FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mene ova moja dusa napacena boli od sinoc..stvarno mi nije bilo dobro poslije utakmice..nisam imao snage ni da zviznem,ma ni avaz da pustim poslije..samo me nesta steglo,izasao sam bez rijeci..nikad mi se to nije desilo.. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jutros je na platou stadiona Koševo, u općini Centar došlo do eksplozije.
"U 5:05 sati u ulici Patriotske lige bb, na platou stadiona Koševo, aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava ispred ugostiteljskog objekta Red Point. Tom prilikom oštećena su dva parkirana automobila i 5 portala na ugostiteljskom objektu", potvrđeno je za ****.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba. Trenutno je u toku policijski uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više informacija.

"U 5:05 sati u ulici Patriotske lige bb, na platou stadiona Koševo, aktivirana je nepoznata eksplozivna naprava ispred ugostiteljskog objekta Red Point. Tom prilikom oštećena su dva parkirana automobila i 5 portala na ugostiteljskom objektu", potvrđeno je za ****.ba iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.
Na sreću, nije bilo povrijeđenih osoba. Trenutno je u toku policijski uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više informacija.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Da hoće samo pomjeriti tekmu na Otoci za četvrtak jer sam tad druga smjena. Jedini način da ova luda glava ne hebe sebi i ovo malo živaca što joj je ostalo. Fuj!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1946
DrustveniParazit je napisao/la:Jutros je na platou stadiona Koševo, u općini Centar došlo do eksplozije.
Ode ovo sve u pm
Nadam se da ce neki konkurenti za Europu danas izgubiti bodove na ovim gostovanjima.Vratite Bilbiju i Kallasija odmah u srijedu ,jer je Nemanja u ovoj godini za 2 klase bolji od Stojceva.Mora se dobra analiza napraviti igrackog kadra i strucnog kadra.Da li neko ima spisak igraca do kad im traju ugovori kod nas ?
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
I ja kao i večina želi titulu ali sa ovakvom igrom mi to ne zaslužujemo i ne bi volio da je osvojimo jer nisam paćenik daj titulu po bilo koju cijenu imamo primjer kod komšija bez uvrede ljudi su najtrofejniji a rezultat svega je haman pa stečaj umjesto da haraju ligom.Ovde se sve radi iz početka mi stvaramo sve iz početka prvo temelj pa onda kuća pa krov kod nekih je bio krov odma ali u havi i sad pad na zemlju mada im rezultati ne govore baš tako ali stanje u klubu je loše jednostavno nema se.Sad če me pljuvati mnogi ali ovo je istina nažalost a pokazatelji su i Evropske utakmice a ima tu i do kvaliteta lige nadam se da če ove promjene donijeti boljitak ali ovakav prvak da nam bude kao Sarajevo što igra to je dno dna i bolje bi bilo da se ne izlazi u Europu niko ali baš niko sramota.Gledao sam i Širokog i Želju i Zrinjskog i Olimpika sve timove iz samog vrha ma sve je to isto ako ne i gore ili u nekim utakmicama malo bolje .Nažalost realna činjenica je da Sloboda i Borac u ovom dijelu igraju najbolje pa ako hočete i najljepše.Rezultat je relativan ali uzmite u obzir stanje u Slobodi i Borcu pred početak nastavka pa ljudi nisu tim imali ,pripreme na vrat na nos a opet bolje igraju od nabrojane petorke.Od nabrojane petorke Željo je bio u najtežoj situaciji ostao je bez najjačeg igrača(Tomić) dužni su igračima nekim itd... pripreme odradili kako su odradili i opet imaju dobar rezultat što mislim igra ne prati na momente zaigraju dobro ali sve je to više plod sreće i borbenosti mladića koji realno nemaju mjesta u drugim timovima osim pojedinih kao Bajić ili Memija .Zrinjski dobar u gostima kući katastrofa šta je uzrok ne znam ali loše je to za šampiona.Široki nemam komentara sve nešto na ho ruk dobije pa ljudi ko je gledao Zvijezda - Široki da ne zna stanje na tabeli rekao bi da se Široki bori za opstanaka a ne Zvijezda.Olimpik vruče hladno ali dobro oni imaju do sad najbolji rezultat u istoriji kluba kako če završiti ne znam ali ne oduševljavaju oni sa igrom isto stvar individualaca kao recimo Lede-Muharemović.Najjači sastav ali ubjedljivo je Sarajevo pa drugi tim Sarajeva trebao bi da bude među prvih pet da ne govorim o prvom timu ako ga uopšte znamo ko je.Igra Sarajeva je **** obićna Borac-Čelik-Drina- zsluženo sve ljudi što su uzeli a tako su ponpezno najavili nastavak dovedeni su Alispahić Delać Rustemović Benko je stekao pravo nastupa svi su mislili prošetat če se ligom ali **** i pare i uslove i plate kad sindrom balkana proradi.Udarila sila u glavu neki klanovi bojkoti ne znam ti ni ja šta već ali da te jedna Drina nadigra ili da ti Čelik otkine bod (uz dužno poštovanje prema njima)po ne znam ti koji put u važnoj utakmici ne znam ne razumijem.Delač-Oštraković-Bandović-Plakalo-golmani Kallasi-Barić-Džemo-Tatomirović-Mihojević-Kovačević-Puzigaća-Protić odbrana Rustemović-Alispahić-Radovac-Cimirot-Bilbija-Stojčev-Purić veza Benko-Okić-Duljević-Velkoski-Bekić napad pa zar ovo nije tim za respekt zar ovi ne bi mogli u svakom timu igrati šrta treba da se uradi da dame proigraju!? Nismo zaslužili titulu i tačka ja sam rekao i to davno i opet ponavljam moja titula je kamp ali ovakva igra nema opravdanja **** rezultat ali nema volje i žara u igri to armija navijača Sarajeva ne zaslužuje a pogotovo da nam se oči zamažu nekim trofejima a kamara toga škripi u timu to i budala vidi ne može biti da su zaboravili preko noći igrati.Al sam se raspisao izvinite na glačanju ponijelo me ovo je moje mišljenje ne mora te se složiti sa tim ali ja tako doživljavam i vidim ovaj dosadašnjio dio prvenstva
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 18 apr 2015, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Svi smo krivi za ovu situaciju, od nas navijaca, igraca, i trenera. Uprava je u ovom svemu najbolja. Mi smo se previse napuhali i posle zvijezde avi su bili mali ova liga nam je bila smijurija, hocemo odmah regionalnu bla bla. Pisao sam za Benku sinoc u toku utakmice, onaj ko je pratio sinoc utakmicu vidio je da prije simicevog gola Leon ima kolosalnu sansu i fula je nakon cega smo primili gol. Kad se gojko povrijedio, dzemo trci prema klupi i nesto prica kodri vjerovatno da njega prebaci na dmc-a a ovaj to i radi, umjesto da vrati radovca, a ubaci Krstu ili duljevica na krilo. Hvalite Bekica a lik nema spatnog centarsuta, sprdate se sa stojcevom a frajer je za alispahica u ovom trenutku xavi. Titula nije izgubljena, al je evidentno da mi nemamo igru
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svima je produzen ugovor poslije 2017,Bandovicu i Bilbiji nije...mislim da nije ni BekicuSuki46 je napisao/la:Nadam se da ce neki konkurenti za Europu danas izgubiti bodove na ovim gostovanjima.Vratite Bilbiju i Kallasija odmah u srijedu ,jer je Nemanja u ovoj godini za 2 klase bolji od Stojceva.Mora se dobra analiza napraviti igrackog kadra i strucnog kadra.Da li neko ima spisak igraca do kad im traju ugovori kod nas ?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista...ni mi nista nismo dobili a ni protivnik...budemo 3. i ja zadovoljan sa obzirom kakva nam je igra,makar europske utakmice gledam..za to i zivim
Velkoski ?Kovačević?MortemHz je napisao/la:Svima je produzen ugovor poslije 2017,Bandovicu i Bilbiji nije...mislim da nije ni BekicuSuki46 je napisao/la:Nadam se da ce neki konkurenti za Europu danas izgubiti bodove na ovim gostovanjima.Vratite Bilbiju i Kallasija odmah u srijedu ,jer je Nemanja u ovoj godini za 2 klase bolji od Stojceva.Mora se dobra analiza napraviti igrackog kadra i strucnog kadra.Da li neko ima spisak igraca do kad im traju ugovori kod nas ?
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Velkoski je 2017 trebao biti nakonproduzenja a za Kovacevica ne znam ni sam...njemu se nesto produzuje pa se ne produzuje .. veze nemam...uglavnom svi su skoro 2017
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Velkoski nije bio juce ni na klupi, razlog?
Živa istina.belosevic28 je napisao/la:Hebena realnost je da bi Hus sa ovim igracima, pripremama, upravom...imao brat bratu bar 5 prednosti nad ostalima... Jbg, jos dugo necemo imati trenera poput njega !miden je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Nezz, nisam pametan poslije svega... Kodro mi je nekako previse ''****'', treba neko cvrste ruke, neko ko zna kako se igra u nasoj ligi, ko ce povisit ton, pa i opsovati ponekad (opisa ja Husrefa al ajd...)...a ne ovako, prodavati maglu kako smo u igri za titulu
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa najveci je problem Europa, sa ovakvom igrom protiv Pyunika ili Breidablika bi bila patnja i vjerovatno ispadanje (kuci 1:1, u gostima 0:0), koji ce ti titula ako ces odmah na ljeto nakon 2 utakmice otpast iz svega...MortemHz je napisao/la:Nista...ni mi nista nismo dobili a ni protivnik...budemo 3. i ja zadovoljan sa obzirom kakva nam je igra,makar europske utakmice gledam..za to i zivim
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Svatio brat šta sam napisao.dr.van nostrand je napisao/la:Pa najveci je problem Europa, sa ovakvom igrom protiv Pyunika ili Breidablika bi bila patnja i vjerovatno ispadanje (kuci 1:1, u gostima 0:0), koji ce ti titula ako ces odmah na ljeto nakon 2 utakmice otpast iz svega...MortemHz je napisao/la:Nista...ni mi nista nismo dobili a ni protivnik...budemo 3. i ja zadovoljan sa obzirom kakva nam je igra,makar europske utakmice gledam..za to i zivim
Sarajevo ljubavi moja!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zalosno na sta smo mi spali...i dalje ne vjerujem
- Evolution87
- Kontakt:
Ovo je moja vjerovatno zadnja sezona na Kosevu, (necu biti ni na evropskim utakmica). Nadam se da cemo nekako uspjeti izboriti titulu i tako se na lijep nacin oprostiti od svega.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel' to ides izvan drzave?
- PeppermintSA
- Kontakt:
Iz prve ruke - sinoć su navijači namlatili Cimirota pred njegovom starom. Oblila ga krv.
Sramota.
Sramota.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.