozbiljno, ali iskreno molim navijače da se suzdržavaju od ovakvih incidenata. Znate šta se sve dešavalo oko moga kluba u zadnjih dva-tri dana (bomba, ubistvo navijača), a to ni jedan loš rezultat ne niti bilo šta drugo ne smije opravdati. Pa valjda ljubav prema klubu treba pokazivati na drugi način, a loši rezultati sastavni su dio svakog sporta.
Duljevic se jos uvijek zagrijava.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Prvo se treba rješit polovnjaka iz Srbije,zatim domacih amatera tipa Dzeme-Tourea koji realno jedino fudbal moze igrat rekreativno(stvarno vise ne znam sta tak lik radi u klubu,mora da ima jaku pozadinu iza sebe cim je jos tu) ,zatim dovest par Brazilava ili Argentinaca koji znaju napravit razliku
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Bola igraci vam igraju pod pritiskom jer im se vazda prijeti. Uvijek neko maltretiranje skidajte dresove ubit cemo vas i ti fazoni. Bayern iz 1976-te s Milerom i Bekenbauerom nebi igrao a ne rajvoSa s hoMeom
From father to son
Šta je rekao Fera" Ibraković Kriv" je li što je doveo Benku Alispahića i ove ostale je ?Hajde sad fino mi reci je li gdje to ovi ne bi mogli igrati u kojem timu?Je li posao SD da dovodi igrače je li doveo i opet ne valja ne branim ga samo gledam realno.Je li Cimirot po Transfert marketu najskuplji igrač lige a igra ko **** zadnja je li to klriv Ibraković,Je li Radovac najveća nada u Sarajevu e večeras nije bio ni za **** nijednu loptu nije dodao kako treba e i to je kriv Ibraković,Je li Džemo slina najgori je i to kriv Ibraković pogledajte samo šta ste pisali pojedini kad su ti igrači dolazili ja nikog hvalio nisam a vi ???Naravno bilo mi je drago da imamo takva imena u timu ali nađi post gdje sam ja hvalio dolaske pojedinih osim što sam im poželio dobrodošlicu a vi što ste likovali sad pljujete čovjeka koji ih je doveo a i danas pišu da im je Benko jedan od najboljih bio a čovjek sa metar gool fuli itd e to je kriv Ibraković mi ne zaslužujemo ništa jer smo fujj Žao mi je što nisu ti igrači u nekom drugom timu pa da kukate lalo ih mi nismo mogli dovesti a sad kad ih imamo zahvaljujuči prvenstveno Tanovim parama pa onda Ibraku onda ne valja Ibrak još malo bit če ne valja ni Tan što je dao lovui da nas oživi ali ne dao Bog da ko naruži pićkice od igrača.Eto odgovorih ko ih je doveo ima li još nešto zbog čega ćemo pljuvati Ibrakovića ili se prepucavati međusobno!?nukleusmember je napisao/la:@sekac
fera ti je rek"o sve
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 apr 2015, 22:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Brato ne dipr duse ti.Cernica je napisao/la:Bola igraci vam igraju pod pritiskom jer im se vazda prijeti. Uvijek neko maltretiranje skidajte dresove ubit cemo vas i ti fazoni. Bayern iz 1976-te s Milerom i Bekenbauerom nebi igrao a ne rajvoSa s hoMeom
Ne valja ovo ljudi pet para, ne valja.. Mi imamo tu propagandnu mašineriju da bi nam pozavidio i Gebels pa sebe uvjeravamo da smo nikad stabilniji, nikad bogatiji i nikad bolji, to ide do te mjere da se naša ekipa smatra najjačom koja je poslije rata igrala na našim terenima, što je tragikomično. U menadžment, finansije i stabilnost kluba neću da ulazim, ne interesuju me i tu možda i jesmo nikad bolji ali u fudbalskom smislu nikako. Ovi manekeni Miloševiću, Turkoviću, Muharemoviću i ostalim iz te generacije mogu samo čistiti kopačke i nositi vodu, ništa više. Čelika smo na Koševu kastrirali sa deset puta gorom ekipom, trenerom i ukupnom situacijom u klubu, a kada nam treba za lijeka oni izađu k'o da igraju termin, to tako ne može i ne ide. I ne znam što su to uprava i trener tabu teme na ovom topicu? Kada su mogli kupiti lovorike za dobar rad neka trpe i šamare, tako to ide u svakom biznisu. Meho Kodro je imao sasvim dobre igrače, pripreme i sve ostale uslove da ovu ekipu odvede barem do jednog trofeja ove sezone, u tome nije uspio i to je suma svega. Kada dođe trener koji će od hrpe pi***** napraviti fajtersku ekipu tada ću i ja derati grlo, dlan i novčanik u i oko Koševa, a ovi manekeni ne zaslužuju mene, moje živce i moju marku.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Ali mnogi to ne žele da skontaju.Valter je napisao/la:Pa valjda ljubav prema klubu treba pokazivati na drugi način, a loši rezultati sastavni su dio svakog sporta.
---------------------------------------------------------------------------------
Jesmo li mi večeras vidjeli nešto novo, nešto što nismo gledali do sad. NISMO.
Ja ne mogu igračima zamjeriti na borbenosti, borili su se svi do izjednačenja, ali onda nastaje naša stalna boljka, znači NIŠTA NOVO. A i za svoji borbu nekoliko puta aplauz dobili.
Imali nekoliko finih stansi koje nismo realizovali, stigla kazna, potpuno normalno u svijetu nogometa. NIŠTA NOVO
Igra nam se raspala nakon toga, ili možda čak i nakon izlaska Cimirota. NIŠTA NOVO.
Nekoliko puta ove sezone smo na Koševu kiksali protiv "slabijih" ekipa, dakle, NIŠTA NOVO.
Ne kontam čemu toliko rezočarenje?
Ili možda znam?
Zeničanima čestitke na bodu, mi nastavljamo dalje. PODRŠKA SVIMA!!
Da li se neko od vas zapitao gdje bi mi sada bili da nema Tana i njegovih para koje su nam omogucile da klub stane na noge i dovede ove silne igrace, kao i ostali sponzori, partneri, svi ljudi koji su sad u i oko kluba ?
Ja ne smijem ni pomisliti.
Po tabeli isto kao i sad a i drugim segmentima nisam vidovit.Rikardo je napisao/la:Da li se neko od vas zapitao gdje bi mi sada bili da nema Tana i njegovih para koje su nam omogucile da klub stane na noge i dovede ove silne igrace ?
ljudi manite se ibrakovica krivac ne za trenutne rezultate nego za trenutne sramotne igre je samo Kodro ljudi vi morate shvatiti da mi imamo najbolje igrace u ligi,koje je kodro doveo do toga da vise neznaju ni ko sta igra ni jedne jedine akcije nemamo,krila su nam igraci koji nikad nisu igrali tu poziciju koji uopste nemaju brzine ti igraci imaju fudbalsko znanje ali najveci amateri znaju da krilni igraci moraju biti brzi i probojni nakon povrede cimija premijesta magarca na zadnjeg veznog umjesto da vrati radovca nazad a ubaci nekog od dulje,pure,krste pa i mesa ali jok on na najvazniju poziciju od koje sve krece upari dva klasicna destruktivca magarca i rustema ljudi koji neznaju primiti loptu a on ih postavi da pokrecu akcije ljudi ovo su sve stvari koje svaki poznavaoc igre zna i razumi zato zaista mi nisu jasne odluke mehe kodre
Zadnja izmjena: kanarinac, dana/u 17 apr 2015, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sarajevo
Potpis brate i ja isto mislim samo se ne slažem sa tačkom da me neče biti na Koševu bit če me igra moje Sarajevo a manekenima se najebem najmilijih i ne idem zbog njih moja ljubav prema klubu jača je od mržnje prema njima.bordograd je napisao/la:Ne valja ovo ljudi pet para, ne valja.. Mi imamo tu propagandnu mašineriju da bi nam pozavidio i Gebels pa sebe uvjeravamo da smo nikad stabilniji, nikad bogatiji i nikad bolji, to ide do te mjere da se naša ekipa smatra najjačom koja je poslije rata igrala na našim terenima, što je tragikomično. U menadžment, finansije i stabilnost kluba neću da ulazim, ne interesuju me i tu možda i jesmo nikad bolji ali u fudbalskom smislu nikako. Ovi manekeni Miloševiću, Turkoviću, Muharemoviću i ostalim iz te generacije mogu samo čistiti kopačke i nositi vodu, ništa više. Čelika smo na Koševu kastrirali sa deset puta gorom ekipom, trenerom i ukupnom situacijom u klubu, a kada nam treba za lijeka oni izađu k'o da igraju termin, to tako ne može i ne ide. I ne znam što su to uprava i trener tabu teme na ovom topicu? Kada su mogli kupiti lovorike za dobar rad neka trpe i šamare, tako to ide u svakom biznisu. Meho Kodro je imao sasvim dobre igrače, pripreme i sve ostale uslove da ovu ekipu odvede barem do jednog trofeja ove sezone, u tome nije uspio i to je suma svega. Kada dođe trener koji će od hrpe pi***** napraviti fajtersku ekipu tada ću i ja derati grlo, dlan i novčanik u i oko Koševa, a ovi manekeni ne zaslužuju mene, moje živce i moju marku.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 17 apr 2015, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
"Jednom kad sve ovo bude juce,kad zora svane a svanuce,ne daj da ti bol grudi sreze,STO NISI BIO TU KAD JE BILO NAJTEZE!!!
Volim te SARAJ'VOOOO!!!!
Volim te SARAJ'VOOOO!!!!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Sa Mahirom Karićem, Bišanovićem i ostalim ublehašima mi smo bili drugi, sa 2 boda manje od tadašnjeg lidera na polusezoni. Mirza je sa kapitenom Kenom Handžićem i Avdićem osvojio drugu mjesto na kraju. Sa Šunjevarićem, Husićem i starohanom Obućom smo isto izlazili u evropu...Sabinho je napisao/la:Po tabeli isto kao i sad a i drugim segmentima nisam vidovit.Rikardo je napisao/la:Da li se neko od vas zapitao gdje bi mi sada bili da nema Tana i njegovih para koje su nam omogucile da klub stane na noge i dovede ove silne igrace ?
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 17 apr 2015, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
1946
- bordoakapitar
Analizirajuci kompletnu situaciju, sticem utisak da se ciljevi kluba ne poklapaju sa nasim ocekivanjima. Razlog za ovo moze biti jedino taj sto mi NEMAMO gdje igrati evropske utakmice i da Uprava i ne zeli izlazak u Evropu jer ce nam samo donijeti probleme. 6.juna Papa na Kosevu, 25.jula Merlin, pa to ce biti smijurija od "travnjaka". Nasa Uprava ima rjesenje za sve i ljudi znaju prioritete. Prvo evropski stadion pa onda i evropske utakmice! To mi se cini kao jedino "objasnjenje" za ovakvu igru a znam 100% da ova ekipa moze puno vise. Ne bi me iznenadilo da ne izadjemo u Evropu ove godine...
dosta smo mi trpili ovih godina, tako da je sve ovo opravdano, normalno da ce biti pritiska, puno se toga u klubu promjenilo prije svega finansijski da bi se neko zajebavo i tome se mora stati u kraj. ako ne mogu pritisak da izdze nek se bave bocanjem a ne fudbalom, placeni su da igraju i prave rezultate. poslije Zvijezde su bili ko kraljevi, niko ih nije dirao, nije bilo nikakvog pritiska njihovo je bilo samo da igraju kako znaju, zajebali jednom, drugi, treci, dosta vise !!!Cernica je napisao/la:Bola igraci vam igraju pod pritiskom jer im se vazda prijeti. Uvijek neko maltretiranje skidajte dresove ubit cemo vas i ti fazoni. Bayern iz 1976-te s Milerom i Bekenbauerom nebi igrao a ne rajvoSa s hoMeom
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Podrzavanje batinjana igrača
Pa sta bi trebali navijaci Travnika, Slavije, Mladosti, Zvijezde, koji mnogo cesce dozive poraz
jos Sarajevo nije porazeno uopste, samo podjelili bodove, mogu mislit da su izgubili 
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
-
nukleusmember
- Kontakt:
popij ba neshto za smirenje[WHITE SMILING FACE]meni ibrak ne valja i nikad mi nije valjo,jbg a shta da ti kazhem,doveo je koga je doveo,to vidim na terenu,masu ohrndanih polovnjaka,lik je na chelu sportskog segmenta koji pored trenera treba da odgovara za rezultate,mi od ove polusezone igramo najgori fudbal u istoriji kluba,gori smo od one kukesi generacije,zashto je to tako?ne znam fkt,al je na mehi i ibraku da to rjeshe a ochigledno da ne mogu
VVVBK
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], Jadnimi, OzmoodPinglewood, Sazg, Wilshere10 i 41 gost.