Champions League 2014/15

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Ko će biti novi prvak Evrope?

Barcelona
76
45%
Juventus
92
55%

Ukupno glasova: 168

Rajaz
Kontakt:

Re: Champions League 2014/15

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2015, 22:52

geoxx je napisao/la:Ok. 8.80 Messi, 8.30 Ronaldo sto ne ide u prilog tvom - neuporedivo. Neuporedivo je recimo 8.8>7 i slicno. Cemu rasprava onda?
A realno taj portal je qrac. Prelistao neke utakmice recimo Messi za El Classico 8.50, protiv Getafea u gostima igrac utakmice. :rol:
Ronaldu u 2015-oj prosjek brat bratu preko 8. :rol:
Neuporedivo bolji u 2015-toj a vidjeli smo evo da je bio bolji i u famoznoj 2014 + imam i tvoju potvrdu.
Prosjek mu izvlači opet 2014-ta.
Drago mi je da sam ti otvorio oči i da napokon završimo s ovim :kafa:

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 17 apr 2015, 22:54

Nihade, kol'ko ti imas godina? - Za dva mjeseca 14. - Ijs, pa to je petnaesta.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 apr 2015, 23:02

Nista mi nismo vidjeli. Malo bolje kad analiziras ovaj kvazi - portal skontas da ovdje ocjene kurcu ne vrijede.
Pa Messi dobio vecu ocjenu od Piquea za El Classico :tokralju:
Jos igrac utakmice. :rol: :rol:
Sta ce mu 2014-ta izvlaciti kad i u ovoj godini ima prosjek 8 minimalno. :lol: Toliko o kvazi-portalu whoscored.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 17 apr 2015, 23:14

ne mogu vjerovati da neko ozbiljnim smatra whoscored :lol: :lol:
dobro se sjecam utakmice ronalda protiv almerije u gostima i messija protiv cordobe kuci.
potpuno iste utakmice gdje se bukvalno nisu vidjeli, al bukvalno i pred kraj kad je utakmice bila rijesena zadnjih 10 minuta obojica utrpali dva gola i ovaj portal ih proglasio ubjedljivo najboljim igracima susreta. :tokralju: :rol:
jos ovo da je messi bio najbolji u classicu. pa toga bi se posramio i messijev stari. :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 17 apr 2015, 23:44

geoxx je napisao/la:Nista mi nismo vidjeli. Malo bolje kad analiziras ovaj kvazi - portal skontas da ovdje ocjene kurcu ne vrijede.
Pa Messi dobio vecu ocjenu od Piquea za El Classico :tokralju:
Jos igrac utakmice. :rol: :rol:
Sta ce mu 2014-ta izvlaciti kad i u ovoj godini ima prosjek 8 minimalno. :lol: Toliko o kvazi-portalu whoscored.
Aha sad ne valja Whoscored :rol:
Pa ništa eo ti Squawka i Performance Score:

Ronaldo 1,967
Messi 2,553

El Clasico:

- Messi ( asistencija, 4 kreirane prilike, 8 driblinga, 4 crossa )
. Ronaldo ( go, 1 kreirana prilika, 4 driblinga, 1 cross, )

http://la-liga.squawka.com/barcelona-vs ... messi-1569" onclick="window.open(this.href);return false;

BBC
Messi v Ronaldo - who won their personal duel?

When the two players almost unanimously regarded as the best in the world go head to head, direct comparisons are inevitable and the verdict on this occasion is that although Messi didn't score, he exerted a greater all-round impact than Ronaldo.

The Argentine delivered a perfect free-kick into the penalty box for Mathieu's headed opener and was the chief string-puller as his team ran riot in the second period, producing an especially delightful pass to create a late chance for Jordi Alba.

Despite hitting the bar, scoring and bursting into life for the final stages of the first half, Ronaldo endured a largely frustrating night and did nowhere near enough to assist his team's attempts to find a second-half leveller.

Ako ti ni ovo nije dovoljno pogledaj Bleacher i ostale portale

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 apr 2015, 00:01

Whoscored svakako ne valja. Imas milion primjera gdje covjek pokupi devetku ni kriv ni duzan. Ko sto ovaj gore rece Almerija i Cordoba, odlican primjer. Ljudi kurcina taj dan bili i pokupise mvp.

Ne znam da sam negdje rekao kako je ovaj bio bolji u Classicu i da sam ih poredio uopste. Ljudi bili ispod nivoa taj dan, posebno Messi u prvom i Ronaldo u drugom poluvremenu. Jos jedan emvipije kupi pored zivog Piquea, Robocopa, Benzema, Marcela... :lol:

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 18 apr 2015, 00:09

kakvi smijesni portali. cuj 4 kreairane prilike. ona za neymara i onda za albu. sta se jos racuna? dodao nekom na 30 metara i ovaj odmah osutao pa i to. ili obicni ubacaj robocopu? kakva manipulacija podacima. :lol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 18 apr 2015, 00:14

Jao Rajaz se nalozio ko da mu je Messi stari :rol: daj ba @geoxx nemoj mu vise odgovarat, vidis da je lik ubijedjen da je najbolji strucnjak u historiji fudbala :rol: :rol: :rol:

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2014/15

Post Postao/la JoseeMourinho » 18 apr 2015, 01:15

Stvarno za ne povjerovat rasprave :clap: :rol: :rol: :rol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 apr 2015, 01:15

geoxx je napisao/la:Whoscored svakako ne valja. Imas milion primjera gdje covjek pokupi devetku ni kriv ni duzan. Ko sto ovaj gore rece Almerija i Cordoba, odlican primjer. Ljudi kurcina taj dan bili i pokupise mvp.

Ne znam da sam negdje rekao kako je ovaj bio bolji u Classicu i da sam ih poredio uopste. Ljudi bili ispod nivoa taj dan, posebno Messi u prvom i Ronaldo u drugom poluvremenu. Jos jedan emvipije kupi pored zivog Piquea, Robocopa, Benzema, Marcela... :lol:
Pa dobro ako znaš za neki bolji portal slobodno zalijepi ovdje pošto je očito da sebe smatraš relevantnijim i od WS i od Squawke. Cijeli dan ih porediš preko pomenutih portala i kada shvatiš da si se pogubio onda ti ne valjaju i ismijavaš ih.
A zašto bi Marcelo, Benzema ili bilo ko drugi iz gubitničke ekipe dobio MVP pored Messija koji je utakmicu predvodio u svim ofanzivnim kategorijama?
Jedni daju Piqueu drugi Messiju, ali niko madridistima :rol:
Ahonen je napisao/la:kakvi smijesni portali. cuj 4 kreairane prilike. ona za neymara i onda za albu. sta se jos racuna? dodao nekom na 30 metara i ovaj odmah osutao pa i to. ili obicni ubacaj robocopu? kakva manipulacija podacima. :lol:
Tvoj život je jedna velika manipulacija, iz dana u dan spominješ nekakve teorije zavjera. Još jedan koji se smatra relevantnijim od gore pomenutih portala. Žali se Squawki

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 apr 2015, 01:27

Realno, Pique je bio igrac utakmice zadnji derbi. Nikako Messi. Znam da su svi katalonski mediji njega izdvojili, jer je konacno odigrao Clasico na vrhunskom nivou bez greške, nakon 3-4 godine.

ali sve to možemo nastaviti na :arrow:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=69&t=5209" onclick="window.open(this.href);return false;

jednostavno, ljudi nece da citaju ovdje ovu vrstu rasprave

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 apr 2015, 01:36

Ti si prvi spomenuo taj smijesni WC. Squawku sam pomenuo kod sumiranja svih statistickih podataka, niti sam znao da daju ocjene za utakmice. Whoscored je po tom pitanju najbolji ali je kod davanja ocjena kriminalan.

Ne moraju nuzno dobiti mvp. Ljudi su bolje odigrali utakmicu i to je to. Uostalom, samo ga je kvazi - portal nagradio.
Stanje na terenu je bilo takvo da nije bio ni blizu najboljeg.

Majke mi smora, jel moras na svaki post odgovarati nakon 3-4 sata? :D
Zadnji put je rasprava trajala tri dana. :lol:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 apr 2015, 01:49

geoxx je napisao/la:Ti si prvi spomenuo taj smijesni WC. Squawku sam pomenuo kod sumiranja svih statistickih podataka, niti sam znao da daju ocjene za utakmice. Whoscored je po tom pitanju najbolji ali je kod davanja ocjena kriminalan.

Ne moraju nuzno dobiti mvp. Ljudi su bolje odigrali utakmicu i to je to. Uostalom, samo ga je kvazi - portal nagradio.
Stanje na terenu je bilo takvo da nije bio ni blizu najboljeg.

Majke mi smora, jel moras na svaki post odgovarati nakon 3-4 sata? :D
Zadnji put je rasprava trajala tri dana. :lol:
I ti se nadovezao na taj "kvazi portal", ali je odjednom postao smiješan kada ti nije odgovaralo. I Squawka je dala iste ocjene za Piquea i Messija.
Bolje su odigrali prvo poluvrijeme a kako svi znamo utakmica traje 90 minuta. Stanje na terenu je bilo takvo da je Messi utakmicu predvodio po svim ofanzivnim kategorijama, ali eto tebi nije bio ni blizu najbolji.
Predlažem da ovdje završimo

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 apr 2015, 01:56

Poenta je da se ne treba na pozivati ocjene portala koji daju ocjenu na fazon 'ovaj je asistirao, ovaj nije', ovaj ' je prediblao jednom, ovaj nije nikako', pa ispadnu ovi u odbrani nisu radili nista.
Imas ocjene drugih portala tipa espn, bbc, bleacher, goal.com , independent, dailymail, eurosport gdje kad saberes sve ocjene ovih portala dobijes to da nije bio medju najboljim. A realno i nije.
I ja se slazem da se zavrsi. Pozdrav.

Ahonen
Kontakt:

Post Postao/la Ahonen » 18 apr 2015, 02:10

al fakat se raspravlja o tome da li je bio najbolji :rol: :rol:
lik je bio kriminalan prvo poluvrijeme znaci kriminalan. znas li kanto kakvo drugo poluvrijeme trebas odigrati da bi uopste usao u uzi krug najboljih? perfektno. messi je bio samo dobar u drugom. imao dva dobra passa neymaru i albi, onaj sut casillasu i to je to.
pa samo u barci si imao piquea, robocopa i suareza koji su bili bolji. da ne idemo u sastav reala gdje si imao benzemu, modrica, marcela...
al ne moze to izaci iz messijevog supka. prestaje se odmah biti navijac barce, diskredituju se ostali igraci barcelone koji su ocigledno bili bolji i pretvara se u cuvara leovog desnog guza, superheroj. :salut:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 18 apr 2015, 03:10

Moram odgovorit amebi gore, đaba je

Pošto ti ne odgovaraju WS i Squawka i pošto si relevantniji od oba portala eo samo za tebe BBC Sport, jedan od @geoxx-ovih izvora:

Barcelona:
- JEREMY MATHIEU (Centre-back) 7
- LUIS SUAREZ (Forward) 8
- GERARD PIQUE (Centre-back) 7
- LIONEL MESSI (Forward) 8

A decisive impact from the in-form Argentine, who was credited with yet another assist after delivering the free-kick for Mathieu's header. Showed some sublime skills - notably an audacious early nutmeg on Toni Kroos - and led his team's sparkling attacking efforts in the second period.

Real Madrid:
- MARCELO (Left-back) 7
- LUKA MODRIC (Central midfield) 7
- CRISTIANO RONALDO (Forward) 7
- KARIM BENZEMA (Forward) 7

Real's best player on the night, creating the early chance for Ronaldo and then producing a sublime backheel for Ronaldo's goal. Also looked the most likely **** of an equaliser, forcing Claudio Bravo into two second-half saves.

Dakle da sumiramo, Madridov najbolji igrač Karim Benzema je dobio 7-cu a Messi 8, zajedno sa Suarezom najvišu ocjenu na utakmici. Toliko o tvojoj kompetentnosti

Izvoli uvjeri se
http://www.bbc.com/sport/0/football/32012203" onclick="window.open(this.href);return false;

Eh sad ako ti ni ovo ne bude odgovaralo naći ćemo nešto treće, no sikiriki, vidim da si raspoložen za šamaranje :kafa:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 apr 2015, 10:59

I sta dobijete ako "dokazete" da je ovaj drugi bolji? Svasta.
Celik!3,2,2.

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: Champions League 2014/15

Post Postao/la Lillard » 18 apr 2015, 11:07

AllGunsBlazing je napisao/la:I sta dobijete ako "dokazete" da je ovaj drugi bolji? Svasta.
Vjerojatno isto sto i ti kad zelis dokazat da je Alexis najbolji igrac EPL-a..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 apr 2015, 11:38

Meni je kao neutralnom Ronaldo bolji. Pozz
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 18 apr 2015, 12:04

Fakat ne znas.
Rekao sam da kad saberes ocjene svih portala da dobijes konacni sud da nije bio ni blizu najboljeg.
Ali ti se uhvatio jedinog koji mu je dao osmicu. Al naravno, ne sumnjam da si prelistao ostale portale pa ti nisu odgovarali i iskusno si to preskocio. :zviz:
Ima toga jos, nije mi se dalo dalje traziti.
Pazi on i samaranje. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.