0:1 2.35harry_90 je napisao/la:
Hapoel Ramat Gan - Bnei Yehuda 2
St. Pauli (Am) - Chemnitzer FC 1

3:1 3.25

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
0:1 2.35harry_90 je napisao/la:
Hapoel Ramat Gan - Bnei Yehuda 2
St. Pauli (Am) - Chemnitzer FC 1

Start i Viking zeznuse,velike prodjem,male padnemharry_90 je napisao/la:Jyvaskyla - TPS Turku 1Admir_Sa je napisao/la:daj harry sta za veceras
Start - Odd Grenland 1
Cibalia - Sibenik 1
Viking - Tromsø 1
nadam se da ce sta pomoci,ne garantujem !

Rekao sam bre da cemo da dobijemo niste se trebali sekirati.
 Rekao sam bre da cemo da dobijemo niste se trebali sekirati. Pored Šveđana i Norvežani idu na crnu listu.harry_90 je napisao/la:Start i Viking zeznuse,velike prodjem,male padnemharry_90 je napisao/la:Jyvaskyla - TPS Turku 1Admir_Sa je napisao/la:daj harry sta za veceras
Start - Odd Grenland 1
Cibalia - Sibenik 1
Viking - Tromsø 1
nadam se da ce sta pomoci,ne garantujem !
NaravnoWilly je napisao/la:2:0 za Tottenham, hari prvaci smo.

jos da mi je na kladi ubost malu kvotu,bilo bi extra
  jos da mi je na kladi ubost malu kvotu,bilo bi extra   danas skinem Cibaliu,tekma za infarkt,i JYP hokej i masim 2 male kvote zavrse 1:1 oba dvije tekme.
 danas skinem Cibaliu,tekma za infarkt,i JYP hokej i masim 2 male kvote zavrse 1:1 oba dvije tekme.
Bordeauxel_fenomeno je napisao/la:1 313 Zrinjski-Zeljeznicar(1:3) 14.04. 19:00 X2 2.10
2 339 Zaragoza-Mallorca 14.04. 20:00 X2 1.41
3 343 Barcelona-La Coruna 14.04. 22:00 1 1.15
4 3237 Sochaux-Marseille (DS) 14.04. 20:00 2 1.50
5 3227 Le Mans-Bordeaux (DS) 14.04. 20:00 2 1.43
6 311 Anderlecht-Kortrijk 14.04. 20:30 1 1.30
7 354 Salzburg-Ried 14.04. 20:30 1 1.15
8 376 Lugano-Wohlen 14.04. 19:45 1 1.30
9 3687 Rosenborg-Brann (DS) 14.04. 20:00 1 1.32
sta mislite o ovome?? trebal sta izbacit dodat

Tezak ce to mec biti protiv Cilica,jedino zbroj gemova odigrat,ja danas tenis dobar 3/3 ja mislim,sinoc bejzbol 2/3,i veceras cu udarit neke prognozeWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?

Ne da se usranom do potoka i tacka
  Ne da se usranom do potoka i tackaJaruga, yben je Cilic... Ali ako je frka stavicemo nesto na njegaWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?

Nije frka, ako ćeš stavljat nemoj puno stavljat. Samo kvota je skroz nerealna, Montanes je odličan prašinar i mislim da ima cirka 50% šansi u ovom meču. Za konačan ishod dvojku kvota skoro 3, a ako hoćeš kvotu 1.85 sa oko 80% šanse igraj hendikep gemova na Montanesa.Citizen-X je napisao/la:Jaruga, yben je Cilic... Ali ako je frka stavicemo nesto na njegaWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?

Doduse pratio sam poenazu Cilicevog proslog meca i nije bas lagano pobijedio tipa.Willy je napisao/la:Nije frka, ako ćeš stavljat nemoj puno stavljat. Samo kvota je skroz nerealna, Montanes je odličan prašinar i mislim da ima cirka 50% šansi u ovom meču. Za konačan ishod dvojku kvota skoro 3, a ako hoćeš kvotu 1.85 sa oko 80% šanse igraj hendikep gemova na Montanesa.Citizen-X je napisao/la:Jaruga, yben je Cilic... Ali ako je frka stavicemo nesto na njegaWilly je napisao/la:Pitam se hoće li me jaruga podržati da singla Montanesa?
Ako promašim prognozu sjeti se da sam ranije imao i dobrih.

SLoboda-Siroki 73:80harry_90 je napisao/la:Evo za veceras moje analize,posto necu biti kuci odo na tekmu Sloboda-Široki .
NAVIJACKI !!!
Sloboda-Široki 1
analize:
Gent - St. Truiden 1
Midtjylland - Aarhus AGF 1
analize 2:
Sillkeborg - Randers 2
W. Neustadt - Mattersburg 1
analize 3:
Stranraer - Allbion Rovers X
Slovan - Kosice 1
2 prijelaza :
Vestsjaelland - Roskilde 1-1
Turkiyemspor - Hamburger (Am) X-X
................................................
analize koje odradim,ne znaci da ce sve proci,za to ne garantujem !!!

X-1 dodje
  X-1 dodje  X-2
  X-2isto ko i ja jbg bas mi se neda odsad na velike uloge igramAdmir_Sa je napisao/la:Kako sinoc Torino primi u 90min i izbi mi kesh, veceras nije mogao **** gent da zabije gol u 90min
Ne da se usranom do potoka i tacka
A trebala im pobjeda ko nikad

Izgleda da ceka do plate ko i jaWilly je napisao/la:Znaš da mi je hobi gađati kad će nosiJoci ispadati u tenisu i skidati velike kvote.
Elmar ispušio za dojavu.

Koja je to dojava bila ???Citizen-X je napisao/la:Izgleda da ceka do plate ko i jaWilly je napisao/la:Znaš da mi je hobi gađati kad će nosiJoci ispadati u tenisu i skidati velike kvote.
Elmar ispušio za dojavu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.